UPDATE MICHA-CLAIM: HOE KAN DE ELITE DE MILJOEN-PAYOUT NOG TEGENHOUDEN?

DE CRUCIALE VRAAG IS NU: DURFT WESTENBERG ZIJN SMERIGE LEUGENS NA 14 JAAR NOG VERDER VOORT TE ZETTEN DOOR OPNIEUW GETUIGEN TE LATEN HOREN DIE HIJ ZAL DWINGEN MEINEED TE PLEGEN DOOR ZE TE LATEN VERKLAREN DAT HIJ ‘NIET HEEFT GEBELD’? * 30 JANUARI IS ZIJN DEADLINE * WIE IS NOG ZO DOM OF ZO CORRUPT NU NOG ONDER EDE PRO-WESTENBERG-VERKLARINGEN TE WILLEN AFGEVEN? * MOGELIJK LIEGENDE WESTENBERG-GETUIGEN ZULLEN AANGIFES VAN MEINEED AAN DE BROEK KRIJGEN

Hoe zou de stemming zijn as we speak in het Westenberg-kamp? Nu ongeveer zal de liegende rechter de beslissing moeten nemen of hij zich eindelijk na 14 jaar neerlegt bij de waarheid, de feiten en het arrest van het Hof (hij heeft misbruik van procesrecht gepleegd tegen Micha en moet hem schadeloos stellen) of dat hij zijn leugen-kruistocht voortzet en opnieuw zal proberen aan te tonen dat niet hij maar Micha Kat de grote leugenaar is, dat er dus geen sprake is van een ‘liegende rechter’ maar van een ‘liegende journalist’? Mocht dat laatste het geval zijn, zal Micha’s advocaat Thijs Stapel uiteraard naar deze zittingen toegaan om de getuigen van Westenberg aan de tand te voelen vanuit onze kant. Maar we kunnen ons werkelijk niet voorstellen dat er nu nog mensen ‘van naam en faam’ te vinden zijn die het lef hebben pro-Westenberg-verklaringen af te leggen die evident leugenachtig zijn. In de parallelle zaak van advocaat Hugo Smit tegen Westenberg bracht die laatste 26 getuigen in stelling maar geen van deze mensen kon aantonen dat hij niet had gebeld. Het waren vrijwel allemaal zogeheten caracter witnessess die verklaarden dat Westenberg ‘zo’n aardige man is’ en ‘zo’n fantastische rechter was’. Leverde de liegende rechter niets op, nul komma nada. Voordeel van dit aanbod aan Westenberg tot het leveren van tegenbewijs is, dat een cassatie nu uitgesloten lijkt. Als hij afziet van dat aanbod -zoals hij eerder deed bij het Haagse Hof in 2009 hetgeen leidde tot zijn ‘vervroegde pensionering’- erkent hij zijn nederlaag en is de zaak over en uit. Als hij het aanbod aanneemt, zal hij opnieuw falen (net als in de zaak van Smit) en is het ook einde verhaal. Niets lijkt dus de totale en definitieve overwinning van Micha in de weg te kunnen staan.

Iets anders is natuurlijk de hoogte van de schade. Alarmerend voor Micha is dat Hugo Smit na zijn totale overwinning op Westenberg van de 4,4 mio die hij eiste slechts 10.000 kreeg toegewezen -van hetzelfde Hof als dat ook moet beslissen in Micha’s zaak. Smit is hiertegen in cassatie gegaan. Deze 10.000 was duidelijk een schoffering aan het adres van Smit van de Westenberg-mafia. Maar nu lijkt er een heel andere wind te waaien. Het Hof heeft reeds erkend dat Micha schade heeft geleden en het is onmogelijk deze schade af te doen met een bedrag van 10.000 of zelfs 100.000. Door de erkenning van schade heeft het Hof zich verplicht ook serieus te kijken naar de hoogte van die schade die door de gespecialiseerde letselschade-advocaat Klaas Aantjes uit Rijswijk vijf jaar geleden is gesteld op 1 miljoen. Verdubbel dat bedrag maar om te komen tot een reeele schatting anno 2017. Het zou natuurlijk kunnen dat het Hof om Micha in de wielen te rijden een aparte ‘geheel onafhankelijke deskundige’ benoemt om de schade opnieuw te berekenen. Dat gebeurt wel vaker. Deze figuur, waarschijnlijk Erik van den Emster, zou dan tot een bedrag kunnen komen van 13.765,34 Euro exclusief rente en reiskosten. Maar wij denken niet dat het Hof deze kaart zal durven te spelen. Het zou alles alleen maar erger maken. Een andere kaart die zou kunnen worden uitgespeeld is dat de miljoen wordt toegewezen, maar dat de Staat direct met een contra-claim op Micha komt van 1,1 miljoen vanuit de Belastingdienst en het Justitieel Incassobureau. Of de heer Kat maar per omgaande een ton wil betalen. Deze ’truc’ heeft de Staat eerder uitgehaald bij Chipshol. We gaan het de komende weken allemaal meemaken. Stay tuned!

5 Replies to “UPDATE MICHA-CLAIM: HOE KAN DE ELITE DE MILJOEN-PAYOUT NOG TEGENHOUDEN?”

   1. Onze elektronische burgerjournalistiek heeft tegenwoordig de MSM stroom aan manipulatieve bagger dusdanig drooggelegd, dat hoernalistes als Hertsenberg in drooggevallen beddingen van gebleekt nieuws nog maar stinkend liggen weg te rotten vanwege de judaszilverlingen die ze bij monsatan voor hun verlakkerij nog hopen mee te kunnen scoren?! In het verleden bracht ze nog wel eens wat oprecht overkomende financiële malversaties waarbij ook ik nog iets naïever afgericht dacht met echte onderzoeksjournalistiek te maken te hebben, maar met hetgeen ze hieronder nu weer ter berde brengt kan ik haar nooit meer serieus nemen en dus alleen tot de conclusie komen dan dat het een goedkope & ongelikte rattenvangster van lucifer blijkt..;

    “Sint-janskruid wordt verkocht als natuurlijk alternatief voor antidepressiva. Dat klinkt onschuldig maar het gebruik van sint-janskruid kan ernstige gevolgen hebben voor je gezondheid wanneer het gebruikt wordt in combinatie met verschillende soorten medicijnen. Zo heeft sint-janskruid interactie met antidepressiva en anti-kankermedicijnen. Een chemokuur kan wel 40 procent minder werkzaam worden, met als gevolg dat je dus zieker wordt. Desondanks zijn sint-janskruid-preparaten vrij verkrijgbaar in bij de drogisterij. Radar legt vast hoe je als consument wordt voorgelicht over de risico’s en waarom is dit middel zo gemakkelijk te verkrijgen?”

 1. Het heeft wel iets aandoenlijks, zo’n niksnut die denkt dat hij een miljoen waard is.
  Maar helemaal realistisch is jouw kijk op de wereld niet, Micha. De teloorgang van jouw ‘carrière’ is toch echt te danken aan jouw eigen acties. Je stompzinnige complottheorietjes, je spokenjacht, je doodsbedreigingen, je laster & smaad, en je vandalisme. Dat heeft Westenberg jou niet allemaal opgedragen om te gaan doen, dat zijn toch echt jouw eigen keuzes geweest. Dus NO WAY dat je daar enige vergoeding voor zou kunnen claimen.

  Voor de positie van Hugo Smit valt nog wel enigszins iets te zeggen, die heeft door de Chipshol zaak duidelijk wel wat ingeleverd. Maar in jouw geval denk ik niet dat er iemand zal zijn die dat ook van jou zal denken. Behalve jijzelf dan, maar jij denkt nou eenmaal een beetje anders dan de rest van de wereld…

 2. Ja, ze zullen wel weer helemaal “creatief gaan”.

  Zolang dat Trias ongezien fundamenteel ondermijnende psychopathische sleutel-netwerk van Bernhard niet is opgerold, kun je alles verwachten behalve iets goeds.

  Als er toch (ogenschijnlijk) “fatsoenlijk” betaald wordt, dan is dat de uitkomst van een rekensommetje als: relatief onbelangrijk x eindeloos gezeur : tast geen (voor de psychopathocratie) kritieke geachte zaken wezenlijk aan = betaal maar om er vanaf te wezen (houd het stil en hark zoveel mogelijk terug, liefst meer dan er betaald is of maak grote propaganda voor Prins Bernhard BV als zuiver op de graat zijnde rechtsstaat en hark buiten het zicht van de goegemeente zoveel mogelijk terug en houd dit stil).
  Zoiets.

Geef een reactie