VERBIJSTEREND NIEUW BEWIJS VOOR TOTALE CORRUPTIE EN BEDROG BIJ VERKIEZING ‘ENEMY OF THE PEOPLE 2018’

WIE WORDT ENEMY OF THE PEOPLE 2018? * JOHN ‘GEEN SNIPPER BEWIJS TEGEN DEMMINK’ VAN DEN HEUVEL? NATHALIE ‘HITJOB HALBE’ RIGHTON OF JOOP ‘PANAMA PAPERS’ (BEHALVE ALS ZE OVER HET CDA GAAN) BOUMA? * OLAF ‘MH 17’ KOENS DIE OP DE PLEK VAN MH 17 EEN TSHIRT NEERLEGDE MET DE TEKST ‘I LOVE AMSTERDAM’ WERD ENEMY OF THE PEOPLE 2014 * HIERONDER DE VIDEO MET HET STUITENDE BEWIJS DAT KOENS EEN DOOR HILL & KNOWLTON AANGESTUURDE ZOMBIE IS * VERBIJSTERENDE RECENTE ‘POSTBUS 51’-TWEET VAN KOENS ROEPT DE BURGER OP TE GAAN STEMMEN VOOR HET EUROPEES PARLEMENT IN MEI


Video lijkt off line maar doet het gewoon. Is dat toeval?

Olaf ‘MH 17’ Koens heeft op Twitter 148.225 volgers. Dat maakt hem van belang als staats-propaganda-vehikel. We hebben eerder talloze artikelen gewijd aan deze journalistieke bedrieger op ROL, KLOL en NRC Ombudsman die gebundeld een fascinerende classic zouden opleveren over de ware aard van de ‘kwaliteitsjournalistiek’ in Nederland. Thans aan de vooravond van de creatie van een nieuwe ‘journalist van het jaar’ wordt de ware aard van de oude ‘journalist van het jaar’ Olaf Koens opnieuw duidelijk via onderstaande tweet die hij vandaag liet uitgaan:

Eén reactie op “VERBIJSTEREND NIEUW BEWIJS VOOR TOTALE CORRUPTIE EN BEDROG BIJ VERKIEZING ‘ENEMY OF THE PEOPLE 2018’”

  1. Zucht, waar deze video het ‘stuitende bewijs’ van is, is dat Lubach zijn naam als satiricus weer waarmaakt. Maar dat dit satire is ontgaat Micha weer eens volkomen, ook al hebben zo’n beetje alle commenters onder het Youtube-filmpje dat wél door.
    Het tekent de totale aftakeling: alle radartjes om feit van fictie (of satire) te onderscheiden zijn kaput. Al jaren.

Geef een reactie