2 Replies to “UPDATE ZAAK-JAAP VAN DISSEL: ‘DIT IS WAAR COVID 19 IN WERKELIJKHEID OM GAAT: EEN POGING TOT ESCAPE VAN DE PEDO’S’”

  1. Inderdaad willen psychopaten slechts (narcistisch-krankzinnige) MACHT EN CONTROLE en vervolgens draait alles om zichzelf maskeren en ermee weg te komen.
    Bewijs waar ze om gillen als het er nog niet is, gaat trouwens als puntje bij paaltje komt ook niet helpen als de spreekwoordelijke “Demmink” dan vervolgens de “rechter” is met wiens uitspraak men het zal moeten doen……inderdaad.
    Dat mag allemaal best wat kosten trouwens, Draghi voert daartoe op aller-eerste verzoek gewoon “de persen” wat op, zoals ONKENMERKEND de *Nederlandse* pensioenen voor Duitse vervolgingsslachtoffers = omdat geïnfiltreerde Kern-SS’er en psychopaat/narcist “prins” Bernhard, door gewijzigde omstandigheden, graag als sublieme/overdreven JODENVRIEND gezien wil worden (niet omdat ie berouw heeft ofzo hoor, denk dat vooral niet…..).

  2. Micha geeft dus toe dat zijn bizarre beweringen niet wetenschappelijk en juridisch zijn bewezen. Ze zijn ook niet debunked omdat geen serieus mens er op reageert.

    I rest my case.

Geef een reactie