URGENT CALL VAN MICHA NAAR AANLEIDING VAN PARIJS 11-13

BREAKING: BIJNA TWEE DAGEN NA DE AANSLAGEN IS ER ZO VEEL DAT NIET KLOPT [WAAROM ZETTE NIEMAND EIGEN BEELDEN ON LINE?] DAT HET HELE VERHAAL ZOMAAR VAN A TOT Z GEFAKED ZOU KUNNEN ZIJN* WIE DE MSM CONTROLEERT KAN ALLES FAKEN EN STAGEN, OOK HONDERDEN DODEN DIE NIET BESTAAN

EXTRA EN BREAKING: KRANKZINNIGE HOAX ROND -OPNIEUW- EEN ‘GEVONDEN PASPOORT’ TE INGEWIKKELD VOOR DE NEDERLANDSE MSM

[wp_ad_camp_1]

4 Replies to “URGENT CALL VAN MICHA NAAR AANLEIDING VAN PARIJS 11-13”

 1. De BRD is er niet voor de Duitse staatsburger zoaks PB BV er niet voor de Nederlandse staatburger is.

  We zien het al kort na WOII bij zgn. vergissingsbombardementen (soms crimineel onverantwoordelijk, want zoals hieronder is het sowieso strafbaar en van de gekke onverantwoordelijk om met B-17’s en een onervaren bemanning lukraak vlakbij een woonwijk (Amsterdam Noord) te gaan bombarderen. Dat foutje van de piloot is dus aperte onzin):

  De leider ziet het doel niet en besluit niet te bombarderen en geeft dus ook het order niet. Eigenhandig werpt een ander toestel echter wel zijn bommen af waarop de 42 andere toestellen hetzelfde doen met als gevolg dat de fabriek niet, maar vele huizen wel geraakt worden.
  De bemanning komt ermee weg, de Nederlandse regering accepteert zonder blikken of blozen de schamele en kille excuses van de geallieerden.

 2. Verfassungsschutz-Chef Hans-Georg Maaßen bedreigt de Duitse burger in het Hamburger Abendblatt van dit weekend ernstig met de volgende woorden:

  “Geweld tegen vluchtelingen gaat ook van burgers uit, die voordien niet als rechtsextremisten zijn opgevallen.”

  Verzet je je dus uit normale angst of zelfs noodweer tegen de VERFASSUNGSWIDRIGE (ineens MOET men ook grote empathie met goeddeels EIGENAARDIGE vluchtelingen/oorlogsgetroffenen vertonen, die de USA/GB vazalstaat BRD tegenover ECHTE oorlogsgetroffenen altijd totaal vreemd geweest is) binnenstroming van een TSUNAMI aan miljoenen agressieve moslims, dan ben je voor de BRD een rechtsextremist, alleen voorheen niet als zodanig opgevallen……Nu val je dus wel op, met alle mogelijke akelige gevolgen van dien.

  Ra, ra wie zitten achter deze ijskoude bedreiging van normale staatsburgers en ware (de zaak 180○ omdraaiende) krankzinnigheid?!

 3. Wat een volslagen nietszeggende ‘urgent call’ weer. Je neemt al niet de eens de moeite meer om die beweringen ook maar enigszins te onderbouwen, het is Kat op de automatische piloot. En zo urgent is het blijkbaar ook weer niet, want het Vietnamese soepje krijgt blijkbaar voorrang.

 4. Ook Internet kan gefaked zijn. Ze kunnen ieder individu een geheel “eigen” versie van het Internet voorschotelen.

  Met psychopaten aan de STUURknuppel is alles grenzenloos (over lijken) mogelijk.

Geef een reactie