UPDATE MICHA-CLAIM: WESTENBERG REKENT NU OP ZIJN CORRUPTE VRIENDJES BIJ DE HOGE RAAD: KONING WILLEM NU OOK BETROKKEN

DEEL 8 IS UIT VAN DE SERIE VAN MICHA OP DE SITE VAN HET ROB SCHOLTE MUSEUM EN NU GAAT HET OVER DE LIEFDE!

EXTRA EN HORROR: DE TELEGRAAF WEET HET AL! DE WET OP HET RAADGEVEND REFERENDUM VERDWIJNT EN DE SLEEPWET WORDT GEWOON AANGENOMEN! DAT U HET ALVAST MAAR WEET! MICHA ROEPT HET AL JAREN: REVOLUTIE IS HET ENIGE ANTWOORD!

2 Replies to “UPDATE MICHA-CLAIM: WESTENBERG REKENT NU OP ZIJN CORRUPTE VRIENDJES BIJ DE HOGE RAAD: KONING WILLEM NU OOK BETROKKEN”

  1. Inderdaad worden psychopathische projecten doorgezet indien niet (fysiek) gestopt. Macht en controle hè, daar draait het om.

    Dat raadgevend referendum tast dat toch een beetje aan (het “gullible fool advise” compleet negeren valt immers toch enigszins pijnlijk op en er zijn wat pruttelende weerstanden tegen “nee = ja” en “ja = nee” conform het psychopathisch project) dus compleet afschaffen die hap…..en zeker niet BINDEND maken. Waar heb je anders geniale vrij gekozen PB BV bestuurders als Zijlstra voor huh?!

    De “Sleepwet” is een prima instrument richting de begeerde ziek-absolute macht en controle, dus het is ONmogelijk (!) dat die er NIET zou komen.

    ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’.

  2. Micha maakt met veel omhaal van woorden duidelijk dat de Micha-claim weinig kansrijk is en als er al wat uitkomt we nog zeker drie jaar moeten wachten.
    Het inleggen in de Micha-claim is dus wel het stomste wat je kunt doen.

Geef een reactie