VERKLARING VAN MICHA’S ADVOCAAT THIJS STAPEL -ALS STAPEL BART MOS HEETTE WAS DE M.E. NU AL LANG UITGERUKT!

WIE GRIJPT IN? * DIT IS DE TWAALFDE ADVOCAAT VAN MICHA DIE OFWEL WORDT GEINTIMIDEERD OFWEL GEHEEL UIT ZICHZELF ZAKEN GING DOEN MET DE WEDERPARTIJ * MICHA MOET ZIJN COMPLETE POSITIE NU GAAN HEROVERWEGEN IN DE OPMAAT NAAR DE MICHACLAIM * IN DIE ZAAK WORDT THANS EEN DATUM BEPAALD VOOR DE PLEIDOOIEN, LATER MEER

[wp_ad_camp_1]

Beste Micha

Afgelopen dinsdag, 28 maart, werd ik op mijn kantoor drie keer gebeld door iemand die zich Dirk Overscha noemde. Hij was zeer kritisch over het feit dat ik jou in verschillende civiele en strafzaken bijsta en probeerde mij ertoe te bewegen dat niet langer te doen. Hij belde twee keer kort na elkaar en vervolgens nog een keer nadat hij had vernomen over het vonnis in het kort geding tegen de Volkskrant, dat op diezelfde dag werd gewezen. In het laatste gesprek zei hij nog een keer dat hij het onbegrijpelijk vond dat ik jou bijsta en was hij zeer kritisch over het feit dat er een kostenveroordeling ten laste van jou is uitgesproken, terwijl jij helemaal niet aan een dergelijke veroordeling kunt voldoen. Naar zijn mening hadden we het kort geding dan ook niet moeten beginnen.

Met vriendelijke groet,

Thijs Stapel

3 Replies to “VERKLARING VAN MICHA’S ADVOCAAT THIJS STAPEL -ALS STAPEL BART MOS HEETTE WAS DE M.E. NU AL LANG UITGERUKT!”

  1. Het lijkt me dat dit telefoontje door een van jouw trollen is gedaan, Jonas J en consorten. Who else? Dit slag mensen heeft een totale negatieve obsessie met alles wat jou in het openbaar aangaat. Laat ze naar een verslavingskliniek gaan in plaats van advocaten die gewoon hun werk doen lastig te vallen!

    1. Kat mag de trollen wel dankbaar zijn. Die zorgden ervoor dat het aantal impressies van de autoplay YouTube video’s verviervoudigde. Nu zakt het weer terug naar het oude niveau van hooguit 300 impressies.

  2. Rechtszaken voeren in een psychopathocratie zoals PB BV (waarbij de psychopathische Besloten Vennootschap/de ‘deep state’ zelf ergens in een ver verschiet wellicht ooit in het geding zou kunnen komen), duiden m.i. ook op fors onbegrip voor de (ernst van de) situatie waarin men zich bevindt.

    Maar dat zal niet zijn wat “Dirk Overscha” bedoelt.

Geef een reactie