5 Replies to “VERKIEZINGEN 2017: MICHA KIEST VOOR JAN DIJKGRAAF EN GEENPEIL!”

 1. Gejat van Barracuda 24-08-2015:

  Jan Dijkgraaf, professional buttkicker, is een journalistiek talent waarvan je er in Nederland geen tweede vindt. Ooit deed hij daadwerkelijk iets in de journalistiek, als we zijn ultrakorte Wikipedia bio mogen geloven, maar naarmate de leeftijd vorderde, verliepen de aanstellingen bij diverse media steeds korter. Of omdat Jan weer ergens ruzie kreeg, of gewoon niet over leidinggevende capaciteiten bleek te beschikken. Bij Powned hield hij het nog geen twee maanden vol. Wegens te volle werkdagen.

  Maar vergis je niet: Jan heeft nog steeds een indrukwekkende carrière. Bij kedenkedenkkrant Metro is hij de page 2 boy. Daar heeft hij een column van 99 woorden. Die Jan in 99 seconden bedenkt. Of bedacht, want al een week lang is er geen column verschenen. Vermoedelijk omdat het niet is te combineren met zijn drukke bestaan: koffie zetten, boek lezen, uit bed stappen, katten brokjes geven en twitteren.

  Jan organiseert ook nog kontschopmiddagen, waarbij je uitgebreid kunt sparren over de rest van je carrière. En waar je die voort gaat zetten. Dat zijn vragen die Jan zichzelf dagelijks stelt. Een enkele keer schrijft Jan boekjes met titels als ‘Hoe word ik weer baas over mijn eigen tijd?’ Op dat gebied is Jan immers ook ervaringsdeskundige.

  En als JanD tijd over heeft, houdt hij zich bezig met het onbezoldigde Myjour, oftewel elke dag een briefje aan iemand die in het nieuws is. Dat zijn vaak voetballers, Sylvie Meis en Laura Ponticorvo. Oftewel de column die Jan nergens kon slijten. En die vermoedelijk ook niemand behalve Jan onder ogen krijgt.

  Maar in het Friese Eesterga (43 inwoners) is Jan een beroemdheid. Regelmatig staan er hele melkkarren voor zijn deur.

 2. Overigens zijn psychopaten echte kameleons.

  Zo zijn ze SS’er, zo zijn ze verzetsheld te Londen, zo zijn ze een krankzinnige jager die met een bazooka op impala’s schiet of hele vogelpopulaties afschiet zo dat het zelfs Italianen te dol wordt, dan zijn ze oprichter van het Wereld Natuurfonds, zo schieten ze de huiskat van de buren overhoop, voor de rechter zijn ze dan zwaluwenredder…..ga zo maar door.

  Steeds een (evt. 180 graden gedraaide) andere pet op.

  En iedereen neemt het voor zoete koek aan. Lukt alleen een psychopaat:

  De optelsom van ware krankzinnigheid (vergeet Willem van Oranje niet: eerst massamoordenaar, dan Vader des Vaderlands enz. enz.).

 3. Ja schijt je stem maar weg aan een poepballetje.

  Hoeveel straten en pleinen zijn er vernoemd naar psychopaten als Bernhard, Heutz, Colijn en last but not least……Churchill.

  Eenzijdig, want de Hitlerstraat en het Stalinplein ontbreken een beetje. Zou ook knettergek zijn!

 4. Het zou zelfs zo maar kunnen dat Dijkgraaf DÉ Hans Brinker blijkt te zijn die zijn naderende faillissement omtrent het laten uitlekken van zijn besproeiing der Paay-Vlaai azijnpisserig perfide via de hoerlitiek probeert uit te stellen, dan wel alsnog over het waarheidlievende gelaat van de compleet scene witwassend en al tracht uit te wrijven? Nu begrijp ik waarom Maud zo bang blijkt om wat voor ranzigs dan ook over Patricia naar buiten te durven brengen?! Zij voelt namelijk al eveneens de persoonlijke nattigheid opkomen..;

  “ps. Geenstijl is van de Telegraaf. En zowel Peter R. de Vries als John van den Heuvel (de beide adviseurs van Patricia Paay) braken door als journalist in de Telegraaf. Vreemd, dat ze de adviseurs uit die hoek kiest. Het was logischer om direct een advocaat te contacteren, als de chantage begint.”

Geef een reactie