6 Replies to “UPDATE ZAAK-DEMMINK DOOR REPORTER NICO VAN DEN HAM”

 1. Het Nederlandse volk is totaal gebrainfuckt door PB BV inderdaad. De realiteit vinden ze zo onvoorstelbaar, dat ze meteen in de cognitieve dissonantie schieten en de boodschapper als de ‘real culprit’ zien.

  Psychopaten zijn enorm ‘pure evil’ reteglad manipulatief en daarbij grenzenloos krankzinnig energiek. Van alle kanten wordt de goegemeente om de tuin geleid en dit in deze contreien al eeuwenlang.

  Zelfs de (geïndiceerde) Graven van Holland beloofden de goegemeente minder dan 10% belasting omdat 10% aan echte (moreel hoogbegaafde) heren/vorsten natuurlijk belachelijk véél te veel was.

  Enfin straks betaal je belasting om te mogen werken zonder loon. Of moet je je werkgever betalen voor benodigde extra voorzieningen omdat je tijdens je werk invalide bent geraakt door zijn handelen en/of nalaten.

  ‘Turning tables around making YOU the culprit’ heet dat psychopathische systeem, waar je haast een indicatie mee kunt stellen.

  Leuker kunnen we het niet maken……

  Baybasin moet de staat = PB BV ook anderhalf miljoen betalen wegens afpersing onder bedreiging en niet andersom.

 2. “Zal het recht zegevieren?”
  Ja ik ben bang van wel, Rogier. Geen enkele aanwijzing voor verkrachting gevonden dus Demmink wordt niet vervolgd. Althans, ga daar maar vanuit. Dat verstaat men inderdaad onder het zegevieren van recht.

  Prachtig gesprek ook weer. De zwakbegaafde Rogier belt de ontspoorde Nico: de blinde interviewt de dove. De kijker komt verder helemaal niets te weten over de zitting zelf want Nico heeft inhoudelijk weer eens niets te vertellen. Misschien was dat wel de reden dat Chris Klomp er ook niet was: er was geen reet te beleven. Gelukkig dat Micha er niet speciaal voor naar Nederland is gekomen 😉

 3. Het Nederlandse Volk pikt het niet langer en kwam in grote getale op om tegen Demmink te protesteren. Onze sterreporter Nico telde zeker 6 mensen die kwamen opdagen.

  Dit lijkt me redelijk overeen te komen met de grote volksopstand en revolutie die Micha voor ogen stond.

  😉

Geef een reactie