6 Replies to “URGENT CALL VOOR MARCEL HAENEN, DE MSM EN OUDERLING ABBINK.. CONNECTING THE DOTS”

 1. Anders moeten we dit soort krankzinnige PB BV kamergeluiden van griezelige lapzwansen blijven aanhoren:

  =====================
  CDA-leider Buma vindt dat Nederland
  mee moet doen aan het bombarderen van
  IS-doelen in Syrië.De PvdA houdt die
  mogelijkheid open.Buma mist bij premier
  Rutte wat hij wel ziet bij burgemeester
  Aboutaleb:moreel leiderschap.
  =====================

 2. Dit is ook een aardige van “Gutmensch” van Reybrouck, die de diepte van psychopathie nog niet gepeild heeft:

  ===================
  Daarna volgde de volslagen krankzinnige invasie van Irak, zonder VN-mandaat, enkel en alleen omdat Amerika er massavernietingswapens vermoedde.
  ===================

  De VN is opgericht door de ware instigatoren van WOII om met ONVOORSTELBARE (!) USA/GB oorlogsMISDRIJVEN te kunnen wegkomen, zoals de gruwelslachting van geheel Dresden met vrijwel alle ca. 1,2 miljoen daar du moment verblijvenden.

  Dat VN mandaat is dus een lachertje voor de GGM (Grote Groene Machine) van het psychopatennetwerk.

  Er komt dus ook achteraf geen normale veroordeling door de VN voor Golfoorlog II en niet alleen omdat de USA/GB daar (hoogst bedenkelijk) vetorecht hebben.

  ‘The law does not or should not apply to psychopaths’

  TIJD OM DIT RECHT TE ZETTEN!

 3. Deze brief richting de imbeciel (aldus IS, ISIS, ISIL, DAESH…..morele debiel?! aldus bepaald niet terroristische DSR) van Franrijk lijkt slim, maar…..
  http://www.demorgen.be/buitenland/david-van-reybrouck-in-brief-aan-hollande-u-geeft-waar-de-terroristen-op-hoopten-een-oorlogsverklaring-bf3512aa/OrmT8/
  ===============
  “U bent erin getuimeld, met open ogen nog wel, Monsieur le Président. U bent erin getuimeld, omdat u de hete adem van rauwdouwers als Nicolas Sarkozy en Marine Le Pen in de nek voelt – en u had al de reputatie een slappeling te zijn. U bent erin getuimeld.”
  ===============

  ……..die David van Reybrouck tuimelt er in.

  Uitsluitend door PURE begeerte (dit is een fenomeen) gedreven “leiders”, in feite intelligente ‘adapted compensated’ psychopaten, ongeschikt/onbekwaam per definitie, maken wel vaker een slappe of zelfs infantiele indruk (wegens morele debiliteit!) en de dingen die ze zeggen klinken sommigen als muziek in de oren, maar zijn steevast zo diep krankzinnig (tegen de fundamenten van het staatsbegrip zelve gericht) absurd, in tegenspraak met zichzelf, als de “verzetsführer te Londen/levenslang ingezworen SS’er” himself:
  “……………omdat u precies geeft waar de terroristen op hoopten: een oorlogsverklaring. U hebt hun uitnodiging tot jihad met graagte aanvaard. In uw poging om kordaat te reageren loopt u het levensgrote risico (dat is precies de bedoeling van geweld om geweld nastrevende psychopaten……: DSR) de spiraal van geweld nog verder te laten escaleren. Dat lijkt mij niet verstandig (voor psychopaten wel….: DSR).
  “U had het over een “terroristisch leger”. Ten eerste bestaat dat niet. Dat is een contradictio in terminis. Een “terroristisch leger”, dat is zoiets als boulemisch diëten (of het leger van de USA/GB…….denk aan de TERREURbombardementen GERICHT tegen burgers gedurende WOII….:DSR) Landen en groeperingen kunnen legers hebben (internationaal erkende staten, normaliter……: DSR).”

 4. Terwijl de normale staatsburger van zijn laatste aardappelschilmesje ondaan moet worden, zodat zijn buik makkelijk opengesneden kan worden, hier de schaamteloos bewapend rondbersende psychopaat (?!) V/d Kamp door de bocht n.a.v. de door zijn soortgenoten bevolkte ISIS, ISIL, Daesh of weet ik wat, DIE HEM HET BALLETJE TOESPEELT:

  ============
  Van de Kamp vindt dat de bezuiniging
  van 500 miljoen euro ongedaan moet
  worden gemaakt en dat de politie met
  spoed zwaardere wapens moet krijgen.Op
  korte termijn moeten er 1500 agenten en
  500 rechercheurs bijkomen,vindt hij.
  =============

  Ik vind dat we mannetjes als Kamp maar eerst eens op psychopathie moeten testen, alvorens ze bij de “burgerbescherming” aan te stellen.

Geef een reactie