UPDATE MICHA-CLAIM! RAAD VOOR DE RECHTSPRAAK TEGEN MICHA NA WINNEND ARREST-WESTENBERG: PROCEDEER MAAR LEKKER DOOR!

ONGEKENDE ARROGANTIE EN TOTALE ONTKENNING VAN DE REALITEIT BIJ DE RAAD VOOR DE RECHTSPRAAK NADAT DIE DOOR MICHA’S ADVOCAAT AANSPRAKELIJK IS GESTELD VOOR EEN HALF MILJOEN EURO (NAAST HET ANDERE HALVE MILJOEN WAARVOOR WESTENBERG ZELF ZAL MOETEN OPDRAAIEN) * PEDO-ADVOCAAT HOUTZAGERS DOET IN ZIJN ANTWOORD AAN STAPEL brief houtzagers ALSOF HET WAT DE RAAD BETREFT ALLEEN GAAT OM DE FINANCIERING VAN DE PROCEDURE

[wp_ad_camp_1]

Advocaat G.J.H. Houtzagers (bekend van vele pedo-verhoren), optredend voor de Raad voor de Rechtspraak in de Micha claim-zaak, heeft Thijs Stapel laten weten elke aansprakelijkheid van de hand te wijzen. Hij schrijft: Als onherroepelijk komt vast te staan dat de heer Westenberg onrechtmatig heeft gehandeld tegen uw client (hij zinspeelt hier op een mogelijke cassatie door Westenberg: of die er komt horen we vandaag of morgen), betekent dat niet automatisch dat het besluit om de kosten van de rechtsbijstand van de heer Westenberg te betalen eveneens onrechtmatig zou zijn. Dat zou juist kunnen zijn. Punt is alleen dat de bemoeienis van de Raad veel verder ging dan alleen het financieren van Westenberg. Zo staat vast dat de Raad ook de initiatiefnemer was van de noodlottige procedures. Daarnaast staat vast dat de Raad op de hoogte was van het feit dat Westenberg wel gebeld had met Smit en dus dat de procedures een leugenachtige grondslag hadden. Dat alles blijkt uit dit artikel dat verscheen in het NJB. Daar weer naast is uit onderzoek van Jeroen de Jager van de NOS gebleken dat nota bene de eigen jurist van de Raad Banda de Raad in 2006 heeft afgeraden een hoger beroep van Westenberg tegen Kat te steunen omdat dit geen kans zou hebben: dit advies is in de wind geslagen hetgeen de aansprakelijkheid van de Raad opnieuw versterkt. Dit alles opgeteld levert zonder enige twijfel op dat de Raad net zo aansprakelijk is voor de schade die aan Micha is toegebracht als Westenberg. Het is verbijsterend dat de Raad na 14 jaar nog steeds niet wenst te capituleren. Nu moeten we de Raad opnieuw dagvaarden voor een vernederende zitting voor het Hof te Den Bosch waar Micha reeds glansrijk heeft gewonnen van Westenberg zelf. Het heeft er alle schijn van dat de Raad er alles aan doet het aanzien van de rechterlijke macht zo veel mogelijk schade toe te brengen in een zo lang mogelijke periode.

4 Replies to “UPDATE MICHA-CLAIM! RAAD VOOR DE RECHTSPRAAK TEGEN MICHA NA WINNEND ARREST-WESTENBERG: PROCEDEER MAAR LEKKER DOOR!”

 1. Het is verbijsterend dat de Raad na 14 jaar nog steeds niet wenst te capituleren.

  Overigens volgen ze hier hun grote voorbeeld Prins Bernhard. Psychopaten moeten (over de grenzen van de nu zichtbaar doorgebroken krankzinnigheid) tegenstribbelend worden afgevoerd en de schadevergoeding moet door anderen fysiek uit hun portemonnee worden gehaald om hun slachtoffer schadeloos te stellen.

 2. “*ONGEKENDE ARROGANTIE EN TOTALE ONTKENNING VAN DE REALITEIT BIJ DE RAAD VOOR DE RECHTSPRAAK NADAT DIE DOOR MICHA’S ADVOCAAT AANSPRAKELIJK IS GESTELD VOOR EEN HALF MILJOEN EURO (NAAST HET ANDERE HALVE MILJOEN WAARVOOR WESTENBERG ZELF ZAL MOETEN OPDRAAIEN)*”

  Allemaal leuk en aardig hoor Kat, maar hoe nederig afgericht zal jij reageren wanneer ik met mijn gabbers daar aan de overkant verhaal kom halen omtrent je tienvoudige meer garantie van mijn soeaaart ingelegde penozetonnetjes?! *PROEST*

 3. Het geeft ook aan, dat Prins Bernhard BV VERHOLEN een haat koestert richting invaliden ofwel volgens de ‘illuminierte’ van gezondheod blakende SS: ‘Lebensunwertes Leben’.

  Stel je iemand met op zich reeds loodzwaar (haast niet te dragen!) ASS voor, die overduidelijk vals in allerlei procedures zonder einde betrokken wordt.

  Die kan dat niet volhouden natuurlijk.

  Tot zover dus Prins Bernhard BV als schild voor de zwakke…….(wat een NORMALE overheid in christelijk Europa hoort te zijn).

  Dit staat los van het feit of Micha nu wel of niet wint of dat i.c. al dan niet misbruik van procesrecht is gemaakt e.d..

Geef een reactie