VANAF NU SPREKEN WE NIET LANGER VAN MSM, MAAR VAN ZM (ZOMBIE MEDIA)

5 Replies to “VANAF NU SPREKEN WE NIET LANGER VAN MSM, MAAR VAN ZM (ZOMBIE MEDIA)”

  1. Een bankrun, betekent dat niet dat mensen hun financiële tegoeden van de bank gaan halen? Nou, dat zal me daar een economische impact hebben!
    Betekent dat in het geval van de gele hesjes dat ze hun tekorten gaan aanzuiveren, of is dit een vraag tegen beter weten in?

  2. Het Zombie-medium Dagblad van het Noorden plaatste een artikel over de voormalig Groningse VVD-wethouder Koen Schuiling https://t.co/DZzjqe1FM4 Telkens weer lopen de sporen terug naar Groningen. Er viel op revolutionair genoeg over Schuiling te lezen, ik hoef het niet eens meer te benoemen. Het is waar.

    Een andere ‘Groninger’, een voormalig raadsheer, blijkt een Fries te zijn bovendien met dubbele familiaire banden met de Vaatstra’s. Ja die. Ik sprak met zijn ex-vrouw en dat is niet onopgemerkt gebleven. Ik heb dat hele netwerk goed in beeld.

    1. Oh, maar dan is dus alles voor elkaar? Zodra Koos het hele netwerk goed in zijn fantasie heeft zitten, kunnen we de hele zaak als afgedaan beschouwen. Laat dat maar aan Koos over…

Geef een reactie