VATICAAN EN KATHOLIEKE KERK GAAN DEFINITIEF TEN ONDER AAN DE PEDO-SCHANDALEN

NUMMER DRIE VAN HET VATICAAN VEROORDEELD WEGENS SATANISCH MISBRUIK VAN ONSCHULDIGE KINDEREN * DIT WERELDNIEUWS WORDT VRIJWEL VOLLEDIG DOODGEZWEGEN/WEGGEMOFFELD DOOR DE NL-MSM * WILLEM ALEXANDER EN MAXIMA, JORIS DEMMINK, CAMIEL EURLINGS: ALLMAAL NAUWE BANDEN MET DE GROOTSTE PEDO-MISBRUIK-ORGANISATIE TER WERELD

Overal ter wereld storten de pedo-bolwerken met donderend geraas in elkaar. Juist nadat de Paus erin geslaagd leek te zijn de pedo-conferentie in Rome te ‘neutraliseren’ (dat wil zeggen opnieuw de rode loper uit te rollen voor het verkrachten van kids via vage, obligate en tot niets verplichtende ‘spijtbetuigingen’ en ’toezeggingen’) komt de bombshell tot ontploffing van de veroordeling wegens kindermisbruik van de nummer drie van de kerk, tevens de ‘minister van Financien’, de Australische kardinaal George Pell. Deze veroordeling dateert van 11 december vorig jaar maar moest tot nu geheim blijven. Volgende week hoort de pedo-kardinaal het vonnis in Australie, een land dat aan de ene kant is geteisterd door enorme pedo-schandalen maar aan de andere kant ook serieuze pogingen lijkt te doen de elite-pedonetwerken aan te pakken, zulks natuurlijk in schril contrast met Nederland. Tien dagen geleden was de Paus gedwongen de meest invloedrijke vertegenwoordiger van de kerk in de VS, kardinaal Theodore McCarrick, de kerk uit te gooien wegens het verkrachten van kids.


Een ‘prive-audientie’ of een inwijding in een satanisch ritueel? Reeds toen deze foto werd gepubliceerd eind april 2016 dachten velen aan het laatste, ook gezien de sanatische kledij van de familie.

Deze pedo-collapse van het Vaticaan werpt opnieuw de schijnwerper op de banden van ons land met de Paus. Zowel Joris Demmink als Camiel Eurlings hebben diepe wortels in de sado-pedo-cultuur van de Katholieke Kerk en hetzelfde geldt voor ons koninklijk huis. Er is thans geen serieuze waarnemer die er nog in gelooft dat de pogingen van de kerk een einde te maken aan het kindermisbruik oprecht zijn. Het is precies het tegenovergestelde: het misbruiken en verkrachten van kids is juist een van de pijlers waarop de kerk is gebouwd. We zijn benieuwd hoe de Nederlandse elite die de Paus altijd zo’n ‘warm hart’ hebben toegdragen reageren op de recente verbijsterende ontwikkelingen in Vaticaanstad. Met name Henk Rijkers, voormalig journalist bij het Katholiek Nieuwsblad, moet zich diep schamen: hij heeft jarenlang geprobeerd het weerzinwekkende kindermisbruik wit te wassen. Thans heeft hij de journalistiek verlaten.

3 Replies to “VATICAAN EN KATHOLIEKE KERK GAAN DEFINITIEF TEN ONDER AAN DE PEDO-SCHANDALEN”

  1. Nou waarom de elite niet geschokt reageerd ? Ik weet niet hoeveel jij weet maar ronald bernard maakt veel duidelijk. Onze politiek en koninghuis doen aan satanisme. Ze geloven ten onrechte dat dit kracht geeft. Als die offeringen van kinderen omdat dat de reptielen nu juist kracht geeft. Andrenochrome.net of com is heel erg helder hierin.

    Pizzagate = oranjegate = ninth circle
    Deze satanische elite aanbid “reptielen” vermomd onder de list van het satanisme. Langzaam raakt men hun menselijkheid kwijt. Laatste nieuws max en paus hadden kind meteen geofferd voor stijging in rank ninth circle sacrife.. Jij had gelijk al die jaren. Bijzonder maffe wereld leven we in. David icke had ook gelijk.

    Ik kan dit alles linken bij interesse maar moet ff kijken want wil niet die mafkezen op me dak..

Geef een reactie