UPDATE MICHA-CLAIM: WESTENBERG SLEURT IEDEREEN MEE IN ZIJN RIOOL VAN ZWENDEL, OOK KLAAS AANTJES

HET IS VAN TWEEEN EEN: OF WESTENBERG IS DE CRIMINEEL IN DIT VERHAAL, OF MICHA * HET IS NU REEDS TALLOZE MALEN BEWEZEN DAT HET WESTENBERG IS * DAN KAN HET NIET ZO ZIJN DAT MICHA AL ZIJN ZAKEN TEGEN WESTENBERG VERLIEST! * ALS DAT DAN TOCH GEBEURT IS ER MAAR EEN VERKLARING: CORRUPTIE BIJ DE RECHTERLIJKE MACHT! * LEES DE TUCHTKLACHT TEGEN KLAAS AANTJES tuchtklacht

7 Replies to “UPDATE MICHA-CLAIM: WESTENBERG SLEURT IEDEREEN MEE IN ZIJN RIOOL VAN ZWENDEL, OOK KLAAS AANTJES”

 1. Voorspelling: Aantjes legt in een paar alinea’s uit waarom het instellen van hoger beroep zinloos danwel onmogelijk was en de klacht van Micha wordt terzijde geschoven.

  Het begint allemaal een beetje aandoenlijk te worden.

 2. Psychopaten beschuldigen ijskoud (kenmerkend) hun tegenstander van hetgeen waar ze zelf tot de nek inzitten.
  Alsof Prins Bernhard je in 1945 zonder (in zijn geval niet nodig) bewijs beschuldigt van Nazi-sympathieën…….:

  Hillary Clinton, die Trump vorige week verketterde voor zijn topontmoeting met Vladimir Putin, had als minister van Buitenlandse Zaken zelf meerdere geheime ontmoetingen met de Russische president.

 3. U stelde onlangs dat Westenberg u al heel lang dwars zit of iets van die strekking (met uw post-frequentie is het lastig terug te vinden). Nu ben ik benieuwd: Denkt u niet dat Westenberg ook zo over u denkt?

  U zit elkaar beiden dwars. En beiden op kosten van de Nederlandse samenleving in een hoekje waar jullie alleen strijden voor het eigen ego en gelijk. Met talloze rechtszaken waarvan u beide mogelijk over van mening bent dat het niet zo kan zijn dat de een alles wint de ander alles verliest.

  Maar welke prijs mag er tegenover staan? Behalve dan het financiële stukje.

  Dit is overigens gericht aan u beiden.

  1. Misschien zou u trouwens eens moeten afvragen waarom zoveel advocaten weigeren uw bevelen op te volgen of waarom er is gezegd dat men eerder zal kiezen voor de rechter. En ga dan niet uit van het makkelijkste antwoord, maar probeer het op zijn minst te combineren met een blik in de spiegel.

   Zoals altijd met alle respect.

 4. * HET IS NU REEDS TALLOZE MALEN BEWEZEN DAT HET WESTENBERG IS *
  ——————
  De psychopathocratie onder dekmantel van (door door niet psychopathisch gebrainfuckte “vrije” onderdanen) “vrije” verkiezingen Prins Bernhard BV zit goudeerlijk echt op (wettig en overtuigend) bewijs te wachten en doet echt aan waarheidsvinding.

  Merkwaardig en bevreemdend zoniet ‘flabbergasting’ (daar heb je die woorden weer) dat i.c. niet fluks tot ruimhartige schadevergoeding wordt overgegaan…….

 5. Dat is een makkie: Micha is de crimineel. Aantoonbaar een recidivist. Met een inmiddels fors strafblad: van laster tot vernieling en van doodsbedreiging tot valse bommeldingen.

Geef een reactie