VADER VAN MINISTER GRAPPERHAUS ALS MILIEU-CRIMINEEL VERANTWOORDELIJK VOOR HONDERDEN DODEN AAN ASBEST-KANKER

MINISTER FERDINAND GRAPPERHAUS KOMT ‘UIT EEN GOED NEST’ * ZIJN VADER WAS ALS (PRESIDENT)-COMMISSARIS VAN HET BERUCHTE ASBEST-BEDRIJF ETERNIT VERANTWOORDELIJK VOOR HONDERDEN ASBEST-DODEN IN NEDERLAND * ALS POLITICUS HIELD FERD GRAPPERHAUS CRUCIALE WETGEVING TEGEN DIE NEDERLANDERS KON BESCHERMEN TEGEN ASBEST UITSLUITEND OM ZIJN EIGEN ZAKKEN TE VULLEN -EN FERDINAND EEN ‘ONBEZORGDE JEUGD’ TE KUNNEN GEVEN

STERVEN AAN MESOTHELIOOM, DE VORM VAN KANKER DIE WORDT VEROORZAAKT DOOR ASBEST, IS ZO’N BEETJE DE ERGSTE DOOD DIE ER BESTAAT * HET LEVEN VAN FERDINAND GRAPPERHAUS IS GEBOUWD OP MASSAMOORD OP HET NEDERLANDSE VOLK

Niet alleen werknemers van de Eternitfabrieken, maar ook omwonenden zijn ziek geworden door de asbestvervuiling. Jarenlang heeft het bedrijf mensen gratis het vervuilde afval aangeboden, waarmee sloten werden gedempt en wegen zijn verhard. Een reden waarom Eternit zo lang kon doorgaan met de vervuiling was het gebrek aan aandacht in de politiek. Daaraan droeg ook de lobby van Eternit bij, dat bijvoorbeeld de oud-bewindslieden van Financiën Ferdinand Grapperhaus (KVP) en Alphons van der Stee (CDA) in het bestuur opnam. Via politieke lobby slaagde het bedrijf erin om beschermende wetgeving op te houden. Medische onderzoekers werden in de hand genomen om de gevaren van asbest te bagatelliseren. Dit blijkt uit Het asbestdrama. Eternit en de gevolgen van honderd jaar asbestcement (2005), een onderzoek van het Wetenschappelijk Bureau van de SP naar de internationale asbestindustrie. Hier het hele verhaal op de site uit de tijd dat deze partij nog iets deed voor de ‘gewone man’ en niet samenspande met de PP-elite. Toen Ferd ‘Eternit’ Grapperhaus uit de politiek verdween werd de ene na de andere asbest-wet en regel aangenomen om het Nederlandse volk te beschermen.

2 Replies to “VADER VAN MINISTER GRAPPERHAUS ALS MILIEU-CRIMINEEL VERANTWOORDELIJK VOOR HONDERDEN DODEN AAN ASBEST-KANKER”

 1. Enfin, dit zijn de juiste figuren op de juiste plaats voor psychopathocratie Prins Bernhard BV.

  Heydrich kan niet meer, want die is dood. Dan Grabberhouse maar als alternatief……

  Heel monolitisch allemaal: Het zijn altijd gewetenloze gruwelmoordenaars die zo ook de Trias Politica tot een lachertje maken (elkaar zogenaamd controlerend….).

 2. De gewetenloosheid van asbestondernemers als Van der Poel blijkt ook uit zijn reactie op de onthullingen van Poppe, toen hij suggereerde dat de SP’er de kapotte asbestzakken in de fabriek in Goor zou hebben opengescheurd en op die manier zélf de werknemers in gevaar zou hebben gebracht.
  —————–
  ‘Psychopaths turn tables (flabbergasting) around, making you the culprit’

  En ze laten steevast extreem beroerde “rokende puinhopen” na:

  Jarenlang heeft het bedrijf mensen gratis het vervuilde afval aangeboden, waarmee sloten werden gedempt en wegen zijn verhard.

Geef een reactie