VERBIJSTERENDE UPDATE ROB SCHOLTE: MSM VERZWIJGT IDENTITEIT ARRESTANT OMDAT HET EEN BEKENDE EN GELAUWERDE DOCUMENTAIREMAKER IS -DIE NOTA BENE BEZIG WAS MET EEN DOCU OVER ROB!

ZELFS VILLAMEDIA WEIGERDE AANDACHT TE BESTEDEN AAN DE GEWELDADIGE ARRESTATIE VAN EEN LANDELIJK BEKENDE DOCUMENTAIREMAKER DIE EEN ENORME PRIJS WON (TONNEN AAN GELD) VAN NCRV/KRO

IN HORROR ZETTE MICHA VANOCHTEND ZIJN LAPTOP AAN: WAT BLEEK? * ZOWEL DE TELEGRAAF ALS DE VOLKSKRANT ALS NRC WEIGEREN DE IDENTITEIT TE NOEMEN VAN ROY DAMES * NRC: ‘EEN 64-JARIGE MAN WERD GEARRESTEERD OMDAT HIJ EEN AGENT SCHOPTE’ * DE VOLKSKRANT: ‘EEN MAN UIT AMSTERDAM WERD GEARRESTEERD’ * DE TELEGRAAF: ‘DE AMSTERDAMMER SCHOPTE EEN POLITIEAGENTE HARD TEGEN HET BEEN EN IS VOOR VERHOOR MEEGENOMEN’ * ALLES WAT POSITIEVE PUBLICITEIT KAN OPLEVEREN VOOR ROB WORDT GEKILLD DOOR DE COLLABORERENDE PERS * DOCUMENTAIREMAKER ROY DAMES WAS NOTA BENE BEZIG MET EEN DOCU OVER DE STRIJD VAN ROB VOOR HET BEHOUD VAN ZIJN MUSEUM WAARVOOOR HET -OPNIEUW NOTA BENE- EEN PRIJS HAD GEWONNEN VAN DE KRO/NRCV!

micha kat
To: Villamedia

Apr 20 at 7:24 AM

VERBODEN AANDACHT AAN TE BESTEDEN WANT ‘BESMET’!!! Alleen de gefakte ‘arrestaties’ van staatsjournalisten mag aan de orde komen.

Staf RSMuseum – De arrestatie van documentairemaker Roy Dames

Eén reactie op “VERBIJSTERENDE UPDATE ROB SCHOLTE: MSM VERZWIJGT IDENTITEIT ARRESTANT OMDAT HET EEN BEKENDE EN GELAUWERDE DOCUMENTAIREMAKER IS -DIE NOTA BENE BEZIG WAS MET EEN DOCU OVER ROB!”

  1. Politie begint ontruiming en sommeert iedereen het pand te verlaten. RD geeft daar niet meteen gehoor aan, en wordt dus buiten het pand geleid. RD wordt daar boos om en geeft agent een schopje. RD wordt meegenomen naar het bureau, blijft daar een paar uurtjes en krijgt koffie. RD biedt excuses aan voor het schopje en mag weer naar huis.
    Tot zover de mug waar Micha een olifant van probeert te maken. Laat me raden: hij heeft geen idee wat RD er zelf van vindt.
    Het is allemaal vreselijk onbelangrijk, en op geen enkele manier zou het “positieve publiciteit” voor Scholte opleveren.
    Het getouwtrek om het museum is nu voorbij, en Scholte heeft verloren. Tijd om handen in eigen boezem te steken, en de volgende keer niet weer dezelfde fouten maken als je 100% afhankelijk bent van de goodwill van de lokale politiek.

Geef een reactie