VERKLARING MICHA KAT OVER DE ZWENDEL-PROMOTIE VAN PLOTTOLOOG JELLE VAN BUUREN

BREAKING: JELLE VAN BUUREN HEEFT NET ALS CHRIS KLOMP EEN ACHTERGROND IN DE ‘WETSHANDHAVING’ DAN WEL HET LEGER EN IS NAAR ALLE WAARSCHIJNLIJKHEID EEN GEHEIM AGENT * LEES HIER DE BEWERKING VAN EEN ARTIKEL UIT 1996 OVER DE ‘PARTICULIER POLITIE’ DAT WERD GESCHREVEN DOOR JELLE VAN BUUREN

Jelle van Buuren is op 3 oktober 1963 geboren in Noordwijk. In 2009 behaalde hij cum laude zijn masterdiploma aan de Vrije Universiteit voor de master ‘Besturen van Veiligheid’. Van 2009 tot 2011 was hij aan de Vrije Universiteit verbonden als onderzoeker en docent. In 2011 startte hij zijn promotieonderzoek aan het Centrum voor Terrorisme en Contraterrorisme – inmiddels opgegaan in het Institute of Security and Global Affairs – aan de faculteit Campus Den Haag – inmiddels hernoemd tot Faculty Governance and Global Affairs – van de Universiteit Leiden. Daarvoor was hij werkzaam als onderzoeker en journalist voor diverse media met als onderwerp veiligheid, specifiek de Europese politie- en justitiesamenwerking (het CV van Van Buuren).

5 Replies to “VERKLARING MICHA KAT OVER DE ZWENDEL-PROMOTIE VAN PLOTTOLOOG JELLE VAN BUUREN”

 1. Span, voor de verandering, eens een kort geding aan!

  Hoe staat het met alle kort-gedingen die je hier aangekondigd hebt …. zoals dat tegen De Volkskrant?

  Ben zo benieuwd …….

 2. ‘It’s all in the game’

  a. Het is geen spelletje, maar het gaat om je naakte existentie en die van velen (de volgende link bevat veel juiste info, voor mensen met een normale religieuze/psychische integratie -die bij psychopaten fenomenaal aberratief totaal ontbreekt- al dan niet christelijk of gewoon begaan met mens, dier en milieu):

  http://boinnk.nl/129194/waarheid-en-leugens/

  b. Psychopaten willen (over lijken) absolute macht en controle. Jij en alle (in dat opzicht) normale mensen, maken slechts deel uit van HUN abjecte spelletje/project. “Samen spelen” met psychopaten is uitgesloten.

  Een kwestie van hebben of zijn en psychopaten vertegenwoordigen puur (!) HEBBEN. Ze schieten FUNDAMENTEEL (maar goed verholen omdat de meesten dit toch onacceptabel gedrag zouden vinden) anderen een ‘kneecap’ om bij de wedstrijd als overwinnaar uit de bus te komen.

  NIET HET SPEL MAAR (puur) DE KNIKKERS!

 3. Logisch en krankzinnig energiek (nauwelijks slaap nodig) gooien psychopaten met een IQ van 120 (dat door de aberratie als een Zeppelin opgeblazen veel groter lijkt) professoren charmerend en zich erbij inlikkend, zich op het BEMACHTIGEN/Opslurpen van kennis met als doel MACHT EN CONTROLE.

  Een belachelijk ‘cum laude’ van een vakidiote professor lijkt net zo waarschijnlijk als de hoogste “dapperheids”onderscheiding voor krankzinnig vreesloze (!) Adolphus Hitler.

  1. Of het nu een Keizer, Koning, Paus, A.Hitler, Pol Pot, Mao Zedong, Tsaar, of President is, allemaal zijn ze in principe ongevaarlijk, niet gevaarlijker als ieder andere eenling.
   Ze worden pas gevaarlijk door de knipmesachtige types rondom bovenstaanden, die zien de kleren van de Keizer.

   10 Mei 1940 waren alle gelauwerde petten weg over her water, maart 1945 koningin terug, dan de PR voor de kluit ze gaat met haar voetje over de grond.

   Wie zijn al die petten die daar omheen lopen te draaien.

 4. Psychopaten worden kenmerkend sterk overschat in het enge wetenschappelijke wereldje.

  Freisler en Mengele zullen ook wel ‘cum laude’ zijn afgestudeerd.

  Vertegenwoordigt Van Buuren trouwens geen Oranje bastaardlijn. Dat “graafschap” Buuren hadden deze monsters in mensengedaante immers op een of andere wijze (moord, ruggenstekerij, erbschleichend e.d. steeds krankzinnig energiek en evt. gecombineerd volgehouden psychopathische fratsen) geusurpeerd van de ware eigenaars.

  Ooit heeft er toch een Van Buren incognito de Elfstedentocht gereden, met de bekende oranje-sportiviteit?

Geef een reactie