VERKLARING VAN MICHA OVER DE AANVAL OP MYRA

Toen ik op de site van Boudine las ‘Micha heeft zich niet in de zaak-Demmink vastgebeten, hij heeft die zaak stukgebeten met zijn bespottelijke complottheorieen’ knapte er iets in mij. Deze keiharde beschuldiging over mijn ‘levenswerk’ werd anoniem geuit. Ik kon niet reageren want Boudine heeft me geband. De opmerking werd daarbovenop nog eens geplaatst kort na een voor mij positief comment over een enorme scoop die ik had gebracht: dat of all people Jan Wolter Wabeke het laatste woord kreeg in de zaak-Demmink. Deze opmerking.. ik heb de zaak STUK-gebeten.. met andere woorden… hij is mijn schuld dat Demmink niet voor de rechter komt… na alle offers die ik heb gebracht… alle rechtszaken die nog lopen… mijn verwoeste leven.. mijn ballingschap… zonder enige onderbouwing of bewijs, anoniem, ik kon niets doen…. Toen knapte er iets in mij. Ik vind dat Boudine dit niet had mogen toelaten. Misschien is het niet Myra die dit heeft geschreven. Het maakt mij weinig meer uit. Myra is een van de talloze mensen die -zowel in de ‘alternatieve media’ als in de MSM- mij voortdurend zwart maken, een campagne tegen mij voeren, proberen te psychiatriseren. Elke stap die op op internet zet, elk filmpje dat ik plaats, wordt direct -dus binnen zeg maar een half uur- kapot ge-comment. Dit gebeurde dus ook met het voor mij positieve comment op Boublog. Binnen no time stond eronder te lezen: Jezus, je gaat toch niet die flauwekul van Micha Kat aanhalen? Dit sloopt me. Er is niet meer tegenop te werken. Dit alles gebeurt in een periode na de carte blanche voor Demmink van het OM waarin ik ook op andere media een trend bespeur die zegt: Demmink is onschuldig, nu wordt het tijd om af te rekenen met Micha Kat. Ik vecht voor mijn voortbestaan in een vreemd land. Ik kan niet terug naar huis, mijn ouders niet bezoeken. Tegelijkertijd wordt ik gesloopt op internet zowel door mijn vijanden als door mijn ‘medestanders’, vele waarvan ik nota bene zelf heb opgeleid. Er worden complete anti-Micha websites opgericht. Ik wordt voortdurend gebeld op mijn Ierse nummer omdat mensen in Nederland dat nummer dat staat op mijn nieuwe site complotvakanties.com doorgeven aan taxibedrijven, banken, bakkers en hotels. Het is te veel. Ik heb geprobeerd mezelf neer te zetten als de ‘aanvoerder’ van de anti-Demmink beweging in de hoop daarvan iets groots te kunnen maken maar blijkbaar wil men mij niet. Dat moet ik dan maar accepteren. Ik weet nu niet hoe verder te gaan. Beste groet, Micha

30 Replies to “VERKLARING VAN MICHA OVER DE AANVAL OP MYRA”

 1. “”Het probleem is dat door de ruzie iedereen kampjes gaat kiezen en niet meer kritisch naar de waarheid kijkt”””

  amaai, betreft het probleem zit je hier aan het goede adres, terwijl het probleem kort geleden nog verkondigde rust in de anti demmink kamp te willen.
  En vervolgens juist dit probleem zelf de grote veroorzaker is.

 2. “”Het is namelijk niet aan ‘ons’ Woudenberg af te branden, maar aan het kamp-Demmink””

  ja lekker snugger, waardoor je vervolgens de mogelijkheid onstaat waarbij je dus websites en tegen standers van de door jullie gebrachte beweringen juist voer geeft. En waar je zelf dus met jouw grappen en grollen eveens aan meewerkt zover je dat nog niet snapt ………

  en dus tevens een magneet is voor Chris klomp en consorten die in de luie stoel kan afwachten wat voor achterlijkheid er vandaag weer wordt gebracht.
  En je daar vervolgens vervolgens geen enkele geheimzinnige opleiding voor nodig hebt.

  1. Het is zeker heel erg belangrijk om kritisch naar getuigen en bewijs te kijken. Doe je dit niet dan heb je het misschien ook niet meer over feiten. Even wat minder Plato en meer Aristotle.

 3. “”naar de kloten geholpen en madam krijgt daar voor betaald jij niet dat is het verschil dat schaapje beehhhhhheee””

  Onzin Kat kreeg daar ruim voor betaald via de fam poot, en heeft na de ontkoppeling van zijn dienstverband de zaak door gezet om zijn inkomsten op peil te houden, en ik ga er deels vanuit dat alle rechtzaken die Kat heeft lopen voornamelijk zijn veroorzaakt tijdens zijn dienstverband.

  haaibaai Kat vroeg tijdens zijn dienstverband zelfs nog geld aan zijn lezers, dus meneer Kat had tesamen een leuk zakcentje en kon dus iers te enthousaist van alles jengelen …. en krijgt een paar jaar later de rekening.

  1. Ik praat over nu niet over toen,En kat is geen langzame slak,Wat heeft dat schaap nu eigenlijk bereikt na een kleine 20 jaar???????? tijd rekken en je eitje rustig opeten is de werkwijze van schaapje boudine en geld vragen van je lezers is geen probleem we moeten tegenwoordig betalen voor elke scheet en een bijdrage aan iemand die messcherp zaken aankaart gericht en gerechtvaardigt tegen bepaalde schenen trapt daar zie ik geen probleem in nee lekker gierig alles gratis de kachel moet bij kat toch ook branden of ben jij de enige met een kachel??????????

  2. Ja en omdat Micha gewoon eerlijk leuk geld verdiende werden ratten zoals Alberda en Donk jaloers. Toch wel duidelijk waar de ellende begonnen is. Wat is leuk geld voor alle shit die Micha al vanaf het begin met dat hele circus gehad heeft. Hoeveel denk je dat al die rechtszaken gekost hebben. Donk en Alberda wilden ook leuk geld zien voor 1 tiende van het risico en het werk. Wie heeft nu al die boeken geschreven en wie heeft van die drie zijn school afgemaakt.

 4. “”Mijn verklaringen zijn vervormd geraakt omdat iemand tussen mij en bijvoorbeeld Van der Plas en Morkhoven en de Roestige Spijker is gaan zitten. Die iemand is Myra. Ik had zelf de controle moeten houden. Maar ik vertrouwde haar, en dat was een grote fout.””

  Lijkt me toch dat dit eerder aan jezelf ligt Koos, als je niet consistent bent in je verhalen lijn, en het dus vervolgens lijkt of je uit de ruif van Demmink mee wilt vreten. Daartegen is bijv. Bart van Well veel meer terughoudend in verkondigingen waar men dus vervolgens minder mee kan.

  Kan je je problematiek wel neerleggen bij Myra, maar deze is daar niet schuldig aan. Of moet ze bij elke clown die komt aankakken met demmink verhaaltjes maar ja en amen zeggen. Het is natuurlijk geen Kat die alles aanpakt om zijn racune en moneymaker circus voort te zetten.
  En dus Myra dit eventueel verkondigd aan ander ivm zelfreinigend vermogen in de alternatieve media.

 5. “”Ik kon niet reageren want Boudine heeft me geband””

  Daar zal tante Boudine wel een zeer goede reden voor hebben lijkt me en ze zeer vroegtijdig in de gaten had wat voor mannetje Kat ….., en zeer hoogstwaarschijnlijk heb je daar niet van geleerd en krijg je vervolgens aanvaringen met anderen.

  Myra is een van de talloze mensen die -zowel in de ‘alternatieve media’ als in de MSM- mij voortdurend zwart maken, een campagne tegen mij voeren, proberen te psychiatriseren.

  Lijkt me heel erg sterk dat Myra constant met je bezig is, en vervolgens zwets je weer dat er een aparte website voor je is opgericht. De website waar je over je spreekt heeft inderdaad wel een oogje op je vanwege je wanstaltige gedrag vergeleken met andere uit de alternatieve sector.

  “”Jezus, je gaat toch niet die flauwekul van Micha Kat aanhalen? Dit sloopt me. Er is niet meer tegenop te werken.””
  natuurlijk gooi er nog meer achterlijkheid tegen aan …………

  “”Dit alles gebeurt in een periode na de carte blanche voor Demmink van het OM””

  Reinste flauwekul aangezien men al jaren lang op je poppenkast is uitgekeken, en men dwars door je gedragingen heen kijkt.

  Tegelijkertijd wordt ik gesloopt op internet zowel door mijn vijanden als door mijn ‘medestanders’, vele waarvan ik nota bene zelf heb opgeleid.

  Je wordt niet door je vijanden gesloopt, hier ben je zelf debet aan.
  Daarnaast lijkt me het wat opgeblazen om over opleidingen te spreken, waarschijnlijk de arrogantie die wederom van je komt bovendrijven naast je racune verhaaltjes. Tegendraads reageren en overdrijvingen bezit iedereen, dus om je daar dan zelf een veer in je reet te steken ….. is weer typische a la Kat.

  “”Ik wordt voortdurend gebeld op mijn Ierse nummer omdat mensen in Nederland dat nummer dat staat op mijn nieuwe site complotvakanties.com doorgeven aan taxibedrijven, banken, bakkers en hotels.”””

  Door de jaren heen ben je zelf ook niet vies van sms sjes met een bepaalde inhoud en andere grappen en grollen zoals een ontslag brief van een medewerker van een rechtbank, alleen publiceer je dit niet. En zijn vervolgens mensen lid geworden van bepaalde twitteraccounts om je gedragingen te localiseren, en niet om de geveinste opmerkingen dat deze mensen samenwerken om het een en ander zoals dat wordt gerricht aan poes mis.

  Overigens is toch wel heel apart dat zelf partijen die voor je hebben gewerkt al heel snel klaar met je waren zoals de rits advocaten die je hebt versleten, de dames waar je bij in huis hebt gebivakeerd.
  En dit prima past bij je conflicten met HCC, een dankbaar een boudine, je ex medewerkers, adele vd plas, baybassin, advocaat van b. well, een demonstratie organisatie die je doorzag voor je optreden op het malieveld.

  Kortom Kat loopt steeds tegen een muur op, niet vanwege zijn kennis van de waarheid maar zijn wanstaltigegedragingen.
  Gladiolen vangen veel wind …….

  “”dat staat op mijn nieuwe site complotvakanties.com doorgeven aan taxibedrijven, banken, bakkers en hotels.””

  Dus ik neem aan dat een onverlaat een bericht heeft gestuurd aan een bakker in ierland, en deze je vervolgens terugbelt hoeveel kersen je op je pedotaart wil??

  Overigens wel een aardig idee, ik denk dat je binnenkort wordt gebeld ivm gratis af te halen pratende papegaai, gegarandeerd 300 telefoontjes per week met een uitloop periode van 3 weken.

  1. Mensen die je lastig vallen… Dat lijkt mij een koekje van eigen deeg. Bij jou blijft het nog bij een paar telefoontjes en neppe mailtjes. Kan je nagaan hoe jouw slachtoffers zich voelen, waar je voor hun woon en werkadres met megafoon stond te gillen, huizen met verf beklad. Jouw dreigtelefoontjes zijn/waren ook van een ander niveau dan een bleefde bakker die zijn excuses maakt voor de overlast nadat jij hem afpoeitert. Kortom Micha, het valt allemaal nog wel mee he. Het kan nog stukken erger als je eens goed kijkt wat je allemaal zelf op je kerfstok hebt

 6. Tijdens een van Myra’s radio-interviews heb ik me gemeld als Demmink-getuige.
  Mijn verklaringen over wat ik heb gezien over hoogwaardigheidsbekleders liggen vast in door de politie opgenomen aangiften, die door justitie overigens zijn genegeerd: dus niet eens onderzocht of opgelegd.

  In de jaren erna heb ik me meermaals geconfronteerd gezien met uitlatingen van mensen die zeggen wat ik over die hoogwaardigheidsbekleders heb gezegd. Zelfs de journalist Voskuil deed het, zonder dat hij mij ooit het woord gaf.

  Gisteren zag ik hier in een comment voorbij komen wat ik over Ruding zou hebben gezegd. Over wat ik over hem onder heb verklaard verwijs ik naar het getuigenverhoor in Amsterdam op 18 april 2016.

  Natuurlijk heb ik zelf ook fouten gemaakt. Mijn verklaringen zijn vervormd geraakt omdat iemand tussen mij en bijvoorbeeld Van der Plas en Morkhoven en de Roestige Spijker is gaan zitten. Die iemand is Myra. Ik had zelf de controle moeten houden. Maar ik vertrouwde haar, en dat was een grote fout.

 7. Micha begint aan den lijve te ervaren hoe het is om gestalkt te worden. Dat zou in beginsel een leerzame ervaring voor hem kunnen zijn.

  1. Nou nou Misse Poes geeft nu toe dat ik wordt gestalkt…. punt is alleen dat IK nooit iemand heb gestalkt. Misse Poes verwart het bedrijven an a chrage journalistiek met stalken. Dat is kenmerkend voor doofpotters.

   1. Ik kan me nog wel herinneren dat je stond aan te bellen bij voordeuren en kantoren, achter auto’s aanrennen, en meerdere malen telefonisch lastig vallen. Allemaal bij dezelfde personen. Volgens mij is dat stalking hoor Micha, ook al vind jij dat in dit geval legitiem, omdat deze mensen volgens jou schuldig zijn aan van alles en nog wat.

    1. Dat is geen stalking dat is confronteren. 25 keer bellen op een dag dat is stalking. Als een dief een fiets uit mijn schuur jat en ik confronteer hem hier mee is het dan ook stalking. Ja precies heb je hem door of wil je het niet door hebben.

 8. Micha kop op man,niemand kan in jou schoenen staan,hoge bomen vangen nu eenmaal veel wind jij ben een hoge boom geworden en daar moet je trots op zijn geef niet op geef nooit op,ik neem me pet voor je af en ik weet dat het je verschrikkelijk moeilijk gemaakt word maar daar zou je eigenlijk trots op moeten zijn het is de bevestiging dat ze erg veel last van je hebben en dat schaapje boudine heeft de zaak zeker zelf naar de kloten geholpen en madam krijgt daar voor betaald jij niet dat is het verschil dat schaapje beehhhhhheee mag niet eens in jou schaduw staan ik heb een paar maal gereageerd maar als je iets positief zegt over jou of negatief over die koerdisch heroine dealer word je geblockt,verlaag je niet tot hun level het is gewoon een gebrek aan intelligentie en jaloezie.Kop op man laat je niet kisten….

  1. Het feit dat Micha zelfs Pispoes niet een ban geeft spreekt boekdelen. Hiervoor veel respect, ik had dat getreiter van die etter nooit zo lang volgehouden.

 9. En wat Koos van Woudenberg betreft: ik kan niet beoordelen of hij betrouwbaar is. Zijn performance was ik elk geval zeer goed. Niet die van een leugenaar. Wat ik WEL kan beoordelen is dat het zeer alarmerend is als hij wordt aangevallen vanuit het ‘anti-Demmink-kamp’ zoals is gebeurd door Myra. Het is namelijk niet aan ‘ons’ Woudenberg af te branden, maar aan het kamp-Demmink. Zo wordt het spel nomaal gesproken gespeeld. Waaron zou je iemand gaan aanvallen die door Bart van Well naar voren is geschoven in zijn zaak tegen de Staat? Welke agenda voer je dan? Wat betreft aanvallen ‘binnen’ het anti-pedo-kamp ligt die van Ton Hofstede op Morkhoven wat anders, omdat Vervloesem zo langdurig zo hoog van de toren blies over de banden. Maar ook daarvan zeg ik eigenlijk: niet doen. Laat dat maat over aan Houtzagers en Knijff!

  1. Koos is wel Oke

   “zoals is gebeurd door Myra”

   En ook door meerderen tegelijk dus is dat afgesproken werk en echte oppositioncontrol 101(waarbij sommig onder plak bij justitie en dus afpersbaar)

   “Welke agenda voer je dan?”

   Èn van Well onderuit halen en Koos ..twee vliegen in 1 klap

   Vervloersem is wel oke wat betreft demmink en wilde enkel druk op de zaak zetten dat de rechtbank het integer zou spelen that´s all

 10. En wim dankbaar behoord blijkbaar ook tot dat clubje:

  https://swapichou.wordpress.com/2016/07/01/vrijmibeau-brit-milah/#comment-37833
  glennvan8
  juli 1, 2016 om 18:31 Beantwoorden

  Vervloesexit, er volgen vast wel meer….

  *Talk2Myra (@Talk2Myra) zegt:
  1 juli 2016 om 17:05
  Ik kom niet meer bij.
  Hoi Marcel, ik bel om te kijken of je weer ophangt.
  Tuuttuuttuut

  * Wim Dankbaar zegt:
  1 juli 2016 om 17:22
  Tuut tuut tuut, met de groeten van Ruud.
  Bel bel bel, met de groeten van Marcel. Het wordt een grote rel!
  Kots!

 11. “maar blijkbaar wil men mij niet.”

  já …díe internationale pedoring eliten natuurlijk met financieel carte blance elk tegenstander en slachtoffer dat protesteert en getuigd het leven zuur te maken op gezag van de staat wet en adel

  En zó heb je dan bou en myras ware gezicht dan ook leren kennen en hcc valt ook wel wat over te zeggen

  Kan dit ook juist positief vatten als meerdere belerende ervaring in de totalitaire hegemonie van de aipac plunder en misbruiknetwerken

  Zulke gangstalkings acties heb ik ook al jaren tientallen aan huis en honderden op internet gehad

  Je bent nu wat verward en teleur gesteld wat het doel van hun psychic assasination pogingen ook is .. je emotioneel vermoorden ..ff chillen uitpuffen en weer doorgaan

  1. Marcel moet gewoon met die tapes komen. Hij moet gewoon zijn woord nakomen. Ondanks het feit dat ik Donk niet kan luchten of zien vindt ik wel dat hij gelijk heeft. Hij heeft ook Marcel in staat gesteld zijn kan van het verhaal te vertellen. Het probleem is dat door de ruzie iedereen kampjes gaat kiezen en niet meer kritisch naar de waarheid kijkt. De hele situatie met Marcel kan je kredietwaardigheid totaal opblazen als hij zo doorgaat. Marcel kan op zijn minste 1 beeld naar buiten brengen. Dit zou ook een zeer positieve druk op de rechtszaak uitbrengen want dan zouden de rechters zich wel 2 keer achter hun oren krabben. Dan weten zij ook dat het hun kop kan kosten als het zo doorgaat.

 12. Blokken ook je site?

  “”Your access to this site has been limited

  Your access to this service has been temporarily limited. Please try again in a few minutes. (HTTP response code 503)

  Reason: Manual block by administrator

  Important note for site admins: If you are the administrator of this website note that your access has been limited because you broke one of the Wordfence firewall rules. The reason your access was limited is: “Manual block by administrator”.

  If this is a false positive, meaning that your access to your own site has been limited incorrectly, then you will need to regain access to your site, go to the Wordfence “options” page, go to the section for Rate Limiting Rules and disable the rule that caused you to be blocked. For example, if you were blocked because it was detected that you are a fake Google crawler, then disable the rule that blocks fake google crawlers. Or if you were blocked because you were accessing your site too quickly, then increase the number of accesses allowed per minute.

  If you’re still having trouble, then simply disable the Wordfence firewall and you will still benefit from the other security features that Wordfence provides. “

Geef een reactie