VAN 9-11 NAAR 11-13 [SATANISCH?]: NWO ZET GROTE STAP

VOORSPELLING: BINNEN ENKELE WEKEN OOK NOODTOESTAND IN NEDERLAND; POLITIE KRIJGT LICENSE TO KILL

DE EERSTE WET VAN DE FALSE FLAGS: ALLES WAAROVER OBAMA BINNEN 12 UUR ZIJN ‘AFSCHUW’ UITSPREEKT IS ER EEN * ‘HOLLANDE RIEP TERREUR OVER FRANKRIJK AF DOOR SAMEN MET DE VS TE GAAN BOMBARDEREN IN SYRIE’

[wp_ad_camp_1]

DE KOP ZEGT ALLES: DE NWO DOMPELT DE WERELD ONDER IN EEN HEL VAN BLOED EN TERREUR PRECIES ZOALS AL TALLOZE MALEN IS GEZEGD EN VOORSPELD * PROPAGANDA BEREIKT NIVO’S DE JOSEPH GOEBBELS EN GEORGE ORWELL NIET VOOR MOGELIJK ZOUDEN HEBBEN GEHOUDEN * DE PEDOFIELEN SLEUREN DE HELE WERELD MEE: VOOR ZE ER ZELF AAN MOETEN GELOVEN VEWOESTEN ZE DE WERELD

6 Replies to “VAN 9-11 NAAR 11-13 [SATANISCH?]: NWO ZET GROTE STAP”

 1. BINNEN ENKELE WEKEN OOK NOODTOESTAND IN NEDERLAND; POLITIE KRIJGT LICENSE TO KILL
  =====================

  “Rouwende Rutte” (wat de supergetuige over hem beweert is gewoon niet waar/te bizar voor woorden, ze is gek en moet naar professor Swinkels voor een kalmerend pilletje) is inmiddels reeds in verhoogde staat van paraatheid gebracht……op de uitkijk naar ware psychopaten, met de blik steeds ferm naar buiten gericht.

 2. Hollande noemt de overduidelijke terreurdaad (het gericht losgaan op/afslachten van de ongewapende bevolking) nu een oorlogsdaad.

  Dan zou “Dresden” ook een normale oorlogsdaad en geen strafbare terreurdaad onder dekmantel van oorlog (= extreem ‘pure evil’ walgelijk) zijn, wat de USA/GB inderdaad ook beweren en al 70 jaar d.m.v. psy-op erin trachten te manipuleren.

  ISIS (of IS of Daesh) noemt Hollande “de imbeciel van Frankrijk”.

  Wie heeft er nu gelijk?

  Hoe dan ook: psychopaten maken het er, elkaar onderling (!) het balletje toespelend, niet overzichtelijker op voor hun slachtoffers.

  1. LS.DSR,

   Nee Dresden was geen oorlogshandeling, maar een misdaad tegen burgers, deze 2 raids waren van geen enkele invloed op het einde van WO2. Het westen heeft in Syrië in eerste instantie een totaal foute politiek gevoerd en alles op het verkeerde paard ingezet, vergelijkbaar met Libië.

   Men heeft groepen bewapend die Assad wel even zouden verjagen, heeft anders uitgepakt.

   Nu men door heeft dat het totaal uit de hand gelopen is gaat het westen aan tafel met het ‘boosaardige Rusland.’ Als ik mij niet vergis zijn daar geen typen van de EU bij.

 3. Kunnen / moeten dan de partijen van de ” Miezerige mannetjes” of de “Snotneus” of de partij van de “zeven talen-knuffels-trouwringen-schurken-mondkapjes-narcistische man” de wereld redden?

  Heb zeer sterke twijfels, zij zijn nu of doodstil of huilen mee in de optocht van het Europese koor.

 4. Het is allemaal gewoon niet waar: Obama, Cameron en hun zetbazen Merkel, Wimlex en Saud zijn compleet geshockeerd. Hun vooraanstaande tranen over zoveel onmenselijke terreur gericht tegen burgers komen rechtstreeks uit het hart. Zij zijn ECHTE dienende overheden die niet BTK willen HEERSEN zoals ISIS………:

  http://www.whale.to/b/dresden_p.html

Geef een reactie