9 Replies to “VERLIEST MICHA ZIJN SELF CONTROL? ELITE VERKRACHT KINDEREN EN HET INTERESSEERT NIEMAND ENE FUCK”

 1. Het is jammer dat Jimmy Savile dit niet meer heeft mogen meemaken.

  Zoveel BEVRIJDINGsvuren ontsteken in PB BV: Alsof je necrofiel tekeer mag gaan op een kerkhof van Hennie Keizer!

  Een fijne BEVRIJDINGsavond nog, wakkere Nederlandse verzetshelden!

  Trek je blauwe ketelpak maar aan, haal de stengun (indien nog niet trouw ingeleverd bij SS’er Prins Bernhard zijn BV) onder je verzets-bed vandaan en dans de polonaise rond Drakensteyn, alwaar Beatrix met een kanon van Cirque du Soleil Zweeds wittebrood uit haar zolderkamer schiet, met een feestelijk oranje kaartje erop, waarop staat dat je ECHT BEVRIJD bent en dat het nu BEVRIJDINGsfeest is.

 2. Wie denkt er nog, dat hij zwaar gevangen zit, met zoveel door Rutte aangestoken Prins Bernhard SS (illegale) verzetsheld BEVRIJDINGsvuren???

  Nou wie???

  De grote leugen van de weerzinwekkende gruwelmoordnaars van Dresden mensen, zo groot dat je er overheen kijkt (een psychologisch fenomeen, terdege bekend bij SS’ers…..).

 3. Volgens mij ben je nooit in self-control geweest, Micha. Verdere ontsporing lijkt me ook nauwelijks mogelijk, hoewel ik jou op dat punt tot grote wilde sprongen in staat acht.

 4. 14 BEVRIJDINGS festivals, TOE MAAR het kan niet op.

  We zouden zelfs kunnen overwegen om de ‘gullibke fools’ een andere feestdag te laten inleveren (1e Kerstdag misschien…?!) om BEVRIJDINGSdag tot een vrije dag te maken, waarop we Rutte 20 Prins Bernhard vuren laten aansteken.
  Een nuttige sigaar uit eigen doos mensen!!!

  Geen Übermensch (en zijn nagelaten netwerk) wil natuurlijk de ILLUSIE wekken dat je ECHT bevrijd bent.

 5. Als Rutte een vuur ontsteekt……(is het volgens sommige complotters oppassen en dagen tellen):

  —————–
  Demissionair premier Rutte heeft het
  startschot gegeven voor de veertien
  Bevrijdingsfestivals.Dat deed hij in
  Haarlem door een vuur te ontsteken.De
  vlam daarvoor was vannacht door een
  groep blinde en slechtziende hardlopers
  van Wageningen naar Haarlem gebracht.

  Rutte zei dat we vrijheid moeten vieren
  en koesteren.Hij verwees naar de
  Haarlemse verzetsstrijdster Hannie
  Schaft,’het meisje met het rode haar’.
  ———————

  SS’ers hebben een speciaal gevoel voor blinden en slechtzienden natuurlijk.

  De term ‘lebensunwertes Leben’ komt in een democratie niet bij ze op en ze (denk aan Hillary Clinton) verheerlijken juist ‘Anne Frank’ of iets van gelijke strekking.

  Het zijn geen bizarre kameleons die zo denken niet op te vallen OM ERMEE WEG TE KOMEN, zo zijn psychopathische serie-moordenaars totaal niet!

 6. Vervolg op onderstaande reactie: bij Zwarte Piet, is geen gevaar, dus durft sheeple te protesteren en helemaal als ze zien dat zo’n zwartje, Quinsy Gario, op het journaal tegen de grond wordt gewerkt door drie politie-agenten, dus door de autoriteiten. Kijk, dan durft sheeple helemaal tegen die zwartjes op te treden en te protesteren. Aantal jaar geleden werd Gario met veel heisa tegen de grond gewerkt.

  Zo werkt het, men is door en door bang. Dus dan heb je antwoord op jouw vraag.

 7. En we zijn nog wel bevrijd door de gruwelmoordenaars van Dresden, die dit hebben gedaan omdat de vernietiging van Joden hen zo aan het hart ging.

  Onschuldige A wordt vernietigd en dat gaat je zó aan het hart, dus ga je onschuldige B nog gruwelijker vernietigen…..Die hoogst aannemelijke logica (van echte bevrijders) weet je wel.

  De kenmerkend grote object-liefde van psychopaten en hun voor het menselijk geslacht normale psychische/religieuze integatie, resulterend in eerbied voor de Levende God.

  En nu maar lekker de door ORANJE/PRINS BERNHARD zo sterk (haast als koninginnedag) bevorderde BEVRIJDINGSDAG VIEREN……Nederlandse verzetshelden allemaal!

  BEVRIJDINGSDAG
  Prins Bernhard (en nu in dezelfde geest zijn nagelaten netwerk) zegt het MET NADRUK en hij duikt overal op en legt BEWOGEN TOT IN ZIJN TEDERE HART kransen voor de gevallenen van Operatie Market Garden, ja hij spant zich in om op onmogelijke wijze (voor normale stervelingen) de Poolse Generaal Sosabowski te rehabiliteren (kan Bernhard dan de ijskoude verrader van “Arnhem” zijn, nee toch hè!!!), dus dan klopt het helemaal mensen!

  BEVRIJDINGS…dag.

 8. Micha Kat de ‘doofpotdekselrukker’ parodeert mij achter de computer. Alleen muziek is wat goedkoop. Ik luister niet naar zulke goedkope troep, maar goed, het is een parodie.

  https://twitter.com/MasterOfGod/status/860402855265669120

  Maar inhoudelijke relatie: het is toch simpel, alles draait om geld. En men maakt zich inderdaad alleen druk om totaal onbelangrijke zaken als zwarte piet, hoe triest is dat dan. Want zwarte piet, kinderfeest, daar schuilt geen gevaar achter dus durft sheeple daar heldhaftig tegen in verzet te komen wat dus betekent dat men vooral bang is. Zodra er geen sprake is van mogelijke gevaar dan durft men wel wat te doen, daar komt op neer. Tegen afschaffing zwarte piet protesteren is niet gevaarlijk dus durft men het.

  Regeren dmv angst en terreur, dat is Zionistischge expertise.

Geef een reactie