URGENT CALL VAN MICHA OVER ‘ZEKERE AANSLAG’ IN NEDERLAND

HIER DE ROL-FILES OVER GERARD BOUMAN, DE MEEST FALENDE EN KRANKZINNIGE BAAS OOIT VAN ‘S LANDS POLITIE, MAAR JA, BENOEMD DOOR JORIS DEMMINK DUS WAT WIL JE…

CORPORATE SATANISME UIT MICHA’S KERSTTOESPRAAK WEER BEWEZEN: MET OPZET WORDT V&D OP DE DREMPEL VAN DE FEESTDAGEN OP DE SCHROOTHOOP GEGOOID OM DE MEDEWERKERS EXTRA HARD TE TREFFEN IN DE HOOP OP ZELFMOORDEN

[wp_ad_camp_1]

7 Replies to “URGENT CALL VAN MICHA OVER ‘ZEKERE AANSLAG’ IN NEDERLAND”

 1. Cicero kon figuren als Bernhard zur Lippe Biesterfeld alleen nog niet testen en uitnemen en moest steeds maar afwachten wanneer ergens het onvermijdelijke (‘You will be stabbed in the back sooner or later, in ways you can’t begin to imagine’) mes in de rug kwam.

  Velen schijnen wat dat betreft nog in de Romeinse tijd te leven.

 2. Het ziektebeeld van Micha verdiept zich en maakt ook pijnlijk duidelijk met welke gestoorde tijdbom we te maken hebben. Hij kan er maar geen genoeg van krijgen om te brallen over afgerukte ledematen, armpjes en voetjes van kinderen die door de lucht vliegen, lichamen die aan stukken worden gereten en darmen en ingewanden die in stromen van bloed door de straten zullen stromen. Hij komt bijna klaar in deze gefantaseerde orgie van geweld om vervolgens te verklaren dat die waanzin niet uit zijn eigen zieke geest komt maar een realistische voorspelling is van wat de, eveneens door hem bij elkaar gefantaseerde, satanisten zullen gaan doen. Ze deden het nog nooit, er is ook geen enkele reden om te denken dat ze het gaan doen maar de paranoïde gek Micha zit zichtbaar te watertanden bij het idee dat ze het zouden kúnnen doen.

  Weerzinwekkende waanzin van een doodzieke idioot. Alleen als Micha gedwongen wordt opgenomen hoeven we niet te vrezen dat dit soort fantasieën werkelijkheid worden. Mensen wordt wakker, deze man is gevaarlijk.

  1. Poes Mis: je begint wel HEEL erg eentonig en voorspelbaar te worden met de gebral over ‘ziektebeeld’. Hoe ziek moet je zijn om 24-7 met deze site besig te zijn op na elke uiting van Micha te gaan roepen dat hij ‘moet worden opgenomen’??? Deze Poes Mis heeft dus nog nooit gezien wat er met mensen gebeurd die worden opgeblazen. Ook denkt deze medelijwekkende man blijkbaar dat kinderen op een of andere wijze onkwetsbaar zijn voor aanslagen. Maar, beste Poes Mis: wij hebben een groot hart en geven je (nog) geen ban! Maar bedenk please eens een andere invalshoek!

 3. “MET OPZET WORDT V&D OP DE DREMPEL VAN DE FEESTDAGEN OP DE SCHROOTHOOP GEGOOID OM DE MEDEWERKERS EXTRA HARD TE TREFFEN IN DE HOOP OP ZELFMOORDEN”

  Ja aantal huis uitzettingen en uitkerings/bijdragen/betalingsproblemen zullen ze nu ook wel maximaliseren in hoop op extra dood en verdriet

 4. Bouman weet natuurlijk zo zeker dat er een aanslag komt omdat die overheid (mede)verantwoordelijk is voor die aanslag. Dat noemen we ook wel een false flag. Dat was in Londen, Parijs en Madrid niet anders. Vanuit dat perspectief zou je Bouman ook een klokkenluider kunnen noemen. Snappen we het nog? Deze posting op Geenstijl says it all:

  The enemy is within the gates.

  Cicero zag het goed:
  “A nation can survive its fools, and even the ambitious. But it cannot survive treason from within. An enemy at the gates is less formidable, for he is known and carries his banner openly. But the traitor moves amongst those within the gate freely, his sly whispers rustling through all the alleys, heard in the very halls of government itself. For the traitor appears not a traitor; he speaks in accents familiar to his victims, and he wears their face and their arguments, he appeals to the baseness that lies deep in the hearts of all men. He rots the soul of a nation, he works secretly and unknown in the night to undermine the pillars of the city, he infects the body politic so that it can no longer resist. A murderer is less to fear.”
  balustrade | 23-12-15 | 09:59

Geef een reactie