4 Replies to “UPDATE MICHA-CLAIM: STAAT TEGEN MICHA: ‘FUCK OFF!’”

 1. Zal ik dan maar uitleggen waarom het onvergelijkbaar is? Daar komt-ie:
  Smit was een gerespecteerd deskundig advocaat die schade geleden heeft als gevolg van de acties van Westenberg. Jij bent een onbetekenend smaadschrijvertje die gewoon door zijn eigen handelen in de goot is beland. En daarom Smit wel wat schadevergoeding, en jij niet.
  Duidelijk?

  Ik kijk uit naar de dui-zen-den gele hesjes die voor jouw zaak gaan demonstreren; of het er dui-zen-den zullen zijn en of er ook maar één jouw naam noemt, of dat er überhaupt ook maar iemand van die hesjesclub wel eens van jou heeft gehoord. Op die ééncellige Hop na dan…

 2. Als je trouwens tegen de staat zegt dat je iets niet wilt betalen, bijv. een belasting die normaliter (in Prins Bernhard BV natuurlijk wel) niet van toepassing kan zijn of die ze ineens doodleuk verdubbeld of achteraf ingevoerd hebben (jou totaal op het verkeerde been zettend), dan gaan ze vrij snel met geweld dreigen:

  Deurwaarders in het uiterste geval kritiekloos ondersteund door gewapende macht….vlotjes (en zonder kleine mogelijke hinderpaaltjes als rechters) beslag op uitkeringen van bijv. gehandicapten (evt. door PB BV ZELF gecreëerd) genadeloos zonder rekening te houden met onvermijdelijke kosten van de handicaps.

  Daarbij kun je wettelijk de deurwaarder niet bij Prins Bernhard BV laten aankloppen als die niet WILLEN betalen…..Verschil moet er zijn in een rechtsstaat.

 3. …..*ware* dit niet de “Lands”advocaat uiteraard.

  Psychopathische krankzinnigen denken echt dat zij *geroepen* zijn om de baas te spelen/de overheid te vormen.

  Ze hebben geen idee van zeer diepe en rampzalige *stoornis* en ook geen gevoel van ernstige ziekte of dat er iets FUNDAMENTEEL niet klopt.

  Je kunt ook niet (en zeker niet op dat punt) met ze redeneren of onderhandelen. Ze BLIJVEN (ook al beweren ze evt. anders…..als het zo uitkomt) normale mensen als ‘gullible fools’ zien die alleen maar de macht en controle van hen willen overnemen.

  Deze ca. 2% monsters in mensengedaante, die zich omringen met andere devianten (vaak vergaand maar niet TOTAAL narcistisch gestoord) en karakterzwakke meelopers, die dan ook een vingerhoedje macht mogen uitoefenen, moeten dus helaas *fysiek worden uitgenomen*.

 4. Prins Bernhard BV is niet een legale overheid maar een CRIMINELE ORGANISATIE en wel een gruwelijke (doch verborgen/verholen) psychopathocratie.

  Psychopaten willen nooit schadevergoeding betalen, want zij *mogen* gewoon schade aanrichten of anderen eenvoudigweg vermoorden.
  Zij doen dus niets fout, begrijp dat toch!!!
  Daarom azen ze ook op staatsmacht om deze walgelijk naargeestige psychopathische droomwereld tot werkelijkheid te kunnen maken.

  Droogstoppels Fortuin, helpt deze CRIMINELE ORGANISATIE met het achterhouden van bewijsstukken enz. enz. enz., waardoor normaliter (was dit niet de “Lands”advocaat) dat hele kantoor al van het tableau zou moeten zijn geschrapt……maar dus niet in Prins Bernhard BV.

Geef een reactie