VERBIJSTERING OVER OPTREDEN MARTIN DE WITTE: NOG VEEL ERGER DAN GEDACHT

JORIS DEMMINK HEEFT DE VRAGEN DIE MARTIN DE WITTE MOEST STELLEN ZELF AAN HEM DOORGEFAXT * ZELFS SASKIA BELLEMAN VAN DE TELEGRAAF WERD HET TE GORTIG HOE DE WITTE IN OPDRACHT VAN DE PEDOFIELEN ZIJN MISBRUIKTE CLIENT VERRAADT * WAT MICHA REEDS VOORSPELDE IS UITGEKOMEN: DE WITTE HEEFT DE BOEL OPGEBLAZEN

Saskia Belleman ‏@SaskiaBelleman 33 min.33 minuten geleden Amsterdam, Nederland
De Witte is klaar met zijn verhoor. Ik val van mijn stoel. Wat heeft dit nou opgeleverd? #pedoverhoor

14 Replies to “VERBIJSTERING OVER OPTREDEN MARTIN DE WITTE: NOG VEEL ERGER DAN GEDACHT”

 1. Het was net redelijk uitgebreid op EenVandaag, met de nadruk op de slechte indruk die advocaat De Witte maakte. Precies waar Micha dus bang voor was.

 2. Jammer maar helaas.

  Wat ga je nu doen? Een nieuwe site beginnen?

  Ik zou toch nog een paar dagen doorgaan als ik jou was, dan kan je de Vervloesem tapes nog plaatsen.

  1. Die Vervloesem-tapes bestaan niet, en dat heeft Micha inmiddels ook door.

   Micha gaat echt niet stoppen hoor, dat beloofde hij al zo vaak en deed hij nooit. Hij gaat straks uitleggen dat daar geen reden toe is omdat hij glorieus heeft gewonnen.

 3. Micha kan niet accepteren dat zijn complottheorieën over Joris Demmink als een kaartenhuis in elkaar donderden en zoekt naar smoezen om zijn belofte te stoppen met deze site niet te hoeven nakomen.

  De kleine leugenachtige kobold spartelt en kronkelt maar weet dat zijn spel uit is.

   1. Het is wel zo doorzichtig dat getrol van Mis Poes. Micha heeft een lange adem en volgens mij heeft hij het nu beter als toen hij in NL zat. Dit kan nog lang duren maar we zullen winnen.Hoe langer het duurt hoe geweldadiger de reactie van het volk zal zijn. Met een gevangenisstraf komen ze er straks niet meer vanaf. Dit duiveltje gaat nooit meer in het doosje.Europa gaat ook binnenkort ploffen. Een week geleden was ik op familiebezoek op Ijsland. Daar gaat het gerucht dat Ijsland op Zeeeer korte termijn het lontje aan gaat steken, dan volgt GB meteen en dan is het over met het Circus.Frankrijk staat ook al een maand in de fik. Hoelang denkt Rutte dat hij dat spelletje kan blijven spelen.Demmink,mh17,de vluchtelingen, de pensioenroof en enz. Als de VVD niet meer aan de macht is gaat het hele zooitje hangen.

    1. Werkelijk geen touw aan vast te knopen. Beetje het standaard probleem met warhoofden: geen enkel coherent verhaal kunnen produceren. Alles op een hoop gooien. De wens van een of vage revolutie koppelen aan alles wat los en vast zit.

     1. Hoeft ook niet ik ben al lang met pensioen en woon al decennia lang niet meer in Nederland. Misschien dat mijn Nederlands niet meer zo goed is maar ik spreek wel 6 talen doe dat maar na. Alles is juist gekoppeld maar als je dat niet wil zien. Succes daar in Nederland als de pleuris uitbreekt, als ratten in de val zit je. Voorbereid op zoiets is bijna niemand en dat is echt heel dom.

   2. Het argument, beste Caroly, werd vandaag geleverd in de rechtszaal: daar zakte de ‘zaak’ Demmink als een kaartenhuis in elkaar. Daarom is Micha zo boos op de Witte, die faalde boven water te krijgen wat Micha zo graag boven water wil zien maar niet bestaat.

    1. ‘Wat maar niet bestaat’. Dat ‘bestaat alleen niet’ in jouw zieke geest, Misse Poes. De containers aan feiten en bewijzen zijn voor normale mensen gewoon in te zien. Het ziektebeeld van de pathetische pedo-beschermer vergergert zich zienderogen!

  1. ” Micha kan niet accepteren dat zijn complottheorieën over Joris Demmink als een kaartenhuis in elkaar donderden en zoekt naar smoezen om zijn belofte te stoppen met deze site niet te hoeven nakomen.
   De kleine leugenachtige kobold spartelt en kronkelt maar weet dat zijn spel uit is.”

   Mispoes!

   1. Er valt helemaal niets in mekaar en er komen alleen maar meer feiten bij. Het wordt ook steeds duidelijker wie er allemaal niet deugen. Ze moeten hun masker wel af doen anders ploft die doofpot binnen 1 dag. Ze zijn de wanhoop nabij en de wraak zal zoet zijn.

Geef een reactie