UPDATES MICHA OVER DE ZAAK-DEMMINK: IEDEREEN DIE EEN GEVAAR VORMT WORDT GEINTIMIDEERD, GEMARTELD EN/OF VERMOORD

EXTRA: DE DEMMINK-MAFIA LEVERT EEN ACHTERHOEDE-GEVECHT WANT HET TIJ IS AL LANG AAN HET KEREN, MUST SEE-VIDEO VAN DONALD TRUMP * IN DE VS ZIJN DE BILDERBERGERS, HILLARY EN DE NWO IN VRIJE VAL

Op 1:25 zegt Micha ‘slachtoffers’ waar ‘daders’ zijn bedoeld. Excuses hiervoor.

MEER EXTRA: CRIMINEEL OM GAAT NU VA BANQUE TEGEN ALLES EN IEDEREEN DIE ‘DE STAAT’ IN DE WEG LOOPT: MICHA, GEERT WILDERS MAAR IS ‘ZIEK, ZWAK EN MISSELIJK’ BIJ VRIENDEN VAN DE ELITE ZOALS EURLINGS EN DEMMINK

[wp_ad_camp_1]

6 Replies to “UPDATES MICHA OVER DE ZAAK-DEMMINK: IEDEREEN DIE EEN GEVAAR VORMT WORDT GEINTIMIDEERD, GEMARTELD EN/OF VERMOORD”

 1. Overigens als journalist zou je toch kansen moeten zien om in de gevang te zitten, wie weet wie je allemaal tegenkomt.
  Kan je dat mooi met je onderzoekskwaliteiten een leuk boekwerkje maken.

  Tevens kan je daar op het podium gaan staan, en je huidige riedeltjes verkopen ….

 2. En net als bij die futloze grijpertjes op de kermis, denkt iedereen abusievelijk dat het (voor hen) wel werkt en alles in PB BV deugdelijk geregeld is en zij (immers zuiver op de graat zijnde = niets te vrezen) een prima kans maken.

  Totdat ze er een keer toevallig zelf mee te maken krijgen zoals De Roy van Zuydewijn en Burhoven Jaspers.

  Dan beginnen ze een levenslang juridisch (!) gevecht in hun uppie (samenwerking ho maar, hun zaakje is steeds uniek, staat totaal op zichzelf en is helemaal anders. Niets heeft “Dresden” te maken met het feit dat PB zo tekeer ging tegen “vijandig projectiel” De Roy van Zuydewijn, of dat kuis verrotte psychopaat Van Delden in PB BV wordt aangesteld als rechter) tegen ambtelijke corruptie in een psychopathocratie.

 3. CRIMINEEL OM GAAT NU VA BANQUE TEGEN ALLES EN IEDEREEN DIE ‘DE STAAT’ IN DE WEG LOOPT: MICHA, GEERT WILDERS MAAR IS ‘ZIEK, ZWAK EN MISSELIJK’ BIJ VRIENDEN VAN DE ELITE ZOALS EURLINGS EN DEMMINK
  =====================
  Ja, als PB BV echte criminelen/hoogverraders moet grijpen, dan lijken ze op die futloze grijpertjes op de kermis.

  SS’er PB en zijn opvolgers willen natuurlijk niet door hun zelf omgebouwde BV gegrepen worden.

  Dus moeten de daders beschermd worden en de slachtoffers de grond ingetrapt. Dat is PB’s idee van democratische rechtsstaat…. 🙂

 4. de witte stelt zich niet goed aangaande Bart van Well ……… en als nou het geval is dat Bart van Well juist geen sterk verhaal heeft ……

  En dat moet je vervolgens als advocaat maar gaan hardmaken ……….sja en vervolgens krijg je er ook nog een gratis Koos bij ……….

  Dit was geloof ik zelfs op het verzoek van Bart ……. trlalalala.

  En dan vind Kat het vreemd dat de Witte nieuwe personen afhoud, lijkt mij deels logisch. Anderzijds kan Kat beter het woord richten tot fake getuigen die het voor eventuele echte getuige vernaggelen.

 5. en waarin zou heer Kat een gevaar vormen …….zou je toch denken dat een Koos een Bart en andere grappen en grollen eerder het doelwit zijn.

  weltrusten Kat …….overigens lijkt me dat Myra dan meer in de kijker ligt, aangezien die serieus wordt genomen, dat station ben jij allang voorbij.

  Daarnaast heeft Myra nog enigzins een filter om clowns eruit te vissen, daategen pak jij alles aan om je zielige verhaaltje erin te boetseren.

  Mevrouw Myra heeft geen enkele rechtszaak lopen en heeft vervolgens geen bommeldingen gedaan en andere grappen ..schijnbaar kan je prima bezig houden met Demmink zonder je met dit soort praktijken.

Geef een reactie