4 Replies to “UPDATE MAUD OORTWIJN: HAS SHE BEEN THROWN IN PRISON BECAUSE SHE SAW THE ROYAL FAMILY ENGAGED IN PEDOPHILE ACTS?”

 1. Dat zou eindelijk eens tijd worden dat die Maud werd opgenomen; Die is helemaal zo gek als een deur!! Maar betekent dat dan ook dat al die huizen tegenover haar te koop komen, daar waar al die geheime agenten wonen die haar in de gaten moeten houden? Dat zal wel drukken op de prijs dan, als er zoveel tegelijk te koop komt te staan.

  Maar, 9.5 ton voor zo’n gestoffeerde kelder waar zij woont? Klopt dat wel? En uiteindelijk is het ook best wel een lekker wijf, en met 9.5 ton op zak… ik denk dat ik ook maar eens even langs de Prinsengracht ga, want een gek en z’n geld…

 2. Altijd als Kat out of the blue zijn steun uitspreekt (lees: opzichtig met stroop begint te smeren) aan een ongerelateerde persoon, is er meer aan de hand dan alleen een steunbetuiging. Zo ook in dit geval.

  Kat heeft in geen jaren aandacht gehad voor Maud Oortwijn. Nu haar huis te koop staat voor niet minder dan € 945.000, hoopt onze Ierse landloper natuurlijk een wit voetje te halen bij Maud. Want straks is Maud *wel* miljonair en moet Kat het nog steeds doen met een maandelijks fooitje van zijn ouders. Opzichtiger kan bijna niet. Succes met Maud overtuigen dat u geen geheim agent bent, mijnheer Kat.

 3. Nope, weer fout Micha. Ze zit niet in de gevangenis. Ze loopt buiten rond, waar ze nog steeds foto’s maakt en post, met haar Aldi Medion camera, precies dezelfde camera waarmee ze al jaren fotografeert.
  Wanneer ga je eens iets uitzoeken voordat je iets online zet?

  Wat ook zeker is, is dat de Koninklijke familie in het Stedelijk Museum was op het moment dat Maud beweert dat ze ze in een achteraf steegje in Bangkok gezien heeft. Ook dat verhaal is dus 100% zeker niet waar.

  Maar ja, feiten heb je niet zoveel mee, he Micha?

  1. Op zich zegt dat bar weinig. Als je zo hoog in de boom zit loopt er om veiligheidsredenen altijd wel een con tweeling van je rond. Dus of Maud nu daadwerkelijk door half fameus Nederland wordt gestalkt is niet eens meer zo de vraag eigenlijk. Volgens mij heb ik namelijk al enige tijd geleden met een zwaar onder invloed waggelende double van Maud geketst..; BRON

Geef een reactie