UPDATES MICHA: LOTERIJVERLIES, CORRUPTE RECHTERS, YOUTUBE EN…. TROLLEN!

BREAKING: IS ‘KINDEROFFER-BANKIER’ RONALD BERNARD DAN TOCH EEN OPLICHTER EN EEN HOAX? LATER OP DE DAG E/O DIT WEEKEND OP NIBURU.CO EN DEZE SITE!

2 Replies to “UPDATES MICHA: LOTERIJVERLIES, CORRUPTE RECHTERS, YOUTUBE EN…. TROLLEN!”

  1. Ja rechtszaken in Prins Bernhards BESLOTEN (psychopaten + meelopers met hun geweten in de ijskast) Vennootschap eindigen -als het voor genoemde vennootschap spannend wordt- steevast bij psychopaten van het kaliber H.A.A.G. Vermeulen, die dan een walgelijk absurde, in essentie moordzuchtige, “bewuste juridische dwaling” uitspreken.

    En nee, Micha’s uitwijken is natuurlijk niet te vergelijken met het ongrondwettelijk baatzuchtig uitwijken van een staatshoofd in oorlogstijd, die daarmee haar land internationaal juridisch (welke op Nazi staatskosten in o.a. Lausanne geschoolde ‘Referendar Juris’ heeft dat glibberglad bedacht?) IJSKOUD uitlevert aan Hitler en naast haar ambtenarenapparaat (ook nog eens om het helemaal zeker te weten verder hoogverraderlijk misbruik makend van onderlinge loyaliteit vanuit Londen opgeroepen om aan te blijven!!!), Nederlandse staatburgers en statenloze asielzoekers e.d. ONNODIG EN EXTRA in het allergrootste gevaar brengt, wat vele tienduizenden vervolgens ook met de (gruwel)dood of levenslange zware invaliditeit en oorlogstrauma moeten bekopen.
    Over staatsgevaarlijk gesproken (waarbij nu natuurlijk het buitenland = de bijzonder naargeestige USA/GB ‘deep state’ hier -voor het publiek sedert 1945 “handig” verholen- glibberglad de dienst uitmaakt onder Oranje dekmantel)…..

  2. Als je lul nadruppelt door de ellende van de pedomaffia dan kan ik me voorstellen dat je stukje wc papier in je onderbroek doet. Weet anders niet wat de bedoeling daarvan was want je had opnieuw kunnen opnemen. Of hoort dat bij je rol deep behind enemy lines.

Geef een reactie