VERKLARING MICHA OVER BART MOS

DE OVEREENKOMST TUSSEN FERDY ROET EN MICHA KAT: ZIJ ONTHULDEN MEGA-CRIMINALITEIT VAN DE OVERHEID EN STONDEN KORT DAARNA ZELF IN DE BEKLAAGDENBANK -VOORAL EN MEDE DANKZIJ DE TELEGRAAF EN BART MOS

[wp_ad_camp_1]

Bart Mos is geen journalist. Hij is een hitman in dienst van de Staat die wordt ‘ingehuurd’ om partijen die voor de Staat en bedreiging vormen via leugens, list en bedrog kapot te maken. Dit is wettig en overtuigend bewezen. Ferdy Roet is daarvan het slachtoffer, Micha Kat en talloze anderen zoals een voormalig burgemeester van Bussum. Vele slachtoffers van Mos durven niet terug te vechten uit angst voor De Telegraaf. Ferdy en Micha hebben daar geen last van. Het is verbijsterend dat Mos zoveel slachtoffers mag en kan maken en dat hij als men tegen hem in het geweer komt ofwel naar de politie rent ofwel Youtube-filmpjes op zwart zet. Het gaat om dit filmpje. We publiceren dit op deze wijze omdat we Mos cs. duidelijk willen maken dat we ons niet laten intimideren of het zwijgen laten opleggen.

2 Replies to “VERKLARING MICHA OVER BART MOS”

  1. Beste allen, is het echt waar dat de omhoog gevallen Chris Klomp een artikel heeft geschreven voor het AD en dat 20 maart jl. publiceerden over de z.g. beslaglegging die Wim Dankbaar zou hebben gedaan op een deel van de AOW van Maaike Terpstra?

    Maar waarvoor diezelfde krant nu met het schaamrood op de kaken moet erkennen dat de redactie het artikel nooit zo hadden mogen publiceren en derhalve zij hun excuses aanbieden en daarbij te zeggen dat het stuk van Klomp suggestief en subjectief was.

    Als het waar is hoe is Chrisje dan nog te troosten?

    1. Natuurlijk heeft Dankbaar de rectificatie van a tot z verzonnen, en zo’n Primo trapt er weer finaal in. Dat zegt eigenlijk genoeg over de intelligentie van volgertjes van Dankbaar.

Geef een reactie