UPDATE VAN MICHA DE VIKING VANUIT REYKJAVIK IN DE AANLOOP NAAR CRUCIALE PROCESSEN

14-3 DE VOLKSKRANT EN 28-3 HET BEGIN VAN DE MICHA-CLAIM: HET LIJKT WEL OP EEN NIEUWE INVASIE VAN DE NOORMANNEN! * STAP VOOR STAP BEKLIMT MICHA DE LADDER VAN ZIJN EERHERSTEL EN ZAKT DE ZWARTE MAFIA DIEPER WEG IN HET MOERAS VAN LIST EN BEDROG * ZELFS DE PRESIDENT VAN DE HOGE RAAD RAAKT NU IN PANIEK * DE MICHA-CLAIM MOET DE OPSTAND WORDEN VAN HET VOLK TEGEN CORRUPTE EN CRIMINELE RECHTERS

8 Replies to “UPDATE VAN MICHA DE VIKING VANUIT REYKJAVIK IN DE AANLOOP NAAR CRUCIALE PROCESSEN”

 1. Helaas geen wakkere lezertjes. Hier volgen de juiste antwoorden:

  1.Der Hexentanzplatz ist ein Plateau (454 m ü. NN ), hoch über dem Bodetal, gegenüber der Roßtrappe in Sachsen-Anhalt.

  2. Echte krankzinnigen zijn nooit zenuwachtig. Wegens ontbreken van een normale emotionele wereld, zijn ze niet tot echte emoties in staat, hetgeen ze -door het onbreken van deze normaal begrenzende last- buitengewoon energetisch maakt om ‘pure evil’ te bedrijven.

 2. De poort naar de hel opent zich. Wees voorzichtig en zet een hoed op bij de komende uitbarsting, aldus een gerenommeerd geofysicus:

  De Hekla-vulkaan, ook wel ‘de poort naar de hel’, barst gemiddeld elke 10 jaar uit. De laatste keer was 16 jaar geleden. Experts waarschuwen voor een aanstaande ramp nu de activiteit in de vulkaan al tweemaal hoger is dan vlak voor de laatste twee uitbarstingen.

  De IJslandse professor geofysica Páll Einarsson maakt zich ernstige zorgen: ‘Hekla is een gevaarlijke vulkaan. We kunnen te maken krijgen met een grote ramp als we niet voorzichtig zijn bij de volgende uitbarsting.

 3. Prijsvraag voor oplettende lezertjes. Wie ‘m wint mag uit naam van DSR 30 Euro naar MK overmaken voor een IJslandse Pizza:

  Wat zijn de 2 essentiële fouten in mijn 2 vorige berichten?

  Inzendingen gaarne voor vanavond 18:00 uur en voordat de Hekla en de Katla ontploffen.

 4. IJslandse vulkaan Katla erg actief: uitbarsting op de loer | metronieuws.nl
  —————————
  De ‘perfect pyroclastic flow’ zit eraan te komen mensen. Dank voor de laatste beelden van ‘Reykjavik as we know it’.

  Gek van de zenuwen zijn de krankzinnige IJslanders aan het bouwen geslagen……als Blokker die het einde ziet naderen.

 5. IJslandse vulkaan staat op uitbarsten, experts vrezen “grote ramp” – HLN.be
  Het zijn spannende tijden voor IJsland en eigenlijk heel Europa. De beruchte vulkaan Hekla staat volgens deskundigen op uitbarsten en dat kan rampzalige……
  —————————
  Alle heksen van Europa hebben zich op de Brocken bij de zgn. Hexentanzplatz (dankeschön Goethe) verzameld om rollend door de sneeuw tot Lucifer te bidden dat het nu gebeurt, nu de “koning van het gekkenhuis” in Reykjavik is neergestreken.

 6. Het publiek hier zit deep behind enemy lines, de auteur zit nu op een buitenpost.
  Fijn dat we daar op geattendeerd worden.

  Als we hier een ongeluk krijgen en in het ziekenhuis terecht komen, dan is de kans groot dat onze organen direct verkocht worden dankzij minister Schippers. Landverraad wordt vaak beloont met gouden handdrukken, eventueel zelfs nog aanbidding na de dood, zoals met Joop den Uyl die ons het Marokkanen probleem gaf.

  De crisis zit hier in Nederland op nog een dieptepunt, maar dat wordt nu met kracht ontkend door de media vanwege de verkiezingen.

  En we komen nog dieper in de crisis hier, als de VVD werkelijk zoveel zetels haalt als de opiniepeilingen beweren.

Geef een reactie