UPDATES HEATH-GATE: HORROR IN GB, NL-PEDO-POLITICI ONKWETSBAAR

TERWIJL IN ENGELAND HET RECHT HET LANGZAAM MAAR ZEKER LIJKT TE GAAN WINNEN VAN DE PEDO-DOOFPOT, GEBEURT IN ONS LAND PRECIES HET OMGEKEERDE: VERVOLGING VAN DE BOODSCHAPPERS ZOALS HENK KROL, KATHOLIEK NIEUWSBLAD EN MICHA KAT * MICHA KAT: ‘HET IS NU ONMOGELIJK ONZE RECHTSTAAT NOG SERIEUS TE NEMEN OF TE ERKENNEN. NEDERLAND IS EEN BEZET LAND. ER HEERST BEZETTINGSRECHT.’
[wp_ad_camp_1]
Hier en hier updates over Heath-gate in Engeland, het bewijs voor de stelling die hier reeds jaren wordn ingenomen dat het verkrachten van kinderen een bezigheid was/is die juist en met name voorkomt in de allerhoogste kringen van politiek, ambtenarij, leger, politie, rechterlijke macht en bedrijfsleven. De premier van Engeland, hoger kunnen we toch echt niet komen of er moet een onderzoek komen naar kindermisbruik door de Paus zelf of door God zelf. In Nederland zien we precies het tegenovergestelde: niet de pedofiele politici en rechters worden aangepakt, maar politici en journalisten die deze wantoestanden aan de kaak stellen. Micha zal geen enkele medewerking meer verlenen aan de ‘rechtzaken’ die de criminele pedo-mafia tegen hem opstart omdat hij de rechterlijke macht niet meer kan erkennen. Het is immers geen rechterlijke macht, maar een horror-tribunaal in dienst van een pedo-junta. Nederland is een bezet land. Bezet door pedofielen en het Koninklijk Huis.

16 Replies to “UPDATES HEATH-GATE: HORROR IN GB, NL-PEDO-POLITICI ONKWETSBAAR”

 1. Er zijn veel meer onrechtvaardige, moreel verzeepte warbreinen dan psychopaten. Maar het probleem is dat psychopaten daar feilloos op inspelen o.a. door ze democratie voor te spiegelen.
  De stem van een verzeept warbrein weegt -hoera zegt de flierefluitende lapzwans: ik word belangrijk gevonden, eerlijk is eerlijk- net zo zwaar of per saldo nog meer als die van een stabiel en wijs mens. Vooral in psychopathocratie/vazalstaat PB BV of in de USA/GB zelve natuurlijk…..jawel.

  Pak je psychopaten gericht aan, dan kun je daarna proberen de enorme berg psychopathisch (!) geconditioneerde verzeepte warbreinen te gaan deprogrammeren.

  Het werk voor (niet PB BV gebonden) forensisch psychologen stapelt zich maar steeds verder op, want niemand pakt deze problemen -die niet eens gezien worden- echt bij de wortel aan.
  Kan ook niet, want in een psychopathocratie is daar geen geld voor en zal “democratisch besloten” steeds (!) 1000 x eerder 100 miljard worden uitgegeven aan nieuwe krankzinnige gevechtsvliegtuigen dan aan invoering van de psychopatentest en uitnemen van de ECHTE terroristen die, driedimensionaal van alle kanten er abnormaal energetisch en volkomen ongeremd van generatie op generatie op inhakkend, ongelooflijke schade berokkenen aan onze prachtige unieke aarde.

 2. Hen Krol ???? Lijkt me eerder een regulier akkefietje waar jan en alleman op aangesproken kan worden en dus geen betrekking heft op de wanen die Micha Kat erbij goochelt, en dat geldt evenwel voor Katholiek nieuwsblad.
  Er zullen wel meer stichtingen op de rand leven, en bij herziening van belastingstelsel aangaande stichtingen ze de boot missen en vervolgens hierop worden aangesproken.

  “”omdat hij de rechterlijke macht niet meer kan erkennen.”” Ik neem aan dat je vervolgens ook afziet van de toegewezen rechtshulp.

  Je bent journalist??? Dat bleek vorige week total niet met dat Sebrencia verhaal, lijkt me op ze minst dat je de man had kunnen mededelen dat je niet geen intresse had …….. Daarnaast ben je al een tijdje ontbonden als journalist zijnde

  1. ” Aangezien Faber te groot was om weggezet te worden met de vertrouwde Koude-Oorlogstechnieken, begon Heldring hem langzaam te heropvoeden. ‘Kanttekeningen’ bij wat Faber had gezegd, dan weer een kleine pluim als Faber zaken ‘toch ook wel eens goed zag’, en ga zo maar door. Zo werd ‘de lijn open gehouden’. ”

   http://oorlogisgeenoplossing.blogspot.de/2015/04/nederland-als-deurmat-voor-provocaties.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

 3. Nu zegt de (zelf wel eens -expres of door nalatigheid- door het rode licht rijdende) niet al te slimme leek: Ja maar dat is ‘ancient history’ en je moet geen oude koeien uit de sloot halen. De gezellige kwajongen die zoveel goeds voor het bedrijfsleven heeft gedaan is dood, laat het rusten.

  Zonder juiste historische feiten kun je echter in het heden niet goed navigeren en zeker niet als je buiten de ‘alien mindset’ rekent.

  Een psychopaat gaat -krankzinnig EMOTIELOOS energiek overal opduikend en zich tegenaan bemoeiend- (internationaal) ONDERLING netwerken en alles van waarde ondergraven en naar de verdoemenis helpen.
  En de netwerken en gruwelijke booby-traps die hij heeft gelegd werken kenmerkend (!) over het graf heen.

  1. Ja dat is management strategie van het chinese keizerrijk former dynastien alle Volken en Naties ontwricht houden instabiel ongeorganiseerd verward chaos weerloos bruikbare oblivion allround inzetbare Slaven en minions.Of Beter aipac want China is hen ook maar hoertje nummer zo veel even tijdelijk afgrazende en einde al weer in zicht & óp naar de volgende brics en a landen

   Dit behoord daar ook toe

   Aha dit is wel passend hier:
   Van beneden naar boven lezen Comments Bonusje
   https://twitter.com/Metro/status/628821525525884928

 4. LS…

  Over de Paus als vertegenwoordiger van satan is in het meervoud al geschreven over kinder misbruik dat overigens door god / satan is uitgevonden. Bedenk dat religie een uitvinding van satan is en dat satan niet kan gedijen zonder de energie van horror, de angst en het lijden van kinderen maar ook de mensheid in totaal… Wij de mensen zijn tenslotte een mislukt project van de buitenaardsen / goden cq satan. De pedofiele, satanistische elite is nog het best gelukt en heeft daarom privileges die ze nooit zullen opgeven als de mensen niet van de monsters kunnen worden gescheiden. Amen !

 5. Uiteraard werd Bernhard nog in 1945 dag en nacht door o.a. de US-Army CIC (Counter Intelligence Corps!!!) gevolgd en waren ze niet van plan om hem een rol toe te bedelen.

  Toen hij USA/GB echter met een door Nederlandse ambtenaren-getuigen (internationaal volledig daartoe bevoegd) opgemaakt proces-verbaal aangaande de gruwelijke horror-crime “Dresden” onder de neus ging wapperen, kreeg hij hier (tot grote verbazing van Lou de Jong, die het raadsel niet heeft kunnen verklaren) ineens de ambtenarenzuivering in handen gespeeld alsmede een soort stadhouderschap……terwijl de USA/GB i.t.t. Nederland/de Nederlanders het bewijs van o.a. zijn NSDAP en -levenslang ingezworen- SS lidmaatschap al in handen hadden!!!

 6. Wat dit zinnetje in het stukje “Nazi’s en de Monarchie” betreft:
  ===============
  ‘Prins Bernhard schoot op Duitse vliegtuigen’ zo was ruim twee jaar geleden te lezen in onze MSM.
  ===============

  Dat deed ie ook. Hij schoot er precies op. Met een machinepistool. Héél spectaculair voor de leek die het toevallig gezien heeft.

  Maar de kogels vliegen dan honderden meters achter de vliegtuigen langs en kogels uit een machinepistool hebben sowieso geen betekenis tegen de bepantsering van militaire vliegtuigen.

  Bernhard wist dit uiteraard.

  Psychopathisch toneelspel dus, mogelijk opgezet tezamen met Himmler die die vliegtuigen daar liet overkomen…….Om dit opgeklopte verhaal te laten doordringen in Engeland wellicht…..zodat hij o.a. beter ter voorbereiding van Operatie Seelöwe kon spioneren?!

  Het ziet er wel naar uit!

  1. Als onderdeel v operatie paperclip was die toch al besteed aan t land mennen voor ze. Paperclip..en men meent wat wetenschappers verplaatsen..NOPE ..dat is alle eeuwen al vaste mafiaprik der aipac om gecorrumpeerden die dus aan handen en voeten gebonden op de vlucht moeten onderdak te geven in de overheden besturen en kernen van andere puppetlanden en regimes.

   Politiek is een hoax. Enig wat ze doen is een incestmeute van politici en bestuurders tussen landen uitwisselen om de zoveel tijd wat dan lijkt als of er nieuw Volk zou zijn dat beter en eerlijker is en we geen verband leggen dat dezen een en dezelfden heren dienen en uit zelfde elitefamilys komen. Maar altijd uit kringen van op wet bestuurs en burgemeester levels mafia clans en hoger meer uit bankiers en adel kringen onder valse namen en vervalste achtergronden.

   Centraalbankiers en adel zijn zelfs opzetters en eigenaren van alle mafia motorbendes en criminele organisaties met enig betekenis en jouden wijkterrorismen in stand.

   Als je in elk land ook Holland kijkt wie er alles in regering besturen wet zitten alle kabinetten al ook media dan valt het zelfs een Kind op dat ze op Geen der Natives of gemiddelde Bewoners van wélk Land dan ook behoren maar een penose van strenge incest eliten zijn.

   Zelfs als je naar de 12de eeuwse thomas van aquino gaat kijken zie je zó een zelfde penosekop .. de aquinos heden ferm heersers over filipijnen en deep in Europese mafia en deep in de Zorg dure woeker sector! Waar “colonel” aquino de satanist dan weer zaakjes doet in de USA militairy & zullen wel duistere zaakjes zijn. En men het maar raar vinden als men vermoordt wordt als men kritiek heeft op Jeugd zorg en de woekerpremies en woeker accijnsen en woekerhuren.

  2. Ben ik eens…zelfs einstein en ELK optreden van hem ..was staged fake gestudeerd imponeren fraude toneel.
   Voor een patentkantoor spion wat de rothchilds er altijd op na hielden geen probleem patent formules te stelen en de echte eigenaren ..ook een kenmerk van rothchilds..onder de grond te brengen.

   Voor toneel en theater moet je echt bij hen zijn die in tv van begin wel brood zagen ter Wereld heerschappij en rothchild Tesla vermoordde voor de zender patenten en marconi een mooi stukje radio liet maken

 7. Wie USA/GB vazalstaat PB BV nu nog erkent alszijnde de na WOII bevrijde en herstelde soevereine Staat der Nederlanden, is een (onverbeterlijke?!) gemanipuleerde of een aartsverrader.

Geef een reactie