VERDEDIGING VAN PIZZAGATE-PEDO’S STORT IN ELKAAR NET ALS DE VERDEDIGING VAN DEMMINK

BREAKING: MSM BERICHTEN NU telegraaf-demminkfuif DAT DEMMINK VOOR MINIMAAL 50.OOO EURO ‘BEVEILIGING KREEG’ WEGENS MICHA’S GRAFFITI-ACTIE VAN ZEVEN JAAR GELEDEN -WAARVAN DE RECHTZAAK OVERIGENS NOG STEEDS LOOPT * HOEZO ‘BEVEILGING’ ALS DE ‘DADER’ REEDS DIRECT WERD GEARRESTEERD EN OVERDUIDELIJK SLECHTS UIT WAS OP HET MAKEN VAN EEN STATEMENT EN NIET OP HET AANVALLEN VAN DEMMINK ZELF? * HET IS ALLEMAAL ANGST, ANGST, ANGST VAN DE PP-ELITE VOOR EXPOSURE

EXTRA HIERONDER: REPORTAGE UIT DE HEL VAN PIZZA-GATE!

4 Replies to “VERDEDIGING VAN PIZZAGATE-PEDO’S STORT IN ELKAAR NET ALS DE VERDEDIGING VAN DEMMINK”

 1. We zitten dus met het fenomeen, dat ca. 2% uiterst manipulatieve, conform hun onacceptabele afwijking compleet (!) vreesloze, moreel debiele diep gestoorden, de normale mensheid in gijzeling houdt.

  En dat niet sinds gisteren!

 2. Ja, de ware ‘culprits’ krijgen sowieso beveiliging en in een psychopathocratie krijgt een burger als het zo eens uitkomt ook beveiliging (zie je wel, eerlijk is eerlijk, het is niet slechts voor de ‘deep state’ psychopaten) wanneer een warhoofd een raar berichtje op Internet plaatst, dat zij als “hoogst bedreigend” zeggen te ervaren.

  Word jij levenslang aantoonbaar zéér ernstig bedreigd en gefnuikt m.n. als dat door het psychopathisch netwerk van foute ambtenaren geschiedt (extreem proactief bedreigende ‘real culprits’ tot de tanden gewapend uiteraard) dat hier een (verholen onder “democratisch” cynisch glimmend smoelwerk) donkerbruine ‘deep state’ vormt, dan kun je te allen tijde fluiten naar persoonsbeveiliging.

  ‘Psychopaths turn tables around and make YOU the culprit’.

  Dit alles mogelijk gemaakt door een van de wieg tot het graf (en hun ouders voor hen) typisch psychopathisch ‘pure evil’ op hen inspelende = gebrainfuckte goegemeente van (van nature al?) tamelijk zouteloze lapzwansen, bij wie alles wat psychopaten uitkramen erin gaat als zoete koek, terwijl het radeloos gillende slachtoffer van ijskoud doorgaande gaslighting-achtige mishandeling, door de goegemeente meteen “feilloos” wordt herkend als de schobbejak die de problemen veroorzaakt.

  Ondertussen is de zaak groter dan het lijkt, want de spectaculaire “pedofielen” en andere ijskoude “sex”-griezels, vormen maar een zeker percentage van het psychopathisch netwerk en waarschijnlijk NIET het meest sublieme/schadelijke.

  Kan een insteek dáár de goegemeente vlotter of überhaupt doen inzien dat we hier met de optelsom van ware krankzinnigheid te maken hebben?

  Mogelijk indien (echt kei- en keihard, met bijv. geluidsvideo waarop Demmink duidelijk herkenbaar een baby aan stukken snijdt) er niet meer omheen kunnend…..bewezen.

  Gaat dat lukken (mede) gezien de proactiviteit van deze walgelijke activiteiten?

  Waarschijnlijk lijkt het alleen maar makkelijker voor de leek. Deze netwerken zullen ook gecompartimenteerd zijn en ijskoud worden afgesneden als een dode tak, als ze dan een keertje echt “aangebrand” raken.

  Dan krijg je even verbijsterde (dat zulk ‘pure evil’ bestaat) ’turmoil’ in de goegemeente, maar dat ebt weer weg (incident) en de psychopatentrein dendert vrolijk door.

  De slimmere types, maar vooral de beter ‘adapted compensated’ exemplaren geïnfiltreerd en zelf niet zo geïnteresseerd in “psychopathische onderbroekenlol” (hoewel de kenmerkende moordzucht bij de soortgenoten herkennend en daar niet afwijzend/walgend tegenover staand), zullen daarin proactief “mild” (voor hun minder secure gelijkgestemden) voorzien hebben.

 3. Mòrge mogge
  Alles goed kindertjes?
  De psychiater:
  “En we doen maar nèt alsof er niets aan de hand is.”
  Langzamerhand krijg ik de schijt aan deze lange rij eentonige berichten en denk “Val maar kapot”.

  Uhh… “Truus, wat eten wij vanavond?”

  Het wordt boter bij de vis
  … maar wèl schrapen over het botterbriefje…
  En ik voel me rijk en tevreden.
  Misschien… gaan we vanavond lekker vrijen… kost geen cent of duit!

Geef een reactie