VALT NA DE MOORD OP JFK EN DE ‘DOOD VAN HITLER IN BERLIJN’ OOK DE OFFICIELE LEZING VAN DE ‘HOLOCAUST’?

THIS IS THE THING: DE COMPLETE OFFICIELE CANON VAN DE GESCHIEDENIS IS EEN GROTE LEUGEN * KIJK NAAR DEZE VIDEO EN OORDEEL ZELF * EEN DING IS ZEKER: ALLES WAT DE MACHT EN DE STAAT EN RUTTE/DEMMINK-III BEWEREN IS EEN LEUGEN

10 Replies to “VALT NA DE MOORD OP JFK EN DE ‘DOOD VAN HITLER IN BERLIJN’ OOK DE OFFICIELE LEZING VAN DE ‘HOLOCAUST’?”

   1. De echte neonazi is toch echt foute Wouter. De ex-man van Ursula was voormalig ex-SS-Sturmbannführer Werner Georg Haverbeck. Weet hij weer niet eens.

 1. Ja, die officiele canon is geheel volgens het ABC-principe: Alles Blijkt Crap. Echt alles… Klaar. Laatste superkrasse vondst betreft Edward VIII die in militaire functie de britse troepen in N-Frankrijk bezocht. Edward rapporteerde aan zijn meerderen. Tegelijkertijd ging deze informatie naar een zekere Charles Bedaux, die ook een woning in Berchtesgaden bezat: ergo info lag 1 op 1 op de duitse burelen. Deal: ‘When you come, leave our troops unharmed’ en ik probeer terug op de troon te komen. Dan is de anti-duitse gezindheid ook verleden tijd. Aldus geschiedde, op helaas die laatste ontwikkeling na…
  Martin Allen: ‘Hitler-Hess Bedrog’ en ‘Verborgen Agenda’.
  Mvg

 2. Dank weer voor deze super opname. UH blijft uiterst biezonder. Duitsland is 4x onwaarschijnlijk belazerd: voor en na WOI en voor en na WOII. Aan Vredesvlucht Hess naar Schotland hebben wij ih Westen onze vrijheid te danken: vrind Stalin STELDE zijn aanvalsplannen met 1 maand UIT. Hierdoor kwam de (pre-emptief want gedwongen) Duitse planning plots voor te liggen. The rest is history.

  Nicholas Kollerstrom: ‘How Britain initiated both World Wars’
  Mark Weber: ‘President Roosevelt’s Campaign to Incite War in Europe’

  Mvg weer

 3. De kinderen die nu geboren worden, worden geboren in een door psychopaten geleid krankzinnigengesticht, zo lijkt het wel.

  Als we niet op psychopathie testen, kan die Ursula Haverbeck wel de spuitjes met zoutzuur aanreikende assistente van Mengele geweest zijn, of de secretaresse van elitaire ‘deep state’ Reiter SS’er prins Bernhard toen die nog op de thee ging met zijn soortgenoot Heydrich.

 4. Een echte wetenschapper, en überhaupt iedereen die de werkelijkheid, en de geschiedenis wil leren kennen, stelt bij alles vragen! En vooral bij de dogma’s en de taboes van zijn of haar eigen tijd. Ik voelde mij bij het luisteren naar deze vrouw ontroerd door haar nuchtere en betrokken manier van spreken, en was in het bijzonder geraakt door wat ze bij minuut 5:40 zegt: “Da gebe ik Steiner recht, Europa, und besonders Deutschland hat noch eine Aufgabe für die Zukunft!”

 5. Zo eens in de zoveel tijd gaat Kat weer de mist in met zijn holocaust gekte. Ursula Haverbeck-Wetzel was bevriend Gudrun Burwitz, de oudste dochter van Nazi S.S. chef Heinrich Himmler. Himmler wordt gezien als een van de hoofdverantwoordelijken voor de Holocaust. Dus geen wonder dat ze die holocaust ontkent.

Geef een reactie