UPDATES MICHA-CLAIM: 6 SEPTEMBER DEADLINE VOOR CORRUPTE AANTJES BEVESTIGD

OP MICHA’S TWITTERKANAAL: OOK BLIK OP NOS JOURNAAL SLAAT AAN OP CRIMINELE PEDO-JOURNALISTIEK CHRIS KLOMP

MICHA KREEG ZOJUIST EEN EMAIL VAN DE ORDE VAN ADVOCATEN DAT KLAAS AANTJES TOT 6 SEPTEMBER KRIJGT OP TE REAGEREN OP DE KLACHT tuchtklacht VAN MICHA WEGENS SAMENSPANNING MET DE CRIMINELE RECHTER WESTENBERG * TEVENS BEVESTIGDE THIJS STAPEL DAT DE DAGVAARDING VOOR HET HOGER BEROEP KG VOORSCHOT GISTEREN IS BETEKEND DOOR DE DEURWAARDER * WIE STOPT MICHA NOG IN ZIJN VERWOESTENDE OFFENSIEF FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS?

5 Replies to “UPDATES MICHA-CLAIM: 6 SEPTEMBER DEADLINE VOOR CORRUPTE AANTJES BEVESTIGD”

  1. Een tikje kan ik het hier wel met trol Chris eens zijn, maar zieke (proactief agressieve) schadenfreude (of kwaadwillend geveinsde behulpzaamheid of empathie/mededogen e.d.) vanwege het feit dat het in deze constellatie voor 99% zeker (en anders niet in het minst bedreigend voor de door Bernhard nagelaten psychopathocratie) een kansloze zaak gaat worden, met waarschijnlijk een veroordelong in de proceskosten, heb ik dus niet.

  2. WIE STOPT MICHA NOG IN ZIJN VERWOESTENDE OFFENSIEF FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS?
    ——————-
    Een liegende Prins Bernhard BV “staats”rechter of een clubje van deze psychopaten in toga?

  3. Voor iemand die meent dat de rechtspraak ‘corrupt en satanisch’ is, vraag je wel vaak de hulp van rechters, is het niet? Gaat opnieuw weer een kansloze zaak worden, met opnieuw een veroordeling in de proceskosten. En die Stapel zijn centen maar tellen, met op de achtergrond een lachende Grapperhaus op kantoor. Dat je dat nog steeds niet door hebt, Kat.

    1. Als ik me niet vergis ‘omdat hij als journalist misstanden aan de kaak moet stellen’. Althans, gaf Dhr. Kat dat niet onlangs als reactie op een soortgelijke vraag?

Geef een reactie