UPDATE MICHA-CLAIM: CORRUPTE KG-RECHTER ZUURMOND WEIGERT PV AF TE GEVEN

HET NIVO VAN FRAUDE EN BEDROG IN DE MICHA-ZAKEN GAAT INMIDDELS ELK BEGRIP EN BEVATTINGSVERMOGEN TE BOVEN MAAR ZOLANG GEEN MEDIUM EN GEEN POLITICUS ER AANDACHT AAN BESTEEDT VERANDERT ER NIETS * PV VAN MICHA CLAIM-KG ACHTERGEHOUDEN WANT GEMANIPULEERD ZOALS ALTIJD * LEES HIER DE FAX VAN THIJS STAPEL AAN DE RECHTBANK WAAROP NIET WORDT GEREAGEERD fax.rechtbank

De reden dat het PV niet wordt vrijgegeven is dat de criminele Westenberg-mafia het stuk moest manipuleren om de liegende rechter te kunnen blijven afdekken. Het beslissende moment uit het KG kan niet in het PV worden opgenomen omdat de verdediging van Westenberg daarmee compleet instort. Dat moment was toen Stapel aan Coiset van Uchelen, de advocaat van Westenberg, vroeg of hij vast een tipje kon oplichten van het ’tegenbewijs’ waarmee Westenberg zijn corrupte huid na 14 jaar van verlies en vernedering nog zou kunnen redden. Croiset kwam toen met een strafrechterlijke vrijspraak wegens meineed. Het behoeft geen betoog dat deze vrijspraak op geen enkele wijze kan dienen als tegenbewijs in de civiele schade-procedure van Micha. Hiermee staat dus vast dat het tegenbewijs niet bestaat. Als dit zou worden opgenomen in het PV van de zitting zou het zijn vastgelegd met als gevolg: einde Westenberg en geld voor Micha. Dus komt er geen PV. Zo gaat dat in Nederland. Maar we hebben een getuige -naast Stapel. En bewijs in de vorm van chatberichten die deze getuige aan Micha stuurde tijdens de zitting. Dit wordt allemaal uitgespeeld in het hoger beroep net als het bijklussen van rechter Zuurmond voor het kantoor Pels Rijcken dat Westenberg bijstond en nog altijd optreedt voor de Raad voor de Rechtspraak in de ‘ander helft’ van de Micha-claim. Volgens Zuurmond betreft het hier liefdewerk oud papier, maar dat achten wij niet geloofwaardig. De liegende rechter kan alleen nog worden gehopen door liegende, corrupte en criminele collega’s!

3 Replies to “UPDATE MICHA-CLAIM: CORRUPTE KG-RECHTER ZUURMOND WEIGERT PV AF TE GEVEN”

 1. Feit: Uw advocaat heeft gevraagd waar het PV blijft omdat het gewone verslag onvolledig zou zijn.
  Feit: Daarop is geen reactie gekomen zoals u het bericht.
  Feit: U kan nog niet weten waarom het PV er niet is.
  Feit: Wat u hierboven verteld is verder vooral speculatie.
  Feit: U heeft de afgelopen 15 jaar zelf ook niet geholpen uw situatie te verbeteren door (betaald) vuile praatjes te spammen/spinnen, mensen te bedreigen, een valse bommelding te doen, mensen op te roepen tot geweld en wat al niet meer. Ik begrijp dat dat deels komt uit uw onmacht en wanhoop, maar toch. Het draagt niet bij.

 2. Eigenwijs met je “Nederland”.

  De crooks zijn overal in Prins Bernhard BV en psychopathisch minutieus gepositioneerd.
  De zaak is hopeloos…..zonder (‘first things first’) GERICHT TESTEN EN UITNEMEN.

Geef een reactie