5 Replies to “VERBIJSTERENDE VIDEO DEEP BEHIND ELITE-PEDOPHILE LINES… MAAR DEMMINK HAD GEEN KINDEROPVANG!”

  1. Het blijft verbijsterend hoe debiele plotters als Kat aan beelden waarop een opa kleine kinderen knuffelt bewijs ontlenen van pedofilie.
    Hoe gestoord ben je dan?

  2. Nogmaals dit (naargeestige) type “pedofilie” is slechts comorbiditeit bij een zeker percentage psychopaten.

    Het is niet de essentie van het probleem en het zal n.a.w. NIET als goed opstapje kunnen dienen om normale huisvaders bewust te maken van de existentie van de ‘alien mindset’ en de NOODZAAK tot PROACTIEF TESTEN EN UITNEMEN van psychopaten, die logisch soms zéér intelligent kunnen zijn (als bijv. Reinhard Heydrich, B. zur Lippe B, M. Albright, C. Rice, H. Kissinger, Z. Brzezinski, D. Rumsfeld, W. Churchill, J. Mengele e.d.).

      1. Eindelijk heb ik een fragment waarop Ronald ter inwijding & in ruil voor het grote graaien tussen mensen vretende satanisten snaaiend/ritueel ‘verplicht’ zit mee te ‘genieten’?! Het wordt momenteel al wel binnen sommige segmenten der internet softwarematig goed afgeschermd aangeboden, maar om Nico van den Ham hierover alvast op Micha’s draadjes te kunnen consulteren, hierbij wat gelijkwaardige content omtrent dat wat er in dit theater met de heer Bernard maar dan op JWO mensen verorbergebied eveneens te beschouwen zal zijn…

Geef een reactie