UPDATE MICHA-CLAIM: HOE DE ZAAK VAN HOGERHAND WORDT GESABOTEERD

NAAST DE MICHA-CLAIM WORDEN OOK DE ZAKEN VAN ROB SCHOLTE, FERDI ROET EN CHIPSHOL COMPLEET ‘GEDEMONTEERD’ VIA EEN SATANISCHE STRATEGIE WAARBIJ VAAK -ZOALS IN DE LAATSTE ONTWIKKELING IN DE MICHA-CLAIM- WORDT AANGEVOERD DAT HET WEL ‘ALLEMAAL EERLIJK MOET VERLOPEN’ * DIT IS AL DE TWEEDE KEER DAT EEN ZAAK VAN MICHA WORDT GESABOTEERD MET ALS ARGUMENT DAT DE RECHTERS ‘PARTIJDIG’ ZOUDEN ZIJN EN DE ZAAK DUS MOET WORDEN OVERGEBRACHT NAAR ‘EEN ANDER GERECHT’

2 Replies to “UPDATE MICHA-CLAIM: HOE DE ZAAK VAN HOGERHAND WORDT GESABOTEERD”

 1. Men moet echt begrijpen, dat Prins Bernhard een persoonlijkheid had die (vanwege de gelijke beschadiging op het niveau van het instinctief substraat) vrijwel een kopie was van die van de beruchte kampcommandant Amon Goeth of Göth.

  Bernhard schoot alleen niet vanaf zijn balkon op willekeurige voorbijgangers, omdat zijn positie dat (helaas, helaas….) niet toeliet.
  Hij moest zich “aanpassen” (camoufleren) en daarvoor compenseren.

  Echter voor psychopaten geldt:

  ‘The greater the scope of the psychopath’s influence, the greater harm done.’

  Bernhard is bij deze stand van zaken ONGETWIJFELD de verrader die Wilhelmina heeft aangezet tot haar onzalige (direct of indirect voor tienduizenden staatsburgers en ambtenaren -gruwel- dodelijke) vlucht, de verrader van “Arnhem”/Market Garden en daarmee de veroorzaker van de Hongerwinter, de moordenaar van tientallen communistische verzetsstrijders etc. etc. etc. Niet te vergeten zijn slachtpartijen onder in het wild levende dieren!

  Een “staat” als BV van een dergelijke ‘adapted compensated’ psychopaat is natuurlijk het beroerdste wat je kunt aantreffen.

 2. Wat kan men anders verwachten van kern-criminele organisatie Prins Bernhard BV, die slechts bestaat (!) door bereidwillige medeplichtigheid aan massale gruwelmoord.

  Het feit dat MK daar met het overgrote deel van de bevolking al decennia lang is ingetuind, doet er helemaal niet toe.

  En deze massa is perfect gelukkig, drijvend in hun zee van leugens.
  De waarheid te weten komen, is bedreigend want……zou kunnen maken, dat ze ZICHZELF wellicht als idioten zouden gaan voelen, dus…….

Geef een reactie