URGENT CALL MICHA OVER AFFAIRE-CHRIS KLOMP

WAAROM CHRIS KLOMP LEVENSGEVAARLIJK IS EN TE VUUR EN TE ZWAARD MOET WORDEN BESTREDEN ALS GROTE VOLKSVIJAND

[wp_ad_camp_1]

4 Replies to “URGENT CALL MICHA OVER AFFAIRE-CHRIS KLOMP”

 1. Het enige wat uit deze hysterische tirade van malle Micha is op te maken is zijn gefrustreerde jaloezie jegens journalisten die wel in staat zijn in hun vak een normale boterham te verdienen.

  Als je als gewonen journalist wel gewoon de feiten natrekt moet je concluderen dat de NWO een fantasie is in de hoofden van complotgekkies, evenals de satanische pedomafia onder leiding van Grote Joris, dat Marianne Vaatstra is vermoord door een zieke boer uit de buurt, dat de MH17 door een domme fout van separatisten door een BUK werd neergehaald en er wel degelijk vele slachtoffers vielen in Parijs. Elke normale journalist komt tot dit soort rationele conclusies maar ze jagen malle Micha het schuim op de lippen omdat in zijn waanwereld het er heel anders aan toe gaat.

  Het verschil tussen Micha en Chris Klomp is dat is slechts dat de eerste in de gewone wereld staat en de tweede in een paranoïde psychiatrisch universum.

 2. Hoewel “overwinnende” (onherkend geïnfiltreerde ‘adapted compensated’) psychopaten als Winston Churchill de neiging hebben om de “geschiedenis te schrijven” (en hoe), komt er altijd een beetje van de ‘pesky’ waarheid boven tafel. Hieronder uit rapporten van het Internationale Rode Kruis.

  Hieruit blijkt, dat Anne Frank (het boek beweert dat ook niet, maar de indruk blijft op de een of andere manier toch vrij sterk hangen…..;-)) niet vergast is door de Duitsers (wel geïnterneerd in Bergen Belsen omdat vreemd glimmende Hitler niet alleen psychopathische Joden van Bernie Madoff kaliber, maar ALLE Joden een anti-sociale bedreiging en minder dan beesten vond, wat uiteraard ook toen geen realiteitsgehalte had).
  De dodelijke tyfusepidemie door slechte hygiënische omstandigheden die Anne en haar zus Margot het leven heeft gekost, is dan ook hoogstwaarschijnlijk het voorzienbare (!) gevolg geweest van de oorlogsMISDADIGE geallieerde bombardementen en beschietingen, die niet normaal militair zo goed mogelijk gericht waren op militaire infrastructuur en transporten, maar krankzinnig grenzenloos (en ontoelaatbaar) tegen ALLES wat zich bijv. op het spoor en op de weg bewoog, inclusief treinen gevuld met vluchtelingen en de “boeren, burgers en buitenlui” karavanen, die vanuit het Oosten bijv. voor de Russen uit vluchtten.

  =======================
  Clearly, the German authorities were at pains to relieve the dire situation as far as they were able. The Red Cross are quite explicit in stating that food supplies ceased at this time due to the Allied bombing of German transportation (unrestricted no inhibitions…..:DSR), and in the interests of interned Jews they had protested on March 15th, 1944 against “the BARBAROUS AERIAL WARFARE of the Allies” (Inter Arma Caritas, p. 78). By October 2nd, 1944, the ICRC warned the German Foreign Office of the impending collapse of the German transportation system, declaring that starvation conditions for people throughout Germany were becoming inevitable.

  In dealing with this comprehensive, three-volume Report, it is important to stress that the delegates of the International Red Cross found no evidence whatever at the camps in Axis occupied Europe of a deliberate policy to exterminate the Jews. In all its 1,600 pages the Report does not even mention such a thing as a gas chamber.
  =================

  Bij het bovenstaande moeten we dan opmerken, dat waarnemers van het Rode Kruis gewoon toegelaten en aanwezig waren in de inmiddels beruchte kampen.

  Wat daar precies van zij (ik acht de touwtjestrekkers achter de geallieerden zonder meer en bewijsbaar in staat om bizarre en gruwelijke propaganda uit de duim te zuigen, vooral om ergens MEE WEG TE KOMEN), het riekt er in ieder geval sterk naar, dat het grote aantal sterfgevallen in deze als doodsfabrieken omschreven kampen (hoofdzakelijk door ondervoeding in combinatie met slechte hygiëne en epidemiën van bijv. tyfus) toch vooral is ontstaan in de periode vanaf 1944, VOORZIENBAAR ten gevolge van het met lucht-suprematie grootschalig PUUR TERRORISTISCHE optreden van onderdelen GEALLIEERDE (!) militairen (waaronder Bomber Command en USAF) die de naam “militair” niet verdienen.

  Enfin, hier is (overigens goed in deze ‘alien mindset’ rottenis passende) Chris Klomp ‘sort of’ klein bier bij.

 3. De BRD heeft ook ‘dead inside’ wetenschappers, waar ze naar believen een blik van kunnen open trekken. Figuren als Schnatz enzo.

  Wetenschappelijk is aldus nu vastgesteld, dat bij Dresden 25.000 doden zijn gevallen (een vluchtelingenstroom van meer dan 1,1 miljoen mensen op gang brengend) en dat de Mustangs die hun boordwapens leegschoten op de paar duizend grauwe schimmen van (de doden benijdende) “overlevenden” er niet geweest zijn.

  Overigens kent een virus (in mensengedaante) geen haat, het doet VREESLOOS wat het doet en dat is alles kapot maken inclusief uiteindelijk zichzelf, totdat het wordt UITGENOMEN.

Geef een reactie