VERKLARING MICHA OVER KOEN VOSKUIL EN HET AD

ALLES WAT DE MSM SCHRIJVEN EN BERICHTEN IS SPIN EN/OF LEUGEN * ZE KUNNEN EENVOUDIGWEG NIETS MEER GOED DOEN * ZE ZIJN DOOR EN DOOR VERROT, SATANISCH EN CORRUPT EN VORMEN THANS DE GROOTSTE BEDREIGING VOOR ONS LAND
[wp_ad_camp_1]
Koen Voskuil is best van goede wil. Hij heeft in het verleden goede dingen gedaan zoals de artikelen over Demmink die de pedo-SG ook voor de rechter in het stof deden bijten. Maar at the end of the road moet hij liegen, bedriegen en manipuleren. Niet omdat Koen Voskuil een slecht mens is, maar omdat hij wekt voor de MSM. Als Koen zou werken voor deze site zou het wellicht een enorme aanwinst kunnen zijn voor de journalistiek in Nederland! Nu we hier zelf keihard en onweerlegbaar hebben bewezen dat zelfs Koen Voskuil in het pedo-dossier moet liegen en bedriegen om machtige partijen -KPMG in dit geval- in bescherming te nemen, kan een ieder op zijn vingers natellen tot welk nivo van list en bedrog andere MSM-media afdalen. En hoe haalt Voskuil het in zijn hoofd een artikel te publiceren waarin slechts 50% wordt onthuld van alles wat al jaren gewoon op internet staat en net te doen alsof dat allemaal niet bestaat -dus hij kan en wil het ook niet weerleggen, hoewel hij in het openbaar wel steeds spreekt over ‘onzin’ die ‘op internet’ zou staan? Hoe meer Micha komt bovendrijven als de enige journalist in Nederland die de waarheid nog mag en durft op te schrijven, hoe meer hij wordt gehaat en hoe achterbakser en vileiner de aanvallen op hem worden. Dit is geheel in lijn met de bekende uitspraak van George Orwell: hoe verder een samenleving afdrijft van de waarheid, hoe feller het diegenen gaat haten die die waarheid nog durven spreken. Wij roepen een ieder die voor de waarheid gaat met alle klem op deze site te steunen en de MSM te bestrijden. Besef welke onmeetbare schade Voskuil aanricht door juist KPMG te beschermen -KPMG, een bende ongekende criminelen en zwendelaars die mede verantwoordelijk zijn voor de collapse van de economie. Mede dankzij Voskuil kunnen deze idioten doorgaan met manipuleren en verkrachten. Besef wel: KPMG heeft de boeken ‘gecontroleerd’ van ABN Amro dat ‘binnenkort’ naar de beurs moet gaan. De bank van gekke Gerrit is dus gecontroleerd door dezelfde mensen die op boten in het IJsselmeer kinderen aan stukken snijden. Dat is de waarheid. En die leest u alleen hier op ROL.

9 Replies to “VERKLARING MICHA OVER KOEN VOSKUIL EN HET AD”

 1. Ik zou in het huidige klimaat van terreur, moord en doodslag niet graag in de schoenen staan van Jeroen staan. Als je weet waar Vieze Bea en Joris toe in staat zijn, mag hij blij zijn dat hij nog leeft…

  George Clooney is al in Schiedam gespot, dus dat beloofd niet veel goeds.
  Het schijnt dat Clooney Jeroen heeft getriggerd via het enige verkooppunt in Schiedam. Dus vervolgens is het alleen maar afwachten ……..

 2. LS…

  Ik zou in het huidige klimaat van terreur, moord en doodslag niet graag in de schoenen staan van Jeroen staan. Als je weet waar Vieze Bea en Joris toe in staat zijn, mag hij blij zijn dat hij nog leeft…

 3. “”hoe feller het diegenen gaat haten die die waarheid nog durven spreken.”””

  lees als >> die pretenderen de waarheid te spreken voor hun eigen gewin.

  En aangezien Kat dik betaald werd door de familie Poot, om hun racune uit te dragen …… is Kat niet anders dan de heer Voskuil ook al pretendeerd hij anders aangezien hij zogezegd de alternatieve media beheerd.
  Overigens is toch erg vreemd aangezien KAT zijn volgende baan zou liggen bij de Telegraaf, degene die hij nu zo bestrijd aldaar verklaard dat zijn huidige haat artikelen en verhangt zich zelf in RACUNE en heeft vervolgens niks meer te maken met waarheidsvinding.
  Meneer Kat zuigt alleen het zaakje van fam Poot uit, om zijn luie luizige leven in Ierland voort te zetten en denkt zich daar in alles te kunen permiteren, wat vervolgens dus het gevolg is dat hij vervolgens in conflict komt met justitie.

  weltrusten spindokter Micha Kat

  by the way >> hoe meer hij wordt gehaat en hoe achterbakser en vileiner de aanvallen op hem worden.<<< Lijkt er meer op dat dit andersom het geval is, en dat je dit tevens uitdraagd op al je advocaten die je door de heen hebt versleten

  1. Het feit dat je comment geaccepteerd wordt is een teken aan de wand.
   Als je gelijk zou hebben gehad, zou Micha het namelijk weggejorist hebben.

 4. ” om machtige partijen -KPMG”

  KPMG voorheen PTT was na de privatiseringen opeens van de van vollenhovens zonder tm heden ooit ook maar 1 Cent er voor betaald te hebben.Privatiseringen…de gebruikelijke al eeuwen Landen en Volken berovingen met roofmoord en geweld wat de met adel samenwerkende centraalbankiers ook al eeuwen gewend zijn.

  Minister ..ik meen sorgdrager had nog 400 miljoen gulden gestolen wat ze via de PTT na privatisering had willen wegsluisen met haar man …een van vollenhoven die gelijk ook directeur van KPMG zou worden.

  En GÙT t zal toch niet….

  Kennen we deze nog? >

  KPMG is proud to sponsor golf stars Phil Mickelson and Stacy Lewis.
  http://www.kpmg.com/us/en/about/Pages/Default.aspx

  Robert m van de Amsterdamse Kinder misbruikzaak hofnar creche van albert drent(die op frank visser en mat herben lijkt)heet ook mickelson.

Geef een reactie