URGENT CALL MICHA INZAKE ONTMASKERING CHIRS KLOMP

EXTRA: LEES OP HHC OVER HOERNALISTIEK EN DE ONGEKENDE EN LAFHARIGE AANVAL DOOR DE ‘ELITE’ OP DE VRIJE PERS

CHRIS KLOMP IS OP OORLOGSPAD EN HEEFT ALS OPDRACHT VAN DE PEDOFIELEN MEEGEKREGEN DE ‘COMPLOTTERS’ TE VERNIETIGEN * HIERBIJ SCHUWT KLOMP GEEN MIDDEL EN MAAKT ZICH SCHULDIG AAN STALKING EN TERREUR * MAAR KLOMP DRAAIT ALLES OM: ‘HET ZIJN DE COMPLOTTERS DIE STALKEN EN DREIGEN!’ * GROTE JURIDISCHE ‘SLAG OM STALINGGRAD’ OP KOMST TUSSEN MICHA EN CHRIS

[wp_ad_camp_1]

35 Replies to “URGENT CALL MICHA INZAKE ONTMASKERING CHIRS KLOMP”

 1. kraskris is er op uit alle pedoland Slachtoffers en Klokkenluiders en Micha Kat te schaden te neutraliseren…ZOÙ hét Kúnnen dat dit te maken heeft met de laatste moord van het koningshuis…Dascha Graafsma?

  Haar Vader Bleek een Klokkenluider zo lijkt het ..op Verzekerings gebied…dáár gaan miljárden in om en is monopolieland van de joodse eliten en dat koningshuis…en hun woeker en plunderstelsels…..

  Kijk maar eens Rond op de Twit van Rene Graafsma en zijn Bijdragen…

  @renegraafsma

  Financieel specialist, journalist, uitgever, schrijver, spreker, opleider en trainer: ondernemer in de financiële (consumenten-)dienstenwereld.
  Hollandsche Rading
  renegraafsma.nl

  1. Btw zelfs de zorgverzekeringen zijn door mafiawerken nog maar drie euro waard aan kosten dat ze uitkeren en kosten en wat ze meer innen is puurste oplichting bedrog en mafia woeker

   1. Kan Me dus HEEL Goed Voorstellen dat Zeker een insider Rene Graafsma snelst op Bewijs voor zulks Stoot bij Narekenen van een en ander.

    Dat maakt schippers en kleinsma bendeleden.

 2. “”Heb je dit al gezien? Hij heeft een betaalde twitteraccount https://twitter.com/realtwitcourt waar meer dan de helft, driekwart, justitiemensen zijn waarschijnlijk, ambtenaren.”””

  Euh wat dacht je ervan dat hij bijv rechtbank verslagever is, en dat vervolgens de media zijn berichten kunnen kopen om dit vervolgens te verwereken in de dagelijkse oplages …….ik doe maar een gooi

  1. Dat is zeker een gooi… Anderzijds geeft zulks aan dat klomp door overheden massaal gevolgd wordt en dezen zijn werkzaamheden dus kennen en daar mee daderkennis hebben en nog niet in grepen….bij voorbeeld ..daar kunnen dan ook opdrachtgevers en mededaders tussen zitten .. doe maar n Gooi Hoor

 3. Bonusje lees je je effe de volgende pagina >>> http://barracudanls.blogspot.nl/2015/10/getuigen.html

  Schijnbaar heeft hij eerder voor de roestige spijker een tourtje op de rechtbank gedaan, waarbij Bart niet echt doorslaggevend was in een aantal zaken te benoemen aangaande Demmink.

  Betreft het andere verhaal aangaande dat de overheid aantal zaken toestond ……..is een lastige aangezien er wel controles waren wat ik zoal lees op het internet.

  En ik neem aan dat er ook bij andere zaken los van een jongensbordeel, ook controles worden uitgevoerd en de overheid dus niet elke misstap van zo n bedrijf kan nagaan als er voor 99% men zich aan de wet houd.

  Hoe kan het eigenlijk dat alleen Bart v. Well aan de bel trekt, lijkt me dat er nog wel meer personen in die tijd de klos zouden geweest en vervolgens aan de bel trekken als men de naam Demmink voor bij ziet komen ………??

  Daarnaast moet je tevens meenemen dat er personen zijn die misbruik van de situatie maken, zoals dat op scholen gebeurt en leerlingen hun leraar beschuldigen van het een en ander bijv. om raportcijfers of anders.
  Terwijl deze beschuldiging achteraf ongegrond zijn.

  En daarnaast heb je nog personen die bepaalde zaken aanhalen voor aandacht …….

  1. De gebruikelijke crap…

   Ehm wát te denken van de hofnarzaak waar honderden betrokken en niemand Vernam OOIT EEN Woord? DÀT héb je met staatsterrorismen! Zandvoortzaak +83.000 betrokken…jaarlijkse schooltjes schoolreisjes *landelijk én internationaal …miljoénen pér jáár …ooit wát gehoord?

   In oorlog 1 miljoen Nederlanders door joden vermoordt op gezag van oranje en ná oorlog nog eens 4,5 miljoen…ooit Wát Gehoord?

   Dáár Òm Heet Klokkenluiden Klokkenluiden!

 4. Zei hier laatst zo een zeldzaam intelligent type dat van Well uit gerangeerd was..maar wat is dit dan..>

  “Gewonnen: ex-prostituee Bart van Well, die topambtenaar Joris Demmink en oud-bewindslieden Ivo Opstelten en Fred Teeven mag horen over de vraag waarom het netwerk van kinderprostitutie waarvan hij (mentaal) het slachtoffer zou zijn geworden kon blijven bestaan.” http://barracudanls.blogspot.nl/2015/12/overleven.html

 5. Heb wel in een deuk gelegen bij een opgekomen beeld van een perplex voor zich uitstarende job cohen omdat toen ze hun geniale klomptorpedo uit het raam gooiden “nóg roepende dat hij helemaal niet kan zwemmen” deze al voor eigen deur te pletter sloeg omdat ze ook nog vergeten waren het teiltje te vullen…hahaha

  Hún plan la grande hun fiere meesterwerk hun virtueus evil hun blitzkriegplan hun bismarck naar de filistijnen(heden kinder paradijs filipijnen)

  1. Is ook wel te zien aan onderstaande comments van ze dat ze zich wat bedremmeld aan het bijeenrapen zijn en wanhopige grepen poneren waarbij sommig toon tranen doet vermoeden.

 6. “Onlangs veroordeelde een rechter in Groningen een stalker omdat hij zijn ex kwetsende sms’jes stuurde. Berichten waarin hij haar capaciteiten als moeder onderuit haalde. De rechter oordeelde dat dergelijke berichten iemand anders ‘op uiterst vervelende manier onderuit halen’ en ‘iemand het gevoel geven minderwaardig te zijn’. Op zich niet strafbaar, maar in deze context weer wel. Wat volgde was een veroordeling. En een strafblad met daarop een misdrijf. ” https://petities.nl/nieuws/zo-ziet-een-rechter-stalking

  Sja dan heeft met dit chris klomp jegens Micha Kat Burgers Slachtoffertjes Klokkenluiders en Bezorgde Burgers en het Goed Fatsoen toch al ruim 200 jaar eenzame opsluiting op de vileine hanehals gehaald! Wegens de structureel georganiseerde professionaliteit en persisterendheid toch wél Goed voor Smartegeld van minstens 200.000 Euro!

 7. “”malicieuze compilatie van Martin Vrijland”””
  sja maar die staat niet op het toneel ……. zich eens lekker uit te leven.

  Overigens is het zo dat jij gegevens bijv. tel nrs. van personen op de website zet om vervolgens je voetvolk het vieze werk te laten doen ……..

  Om vervolgens je handjes te wassen in onschuld!!

  En wat mag de dreiging in het filmpje inhouden “””pas op Klomp””, aangezien we alles al gehad hebben qua grappen en grollen van Kat.

 8. Overigens wel apart dat je achteraf zaken als coprights gaat uitzoeken, heft de racune je opgebroken.

  De meeste andere alternatieve websites denken daar al jaren over na, en waarschuwen hun bezoekers voor dit soort zaken om onnodige schadeclaims te voorkomen …………

  Kat niet, die gaat eens achteraf lopen gluren hoe het ervoor staat.

 9. Overigens Kat is het wel een doodoener dat je elke kaar loopt te mekkeren over je win win situatie en dat je vervolgens zo sterk staat.

  Tot heden ben je gewoon veroordeeld, en de uitkomst van hogerberoep moet je nog maar afwachten. Mocht je daarin slagen mag je weer arogante praatjes hebben.

  Overigens lijkt me sterk dat het OM de zaak loopt te vertragen, maar dat jij daar eerder een sterk handje in hebt

 10. Lijkt me toch dat Klomp voor het aanschrijven van Kat, eerst effe de advocaat van Blendle heeft geraadpleegt …….

  Overigens kunnen we “””pas op Klomp”” zien als een dreiging??

  En in hoeverre zit Kat zijn volgertjes met hun haatmail weer te porren door Klomp zijn tel. nr. in beeld te tonen.

  Overigens heer Kat hoezo stel jij je boven je fans, “Klomp zet je in negatiefdaglicht”” lijkt mij zo dat alles waar je fans zich richting Klomp zich hebben uitgelaten dat evenwel in je Eigen straatje past zie >>>

  http://jure.nl/09/754191-11,%2009/090148-11%20%28ttz.gev.%29,%2009/650048-12%20%28ttz.gev.%29%20en%2009/650057-12%20%28ttz.gev.%29

  Dus min of meer heeft Klomp je absoluut op juiste wijze bedeeld in zijn stuk, afgezien van je best of filmpje met je bedreiging richting Rutte.
  Waarbij veiligheids adviseurs het helaas niet konden behandelen aangezien de verstreken tijd van plaatsing en aangeving.
  Dus daar had je toevallig de wind mee ……. lucky.

  1. Het ‘bedreigings-filmpje Rutte’ is een malicieuze compilatie van Martin Vrijland. Het staat niet om mijn, maar op zijn YouTube-kanaal. Daarmee maakt Vrijland zich schuldig aan het delict van bedreiging, niet Micha.

  2. Prachtig PRACHTIG ..Ik Zie een ODE aan een MÀN waar dé ánder er NIÈTS ván kán

   Enne “Klomp zet je in negatiefdaglicht”” dat doet u hiér ook louter en alleen met een klomp gelijke pure ontkenning van alle kwetsbare Burgers en Kinderen en elke Zinnigheid en Zindelijkheid ..Strafbaar Zegt U?

   Koning Willeeeeeeeeem …. ?

  3. Tsja…. :

   “ZAAKSDOSSIER HOLOCAUST

   en

   (in het artikel “There comes the Holocaust” van 10 oktober 2011)

   “Nu we hebben aangetoond dat de ‘oude’ Holocaust een hoax is, een misdadige set up aangestuurd door de NWO met als doel een Joodse terreur-staat te kunnen stichten, worden de contouren van de naderende Holocaust steeds scherper zichtbaar.”

   en

   (in het artikel “15 oktober revolutie in Nederland” van 9 oktober 2011)

   “Alles wijst erop dat de Holocaust zoals dat begrip thans wordt gebruikt een zorgvuldig gecreeerde mythe is met als vooropgezet doel de staat Israel te kunnen stichten en de Joden een morele vrijbrief te geven te doen wat ze willen, zoals het terroriseren van Palestijnen en andere vijanden.
   ____

   “The term “genocide” was coined by legal scholar Raphael Lemkin in 1943, writing:

   ‘Generally speaking, genocide does not necessarily mean the immediate destruction of a nation, except when accomplished by mass killings of all members of a nation. It is intended rather to signify a coordinated plan of different actions aiming at the destruction of essential foundations of the life of national groups, with the aim of annihilating the groups themselves.

   **The objectives of such a plan would be the disintegration of the political and social institutions, of culture, language, national feelings, religion, and the economic existence of national groups, and the destruction of personal security, liberty, health, dignity and lives of the members of such groups…’”
   ___

   Bovenstaande laatste alinea lijkt wel heel erg op:

   Alle schijn dat beleid van geheel de overheid regering wetgevers media en justities is dat van Holocaust plegen en dat steunen al reeds lange tijd .. en in uitvoering .. alle rechtsmaatregel tegen Micha Kat een misdaad en terreurmaatregel is dezer misdrijven.

   Waarom dat artikel dan voor rechter brengen waarom rechter dan zulks wel beter wetende veroordelen?

  4. “eerst effe de advocaat van Blendle heeft geraadpleegt …….”

   Ook gelijk ff vragen of ze zich als piratennest en uitvalsbasis voor pedofielenringen misdrijven uitlokkingen afpersingen Holocaust ontkenningen en divers aan ict aanslagen en terreur willen lenen mischien?

 11. De “geest van de wet” zegt psychopaten niets, ze blijven er alleen eindeloos op inspelen/om jengelen als dat HENZELF goed uitkomt.

  Je mag in oorlogstijd geen vluchtelingen bijeendrijven en ze dan met een mitrailleur overhoop schieten en er handgranaten tussen gooien, maar je mag (dus) wel vanuit vliegtuigen in de statosfeer o.a. luchtmijnen van 10 ton op ze gooien.
  Je mag geen witte fosfor tegen burgerdoelen inzetten, nou dan verzinnen we iets, in de bijzonder gruwelijke uitwerking op burgers, vergelijkbaars: napalm.
  Atoombom is onbekend dus mag wettelijk ook op een bevolkingscentrum gegooid worden.

  EINDE VAN ZOEK MENSEN!

 12. Grijze muizen of psychopaten kun je niets aan het verstand peuteren aangaande normaal menselijk gedrag. Ze zijn moreel bijzonder slechtziend tot blind.
  Vermoedelijk vallen ze zeer in de smaak bij ‘hand picked’ PB BV rechters.
  Kwestie van aanstellingsbeleid.

 13. Het citaatrecht houdt in dat niet meer dan strikt nodig is voor het doel mag worden geciteerd. Allemaal terug te vinden in het auteursrecht. Volgens mij horen we het Kat nog juist zeggen ook: ‘enkele citaten’. Niet het integrale stuk. Daarom is Kat ook zo bang voor Klomp. Want die gaat hem weer geld kosten.

  1. Gedeelten of het hele stuk maakt jurdisch niets uit. Waar het bij het citaatrecht om gaat is dat je zoveel mag citeren als nodig is om de punt te maken. Als het gaat om een schilderij zoals in mijn voorbeeld uit het fimpje is het natuurlijk logisch het hele schilderij te tonen en niet ‘gedeelten’ ervan. idem bij het complotters-stuk van Klomp. Daar komt nog eens bij dat een deel van het stuk over mij gaat en dat Klomp opnieuw geen wederhoor heeft willen toepassen, hoewel hij daartoe uitdrukkelijk was uigenodigd en zelfs aangezet. Dingen en Poes Mis: opnieuw hebben jullie geen poot om op te staan! We zoen de Klomp-procedures met vertrouwen tegemoet. Tenzij er natuurlijk corrupte Klomp-rechters worden ingezet zoals in alle zaken van Micha tot nu toe is gebeurd.

   1. Uit het feit dat Micha glashard beweert dat gedeelten of het hele stuk niets uitmaakt moet worden afgeleid dat hij juridisch niets van het citaatrecht begrijpt en hij op korte termijn tegen een schadevergoedingseis van duizenden eurootjes aan zit te hikken.
    Wie niet horen wil moet maar voelen en ik denk dat Klomp zeer in zijn nopjes is met de weigering van Micha om het ‘citaat’ te verwijderen.

    1. Weer Mis Poes! Uit het feit dat de wet geen lengte voorschrijft inzake de citaten die mogen worden overgenomen volgt automatisch dat deze citaten ook het volledige stuk kunnen omvatten. Overigens blijkt ook reeds uit de inhoud van Klomp’s artikel dat mijn beroep op het citaatrecht gerechtvaardigd is. Immers: waarom zou ik ‘inbreuk willen maken op het auteursrecht’ van een artikel dat mij in een uiterst negatief daglicht plaatst??? De enige reden dat ik het artikel van Klomp publiceer ik niet omdat het in INHOUDELIJK de moeite waard vind en dus ‘auteursrechterlijke’ prestatie zou waarderen, maar om te laten zien tot welke deploabele diepten Klomp moet afdalen om zijn ‘punten’ te kunnen ‘scoren’. Veel succes met je volgende pogingen, Poes Mis!

     1. Je bent geen jurist, Micha, zoveel is zeker.
      Ik hoop dat je het stuk van Klomp niet zult verwijderen; dan kunnen we zien hoe het afloopt.

     2. Wie heeft de auteursrecht geschreven? Jij in elk geval niet, dan had je namelijk geweten wat er stond. We hebben het niet over foto’s, maar over tekst waaruit je makkelijk een paar citaten had kunnen lichten. Maar dat doet Kat niet, want die heeft zijn zoveelste rancuneuze bui de hele tekst gepikt, zodat Klomp er niet meer aan kon verdienen.

 14. In de bron die Micha gebruikt om het citaatrecht toe te lichten staat duidelijk dat alleen het citeren een kort gedeelte van het artikel onder het citaatrecht valt. Dat was hier niet het geval, Micha citeerde het volledige artikel.
  Deze vlieger gaat dus niet op.

  1. Haal er dan eens 1 volgens u gewettigd stuk citaat uit dat de hele lading van kritiek en bezwaar van Micha Mij en Slachtoffers betreffende misbruik en staatsterrorismen volledig aantoont..en Niét 1 kritiekje overslaan he..

   Ik kan wel elke alinea van dat criminele pulp artikel bekleden met Argument over waarom dit een vilein stuk kwaadaardigheid is dat ten doel heeft staatsterrorismen en massiefst misbruik te camoufleren en elk Slachtoffer en Medestander te kleineren ridiculiseren belasteren stigmatiseren psychiatiseren criminaliseren en via “complotdenker” associaties Hen te transformeren en ontmantelen tot maár wát ufojagers zwervers en lsd junks die zé zien vliegen in Plaats van Klokkenluiders Slachtoffertjes Getuigen Overlevenden en Bezorgde Burgers terwijl klomp een geheel internet voor zich zelf alleen heeft wat hem kan leren dat elk van zijn beweringen louter fantasie laster en leugen zijn etc etc etc een kort tagje als abuse op google ingeven zou hem al een academische graad op die gebieden verlenen.

   Klomp zijn artikel is een klap in het gezicht van elk die misbruikt gemolesteerd gedrogeerd verprostitueert verhandeld is geweest en wordt en een minachting van en voor de Rechtstaat Fatsoen Menselijk Leven en Menselijkheid. Puurst Vindbare criminaal opzettelijke Holocaust ontkenning ook met alleen in Europa al 1 miljoen spoorloos per jaar verdwijnende Kinderen en poogt met leugen bedreiging intimidatie oplichting elk tot zelfcensuur te dwingen..

   Daar deze ” rechtbank journalist Mij van zijn blog gooide van begin jaren geleden al om elk Comment dat deze inhouden omtrent overheden schooltjes en massale professionele misbruiken en misdrijven justities en overheden droeg Toonde al Aan dat hij al van hoed en rand wist.

   Zondermeer Heeft Kat Gelijk dat stuk verdriet geheel te Publiceren te meer dit zo ontzettend vaag is dat het opgebouwd is uit ca 4 lange delen die elk wat willen gaan beweren omtrent iets dat ze elk samen lijken te willen bedoelen…

   Maar toé maar …eens zién wát ú er van maakt?

   * Het zou Me verdrieten als van deze uitgelezen gelegenheid geen Gebruik wordt gemaakt klomp op hardst mogelijke wijze aan te pakken voor Vergoeding ter Exposure en mede om de terreur groepen er achter open te breken om te zien hoe media koningshuis en justitie als terreurcellen werken.. Ik Denk dat media van overheden cq justitie gelden krijgen terreurmedia te bedrijven met al dan niet freelancers.

   Mischien wat voor Koning Willem om inderdaad na zijn kerst toespraak zich van een nieuw ander kant te laten zien?

   1. Oggi gutti ..dé denktank ..nou ja .. rioolputpeople kon er Niets van maken Begrijp Ik?

    Dan morgen mischien..dát soeper intelligente juridisch perfect onderlegde kwootje van u ?

Geef een reactie