VERBIJSTERENDE CONFRONTATIE TUSSEN ROB SCHOLTE EN PAUL VAN LIEMPT

DIT GEBEURT ER ALS BY ACCIDENT EEN WAARHEIDSVINDER AAN TAFEL KOMT TE ZITTEN MET EEN CORRUPTE MALLOOT VAN DE MSM DIE VAN TOETEN NOG BLAZEN WEET * VANAF 15:00 OVER DE MEDIA, VANAF 21:30 MEER SPECIFIEK OVER DE JOURNALISTIEK, VANAF 22:30 OVER KINDERMISBRUIK, OP 23:00 DE ZAAK-DEMMINK MET OP 26:00 MICHA KAT

Op 18:00 komt ter sprake dat Scholte de naam van de dader van de aanslag op zijn leven niet mag noemen omdat hij dan in gevangenis wordt gesmeten. No further questions.

7 Replies to “VERBIJSTERENDE CONFRONTATIE TUSSEN ROB SCHOLTE EN PAUL VAN LIEMPT”

 1. “De gemeente Den Helder gaat het pand waarin sinds 2013 het Rob Scholte Museum huist verkopen. Deze week heeft het stadsbestuur daartoe de anti-kraak gebruiksovereenkomst, waarbij de gebruiker alleen betaalt voor gas en energie, met kunstenaar Rob Scholte en vier andere gebruikers opgezegd. In het voormalige postkantoor aan het stationsplein in Den Helder heeft Scholte, als kunstenaar actief sinds de jaren zeventig en bekend van zijn postmoderne kunstwerken, een museum waarin hij zijn kunstcollectie en eigen werk presenteert. Ook woont de kunstenaar, die na een onopgehelderde granaataanslag in 1994 lange tijd in het buitenland woonde, er met zijn gezin. Scholte heeft drie maanden de tijd om het pand leeg op te leveren. De afgelopen maanden onderzocht de gemeente of er interesse was van andere organisaties om het pand over te nemen. „Dat bleek er te zijn, maar die partijen hebben alleen interesse in het pand met een bredere bestemming, en zonder Rob Scholte.” De bedoeling is dat de verkoop vanaf juli in gang wordt gezet. De gemeente gaat het pand dan renoveren in samenspraak met de volgende eigenaar. De gemeenteraad heeft de wens uitgesproken dat er in de toekomst ruimte is voor een museum, horeca of een andere culturele bestemming. In principe kan dan ook Rob Scholte zich aanmelden als potentiële koper. „Ik zou dat heel intelligent van hem vinden”, zegt wethouder Kuipers.” BRON

 2. De eerste content onder het draadje wordt trouwens al wel verdacht onder de gordel uitgekotst door ene donmiata. Mijn intuïtieve gaven zijn dusdanig aangeslagen dat ik Rob alvast wil aanraden deze Flap-TDrol te achterhalen om te zien onder welke steen de kakkerlak vandaan kruipt… BIZAR

 3. http://www.rtlz.nl/algemeen/binnenland/bram-bakker-narcisme-is-niet-alleen-een-stoornis-het-is-ook-een-talent

  Bram Bakker in Van Liempt 1-op-1, maandag 3 april, RTL Z, 22.30 uur

  Bram Bakker wordt door collega’s een narcist genoemd en is erg energetisch……….

  Daarbij logisch, want je kunt als PB BV arts best moreel debiel zijn, als je maar goed in wis-, natuur- en scheikunde bent.

  Tijd om “de oren te spitsen” voor de forensisch psycholoog.

 4. En als je “goed bezig bent” ter meerdere eer en glorie van PB BV, of i.v.m. PB BV nergens per ongeluk (zelf wellicht nog niet eens beseffend hoe of wat) tegenaan gelopen bent, dat het daglicht -totaal- niet kan verdragen, dan krijg je ook geen problemen.

  Je gaat naar de School voor de Journalistiek, zet een extravagante bril op, kamt je haren oubollig met een halve fles makassar-olie, trekt paarse sokken aan en een gele drollenvanger met een geruite jas en je bent rijp voor een baan bij de VPRO of De Telegraaf.

 5. Ja, psychopathische diepe manipulatie met ge-usurpeerde staatsmacht is zodanig, dat sommigen bijv. de trol gaan uithangen voor de psychopatenstaat, zonder daartoe aangesteld te zijn of betaling te ontvangen.

  Van geen kwaad bewust zeg maar. Goed bezig, net als deze Van Liempt.

Geef een reactie