UPDATE MICHA-CLAIM: MORGEN REACTIE AANTJES OP TUCHTKLACHT EN HOGER BEROEP INZAKE KG-VOORSCHOT

MICHA TEGEN DE DEEP STATE: STEUN HEM IN DE STRIJD TEGEN CRIMINELE RECHTERS EN PEDOFIELE MAGISTRATEN EN POLITICI * KLAAS AANTJES MOET MORGEN REAGEREN OP DE DODELIJKE TUCHTKLACHT VAN MICHA OVER ZIJN VERRAAD AAN HEM IN OPDRACHT VAN DE CRIMINELE DEEP STATE * TEVENS WORDT MORGEN HOGER BEROEP INGESTELD TEGEN HET KG-VONNIS VAN DE CORRUPTE DEEP STATE-RECHTER ZUURMOND DIE ‘BIJKLUST’ VOOR DE LANDSADVOCAAT

LEES HIER DE UITBREIDING VAN DE TUCHTKLACHT WAAROP AANTJES MORGEN MOET REAGEREN * STAY TUNED OP DEZE SITE!

9 Replies to “UPDATE MICHA-CLAIM: MORGEN REACTIE AANTJES OP TUCHTKLACHT EN HOGER BEROEP INZAKE KG-VOORSCHOT”

    1. Let toch eens op, dom wijf. Chris Klomp heeft enkele malen gereageerd op ROL, onder artikelen die expliciet over hem gingen en die hij te ver vond gaan. Hij reageerde dan met alias “Chris Klomp”. Kleine kans dat dit dus dezelfde persoon is.

 1. Ik denk dat Aantjes niet veel woorden nodig zal hebben om deze klacht terzijde te schuiven.

  Hoop dat Kat de moed zal hebben het verweer van Aantjes hier ook af te drukken. Dat wordt genieten.

 2. Verschil moet er zijn:

  Die hele Romeinse rechtspraak, levert psychopaten (ongezien) grote voordelen op.

  Ook bijna geen NORMALE jurist houdt rekening met (de modus operandi van) de ‘alien mindset’.

 3. Met andere woorden: ik ben bestookt met producties die van a tot z waren gelogen, maar word verhinderd terug te slaan met stukken die van a tot z de waarheid zijn!
  ———————–

  In een psychopathocratie gaat dat zo…..en EVIDENTE leugens, zoals bijv. “een trolleybus te Leiden”, waar MK heeft geprobeerd dhr. Westenberg onder te duwen, worden door de PB BV (“staats”)rechter ijskoud door zijn/haar uutspraak tot “waarheid” verklaard.

  De psychopaten maken dan misbruik van de slechte scholing (en schaamte daarover e.d.) van de ‘gullible fools’, die niet weten dat er in Leiden helemaal geen trolleybussen rijden.

  Op het gebied van staatkunde, kun je de overgrote (“democratische”) meerderheid helemaal alles laten geloven, als dat in je MALEVOLENTE (denk bijv. aan hoogverraderlijke SS/SA-Mann en Abwehr V-Mann Prins Bernhard!!!) bedoeling ligt.

Geef een reactie