VADER IVANA SMIT KRIJGT OPEENS ‘HARTAANVAL’ EN PRAAT NIET MEER MET DE PERS; SECTIE DOOR FRANK VAN DE GOOT DIE OOK ANASS DEED -EN AANGIFTE TEGEN MICHA

DE HORROR ROND DE SADO-PEDO-MOORDEN OP MOOIE JONGE VROUWEN IS NIET MEER TE BEVATTEN * SECTIE OP IVANA DOOR FRANK VAN DE GOOT DIE EERDER AANGIFTE DEED TEGEN MICHA WEGENS ‘SMAAD’ * VADER VAN IVANA WORDT WEGENS ‘HARTAANVAL’ ALS WOORDVOERDER VERVANGEN DOOR ‘EEN OOM’

Het lichaam wordt overgebracht naar Alkmaar voor de autopsie. Die wordt uitgevoerd door forensisch patholoog Frank van de Goot. Hij zei vrijdag dat het zeker tot na de jaarwisseling zal duren voor hij conclusies kan trekken. Frank van de Goot is uiterst omstreden sinds de autopsie die hij in 2013 uitvoerde op het lichaam van Anass Aouragh. Het staat vast dat deze sectie fake was en frauduleus. Van de Goot deed aangifte tegen Micha wegens smaad en de politie wilde Micha daarop verhoren, zelfs nadat hij de twee artikelen in kwestie van zijn site had verwijderd. Nadat Micha de politie een emailwisseling overlegde met Van de Goot vernam hij niets meer over deze zaak. Hieronder de emailwisseling:

Geachte heer van de Goot,

Via de politie heb ik begrepen dat u aangifte tegen mij heeft gedaan wegens smaad.
Het verbaast mij dat u zich direct ‘rauwelijks’ tot de politie wendt en niet eerst met mij contact heeft gezocht zoals te doen gebruikelijk is in dergelijke zaken. Nu had ik geen idee waar uw grieven zich precies op richten.

Ik heb desalniettemin aan het verzoek van de politie voldaan door de twee betreffende artikelen van mijn website te verwijderen.

In een van deze artikelen zegt uw collega D. Spendlove het volgende over u:

Van de Goot is forensisch patholoog geworden door na zijn studie tot klinisch patholoog zelfstudie te doen en een jaar mee te lopen als ‘arts niet in opleiding’ bij een Duitse opleiding Rechtsmedizin. Dat is juist de studie die ik wel volledig heb gedaan

Klopt dit? Of betreft het hier een van de smadelijke elementen uit het stuk waartegen uw grieven zich richten? Kunt u mij de naam noemen van deze Duitse opleiding en een contactpersoon?

Met vriendelijke groeten,

Micha Kat
journalist

Frank van de Goot
ma 19-12-2016, 07:17
Postvak IN

Heer, dank voor Uw bericht.

Het gaat mij er niet om wat Spendlove zegt of doet en wat niet, dat is geharrewar in de marge.

Het ging mij er om dat U mij op uw site in verband brengt met “pedofilie, de pedomaffia” en “ik citeer”: ik dus “een van de smerigste misdadigers ben die U zou kennen”. “Dat tegen MIJ aangifte gedaan moet worden in plaats van tegen Danny”.

Ik werd op de site geattendeerd door de vader van Dascha Graafsma, wiens foto U in deze context gebruikte. U begrijpt dat dhr. Graafsma ook ontdaan was van deze aantijgingen in combinatie met het gebruik van de foto van zijn dochter.

Dus, nogmaals het gaat mij totaal niet om Spendlove, noch gaat het mij om Uzelf. Het gaat mij er totaal niet om of mensen nu A of B van mij vinden maar de aantijgingen die U plaatste waren alle perken te buiten. Ik weet dat als je iets wilt bereiken in Nederland je altijd weerstand zal tegenkomen. Waar ik op uit ben is het academiseren van de forensische pathologie en het juist UITBREIDEN van het aantal onderzoeken bij met name juist MINDERJARIGEN, suïcides, verkeersdoden, etc.

Goed, lang verhaal kort. Ik ben blij dat de site weg is, dat is waar het mij om gaat.

Ten overvloede: Ik ben destijds aan het Zentrum fur Rechtsmedizin in Frankfurt geweest, onder de bezielende leiding van Prof. H.J. Bratzke.

Tot zover

In ieder geval een goede kerst en daarop volgende jaarwisseling.

Met vriendelijke groet

Frank van de Goot

Een van de redenen voor Micha om de artikelen te verwijderen was dat Van de Goot in de zaak-Dascha opeens een heel andere toon begon aan te slaan en duidelijk afstand nam van de zelfmoord-lezing. Het zou dus kunnen dat hij toch nog eerlijk te werk gaat. Niettemin blijft het optreden van Van de Goot in de zaak-Ivana een red flag net als de aanwezigheid van advocaat Sebas Diekstra. Alarmerend is ook dat de vader van Ivana lijkt te zijn geschrapt uit het pr-scenario en is vervangen door ‘een oom’: ,,Maar aan de andere kant denken we bij alles wat er nu gebeurt: dit is ’de laatste keer’. Zo heeft ze vanochtend haar laatste vliegreis gehad. Dat is moeilijk”, zegt haar oom, die namens de familie het woord voert sinds vader Marcel Smit een hartinfarct kreeg. Van de mensen en instanties die optreden in de zaak-Ivana deed niet alleen Van de Goot aangifte tegen Micha, maar ook De Telegraaf. Daarnaast deden ook de advocaten Richard Korver, Yehudi Moszkowicz en Jan Vlug, de journalisten Chris Klomp en Bart Mos alsmede Joris Demmink en het OM zelf aangifte tegen Micha. Al deze partijen zijn betrokken bij de dossiers van vermoorde jonge mooie Nederlandse vrouwen.

2 Replies to “VADER IVANA SMIT KRIJGT OPEENS ‘HARTAANVAL’ EN PRAAT NIET MEER MET DE PERS; SECTIE DOOR FRANK VAN DE GOOT DIE OOK ANASS DEED -EN AANGIFTE TEGEN MICHA”

  1. Binnen het wereldje waar Ivana haar ‘roem’ nou eenmaal trachtte binnen te harken is het voor een naïef meisje zoals zij op mij overkomt bijna onmogelijk om niet meer LETTERLIJK opgevreten te worden door geldgierige haaien die dan echt wel onvermijdelijk & ter afrekening aan je gaan komen snuffelen…

Geef een reactie