USA VERWOEST, MARTIAL LAW IN FORCE

NA DECENNIA VAN VOORBEREIDING IS HET MOMENT NU DAAR: MARTIAL LAW WORDT STAD VOOR STAD, STAAT VOOR STAAT INGEVOERD * NWO IS ERIN GESLAAGD DE RELLEN DE TRIGGEREN DIE DE INZET VAN HET LEGER TEGEN DE EIGEN BEVOLKING ‘NOODZAKELIJK MAKEN’ * KILLER COP-STRATEGIE IN NEDERLAND OP DOOD SPOOR?

Gov. Larry Hogan declared a state of emergency, and the Maryland State Police, who took command of the response, said they would ask for 5,000 law enforcement officials from the mid-Atlantic region to help quell the violence. Some National Guard units were to arrive on Monday night, with others deploying on Tuesday in armored Humvees. Aldus de New York Times vandaag, bijna juichend. Het moment is daar! De zorgvuldig uitgedachte en uitgerolde killer cop-strategie lijkt zich voor de NWO volledig uit te betalen. Volgens deze strategie werd de bevolking voortdurend geprovoceerd via het executeren door agenten van weerloze jongeren tot het moment dat de bevolking in opstand komt. Dat is het moment dat de NWO met full force kan gaan huishouden en martial law kan uitroepen. In Baltimore is het nu zo ver na de moord op opnieuw een weerloze zwarte jongere. In ons land leek men enige jaren geleden dezelfde strategie te willen volgen -geheel verklaarbaar in Nederland, het NWO pilot-land bij uitstek- maar het lijkt erop dat de Nederlandse killer cops zich hebben teruggetrokken. Dit zou te maken kunnen hebben met de crisis binnen Justitie en het totale verlies aam geloofwaardigheid van het departement, zeker na het vertrek van Teeven en Opstelten en de aanhoudende pedo-affaires. Waarschijnlijk is men van oordeel dat de Nederlandse instituties reeds te zeer zijn verzwakt om nog meer killer cop-affaires te kunnen verwerken. Dat is op zichzelf natuurlijk goed nieuws. Maar niet voor de families van Michiel Koomen en Rishi en de andere killer cop-slachtoffers.

Eén reactie op “USA VERWOEST, MARTIAL LAW IN FORCE”

 1. Ik ken een Amerikaan die dit onderzocht en beweerd dat de VS al sinds 1935 onder staat van beleg is. Alle Amerikaanse burgers worden door het rechtswezen behandeld als krijgsgevangenen en een overwonnen vijand sinds 1935.
  Deze informatie staat ook online hier:
  http://www.u-s-history.com/pages/h4319.html
  Het is nu 2015, dus de Amerikanen zijn al 80 jaar onder staat van beleg.
  Staat van beleg is de Nederlandstalige term voor Martial Law.

  Dit even ter uwer informatie.
  Betreft deze situatie in Nederland, ik ken geen document zoals er in de VS bestaat, maar Nederlanders hebben minder vrijheid dan Amerikanen, dus zal er zeker een dergelijk document bestaan. Wat ik wel tegen kwam, is dat bepaalde wetten tijdens de Duitse bezetting hier gehandhaafd werden na 1945. Maar natuurlijk waren wij ook bezet door Frankrijk, dat ten tijde overgenomen werd Napoleon Bonaparte van 1795 tot 1815, waarbij ons volledige staatsbestel werd afgebroken en vervangen werd door de bezetter.

  Dit wat ik zeg is onbekend bij 99,999% van de Amerikanen.
  Ook deze bezetting middels de Franse bezetter hier in Nederland is schrikbarend onbekend bij een grote meerderheid van de bevolking.

Geef een reactie