VERKIEZINGEN 2017: DE ANALYSE DIE DE MSM WEIGEREN TE GEVEN

DE OPGESTOKEN VINGER VAN MARK RUTTE NAAR HET NEDERLANDSE VOLK IS DE LANGSTE UIT DE GESCHIEDENIS VAN DE NEDERLANDSEP POLITIEK * VERZET ONDER HET VOLK TEGEN DE PP-ELITE ZAL ALLEEN MAAR VERDER TOENEMEN * VIA TRUCS, KUNSTGREPEN EN BEDROG WORDT HET VOLK OPNIEUW EEN BELEID OPGEDRONGEN DAT ZE NIET WILLEN EN BOVENDIEN MASSAAL IS AFGESTRAFT * HEEFT DE DEMOCRATIE GESPROKEN? NEE, PRECIES HET TEGENDEEL: HET VOLK KRIJGT OPNIEUW ALLES WAAR HET NIET VOOR HEEFT GEKOZEN * LEES OOK DE PRIMA ANALYSE OP XANDERNIEUWS

Eén reactie op “VERKIEZINGEN 2017: DE ANALYSE DIE DE MSM WEIGEREN TE GEVEN”

 1. Ik geloof geen snars van die verkiezingen.

  Allereerst, ik kon niet stemmen, want een maat die Groenlinks stemt had opzettelijk mijn stempas gestolen.

  =Lam heeft in haar doctrines opgenomen, dat het toegestaan is te liegen om =Lam te verspreiden. In het Katholicisme bestaat die leerstelling ook, maar Nederlandse Katholieken werden zwaar gecontroleerd en opgevoed de afgelopen 3 eeuwen in dit land. Al sluit ik ook daar fraude niet uit, erg veel Katholieken stemmen VVD. Veel van de stemmentellers waren moslims.

  De anti-democratische Groenlinks stemmer, die mijn stempas had vermeend, was geen moslim of papist. Veel hypocrieten in dit land zijn beschikbaar en bereid stembiljetten te vernietigen.

  Stemfraude bewijzen/aanwijzingen die ik zo op Twitter tegen kwam:
  https://twitter.com/Janvankampen/status/842151411290894336
  http://www.livekijken.nl/mark-rutte-mogelijk-winnaar-fraude-hertelling-nodig/
  https://twitter.com/ffkwijt/status/842438572951105536
  https://twitter.com/TazouDeKat666/status/842401633233440769
  Ik heb er niet echt naar gezocht. Ze werden, naar mijn smaak, te weinig geretweet. Het is moeilijk te achterhalen hoe groot de fraude deze keer was. Aangezien ik het meemaakte met mijn eigen stembiljet door iemand die Groenlinks stemde, acht ik die zetels al tenminste onrechtmatig.

  Pas op, dit gaat binnenkort weer in de doofpot.
  Niet door ondergetekende, maar door de gebrilde homo en co.

Geef een reactie