VEEL PLEZIER MET ELSEVIER!

REVOLUTIE IN DE MEDIA * DE MSM GAAN EEN VOOR EEN KAPOT EN GAAN NU MASSAAL ‘IN THE GAMES’ * COMING UP: DE ENGELSE FAKE-VERKIEZINGEN EN DE SOCIALE MEDIA: HET BEWIJS VOOR HET EINDE VAN DE GEVESTIGDE ‘KWALITEITSPERS’ * ED MILIBAND: IK GA DE MACHT VAN RUPERT MURDOCH BREKEN!

BLAD GESLOOPT DOOR AFFAIRE-DEMMINK EN PEDO-ROL VAN LEADING REDACTEUREN EN DOOR DE EIGENAAR BIJ HET GROFVUIL GEZET * GEEN ENKELE BELANGSTELLING VOOR DEMMINK-BODE UIT AMSTERDAM * LEES HET HELE VERHAAL OP NRCOMBUDSMAN * TMG VAN GEERT-JAN ‘DE FACTOR’ VAN DER SNOEK GEVEN NU EINDELIJK TOE GEEN ENKEL PLAN TE HEBBEN VOOR DE TOEKOMST * HET ENIGE PLAN IS HET OPHOUDEN VAN DE HAND BIJ DE STAAT VIA DE ‘GAMING-MILJOENEN’ * BIZAR: OOK BIJ NRC EEN NIEUWE COMMERCIEEL DIRECTEUR BENOEMD UIT DE GAMING-WERELD

5 Replies to “VEEL PLEZIER MET ELSEVIER!”

 1. LS…

  Wiedergutmachung voor de Grieken ??? Zouden de Rothschilds hier geen duit in het zakje kunnen doen. Tenslotte waren ze ook niet te beroerd om alle wereldoorlogen, revoluties etc. aan bede zijde te financieren. Onze eigen Willen Heineken ook bekend als Fat Willy en zijn eega Max hebben ook 100% fascistenbloed plus een door de Nederlandse bevolking betaald optrekje in Griekenland… Komop zooite ongedierte ! Bezahlen bitte !!!

 2. LS…

  Tom Reijner van het Pedofiele / Zionisten Elzevier Pleepapier kirt opgewonden dat IS door de nooit zo sterke coalitie nu op sterven na dood is. Met andere woorden: Irak en Syrië worden nu definitief naar het steenen tijdperk terug gebombardeerd door de Zionistische Maffia Cabal onder leiding van Israël / USSA en Saoedi Arabië… Het bleke zelfbevlekkertje is er maar druk mee ! De lulhannes beseft niet dat het de zelfde Zionisten zijn die de Joden de kampen heeft ingejaagd in de jaren 40 / 45 !

 3. LS…

  Wel je oranje pilletje op tijd nemen. En voor dat je iemand beschuldigt, moet je maar even in de top van de piramide kijken. Kom je ze allemaal tegen. Of laat de link even tot je doordringen die je zelf gegeven hebt. Warhoofd !

 4. LS…

  Simon Rosenthal van het Pedofielen / Zionisten Elzevier Pleepapier gaat een Visrestaurant Beginnen. Klein Fukushima aan de Scheveningse haven. Hij denkt flink op de energiekosten te kunnen besparen daar de vis producten licht geven en er zo in de avond een sprookjesachtig gratis blauw groen licht is waar te nemen. Voor de kinderen die geen vis lusse is er Chloorkip en vele jaren houdbare Mac Donald frietjes…

  1. Zionisten slash pedofielen?
   Rare antisemieten hier op internet in Nederland.

   Voor zover mij bekend is er deze eeuw slechts één sex rabbi gesignaleerd in Nederland, maar meer dan 100 pedopriesters van de Katholieke Kerk.

   Om nu te zeggen, pedofielen / papisten gaat natuurlijk ook wel weer wat ver, alleen, pedofiele priesters worden beschermt door de Hiërarchie, terwijl die ene seks rabbi slechts beschermt wordt door degenen die hem eventueel omkopen. Wie dat ook moge zijn, zal me mond maar houden over het terechte vermoeden dan.
   Ceasar….
   Ben ik paranoia, of hebben meer mensen zoiets van, …een romanist die Joden aanvalt?

   Tsja, alternatieve media zijn soms nog erger dan reguliere media.
   De pedopriesters werden ontmanteld door de MSM, maar alternatieve media hebben zionisten verhaaltjes.
   https://www.youtube.com/watch?v=NVqKclLSFEU

   Ja, ho, MSM informeren niet, Micha doet dat wel!
   Want Demmink was tevens een politiek chantage schandaal, met een onschuldige man in de gevangenis, maar dat politieke aspect omtrent de RK pedopriesters houden de MSM dan weer geheim.
   Micha wint dus.

Geef een reactie