VERKLARING MICHA KAT OVER MAARTEN FETERIS, PRESIDENT VAN DE HOGE RAAD

WIJ ROEPEN ALLE DUIZENDEN LEZERS VAN DEZE SITE OP ZICH TE WENDEN TOT DE HOGE RAAD OM HET OGENBLIKKELIJKE AFTREDEN TE VORDEREN VAN FETERIS ALS PRESIDENT. DE MAN IS VOLSLAGEN CORRUPT!

IN ZIJN BOEK BOEKHOUDFRAUDE DAT OP NET ZO’N HYSTERISCHE WIJZE IN DE BAN IS GEDAAN ALS HET WESTENBERG-BOEK TOPADVOCATUUR TOONT MICHA AAN DAT PWC, EY, KPMG EN DELOITTE OVER LIJKEN GAAN. DIT IS HIER WEER EEN BEKLEMMEND VOORBEELD VAN

Het is nog erger met de president van de HR dan wij beschreven in onderstaande video. Primo: de functie bij PricewaterhouseCoopers was destijds geen bijbaan van Feteris, maar zijn hoofdbetrekking! De hele plicht tot het melden van nevenfucties voor rechters is bedoeld voor mensen die rechter zijn als hoofdberoep, en daarnaast bijvoorbeeld commissaris bij een onderneming. Maar bij Feteris was het precies omgekeerd en dus vele malen erger! Hij verdiendende tonnen bij PwC maar vond het nodig daarnaast nog eens rechter te zijn! Vervolgens liet hij zijn procespartijen in de waan dat hij een ‘gewone’ full time-rechter was waarbij hij zijn verplichting om zijn functie bij PwC op te geven zodat die kon worden gepubliceerd in het register ook nog eens niet nakwam! Secundo: Het is natuurlijk geen toeval of ‘hobby’ die Feteris ertoe bracht naast zijn loodzware baan bij Pwc (partner en hoofd Wetenschappelijk Bureau) ook nog eens rechter te zijn. Hij werd door PwC on purpose ‘afgevaardigd’ naar de rechterlijke macht om zaken pro-PwC te kunnen manipuleren! Dit doen alle grote accountantsorganisaties zoals in het verleden door Micha is aangetoond. Het is dus ook geen ’toeval’ dat Feteris zijn baan bij PwC verzweeg voor de procespartijen, maar kwade wil! Tertio: Feteris heeft gewoon keihard de wet geschonden die het verplichtte zijn crucuale ‘nevenfunctie’ (die dus in werkelijkheid een hoofdfunctie was) te melden. Hij deed dit om zijn werkgever destijds op onrechtmatige en illegale wijze te bevoordelen. Feteris is dus een crimineel.

2 Replies to “VERKLARING MICHA KAT OVER MAARTEN FETERIS, PRESIDENT VAN DE HOGE RAAD”

  1. We zouden hem haast “Uncle Fester” kunnen gaan noemen als criminele bijnaam, zoals “De Hakkelaar”.

    Verder moet DSR vandaag in Prins Bernhard BV “Bevrijdingsdag” vieren.

    Door PB BV defensie, wordt hij (vanwege het gewicht per Chinook) van hot naar her naar alle bevrijdingsfeesten gevlogen, om daar voor een juichend publiek zijn verhaal te doen over de naoorlogse psychopathisch geniepige/bedrieglijke USA/GB vazalstaat PB BV, een in eerste instantie BEVREEMDEND samenwerkingsproject van de abjecte gruwelmoordenaars van vluchtelingenkamp Dresden en de dito abjecte verzwegen SS/SA Mann, Abwehr V-Mann (met bijzondere status) en Nazi opgeleid JURIDISCH REFERENDARIS “Prins” Bernhard zur Lippe Biesterfeld en PB BV (z.n.).

  2. Klinkt dus een beetje als iemand die zich journalist noemt en die de grootst mogelijk onzin roept en belachelijke verbinden trekt, waarvoor hij zich gewoon laat betalen door een stel rancuneuze projectontwikkelaars met een hele dubieuze agenda. Inderdaad een grof schandaal. Met pek en veren het land uit zo’n gast.

Geef een reactie