VANDAAG SPECTACULAIR NIEUWS OVER STEM VAN DE STRAAT * WORDT MORGEN

KIJKCIJFER-BREKER VAN SALTO TV DAT MICHA WEERDE OMDAT DEZE ‘VOORTVLUCHTIG’ IS GAAT IN THE OVERDRIVE * VANDAAG OP DE SITE VAN STEVE BROWN GROUNDBREAKING NIEUWS OVER HET PROGRAMMA * STAY TUNED EN HELP MEE DE CORRUPTE EN CRIMINELE MSM DEFINITIEF NAAR DE ONDERGANG TE HELPEN!

6 Replies to “VANDAAG SPECTACULAIR NIEUWS OVER STEM VAN DE STRAAT * WORDT MORGEN”

 1. Micha heeft teveel de neiging om naar alles wat los en vast zit te grijpen om hem bij te staan.

  Dat levert een doorgaande reeks figuren van een allooi als Myra, Brown en Joost weet wie allemaal op.

  Het is helaas niet alles goud wat er blinkt.

  1. Ach laten we de dingen positief bekijken. Ik geloof dat Micha sinds kort weer de oude is en zijn gevangenis trauma te boven is. Dit is maar goed ook want we gaan een zeer spannende tijd tegemoet.

 2. Wat een ongelooflijk gejank van een kerel die notabene ook nog gangster is geweest. Ik vertrouw hem nog niet eens zover als hem zie
  ========================

  Misschien is er iets met zijn chromosomen niet goed?

 3. We zijn toch wel benieuwd wat Brown te vertellen heeft. Het heeft al lang genoeg geduurd. Voor de rest ben ik zijn linkse praatjes kotsbeu. O wat zijn zwarte mensen toch zielig. Gejank over het slavernij verleden. Wapens zijn slecht. Het structureel Trump zwart maken zonder argumenten omdat Brown zelf een Democraat is. Als ik de artikelen van die site van hem lees denk ik altijd dat een bijstandsmoeder die geschreven heeft. Wat een ongelooflijk gejank van een kerel die notabene ook nog gangster is geweest. Ik vertrouw hem nog niet eens zover als hem zie.

  1. Micha wis alle reacties van mij maar op dit artikel. Ik heb geen zin om een oorlog tussen jou en Brown te ontketenen. Zou je niet eens aan hem kunnen vragen of hij eens gewoon eerlijk over Trump kan berichten want het is tenenkrommend dat beschuldigen van hem van Trump zonder bewijzen. Dat hij Bernie aanbidt is ook te dom voor woorden want met de open grenzen die Bernie wil hebben stort heel Amerika in en wordt omgebouwd tot een moslim kalifaat zoals Europa dat ook wordt. Brown staat gewoon keiharde NWO propaganda uit te kramen. De grote vraag is beseft hij dat of doet hij dat bewust.

Geef een reactie