VEROORDELING MICHA IN ZAAK-GELAUFF MOET VAN TAFEL; NIET MICHA IS DE CRIMINEEL MAAR GELAUFF

MICHA VECHT MET ZIJN LEVEN VOOR ZIJN TOTALE EN COMPLETE REHABILITATIE * DE HOGE RAAD WEIGERDE DE CASSATIE VAN MICHA IN DE GELAUFF-ZAAK TE BEHANDELEN * MICHA MOCHT NIET AANWEZIG ZIJN BIJ DE BEHANDELING VAN DE GELAUFF-ZAKEN * MICHA MOCHT ZELFS GEEN CONTACT HEBBEN MET ZIJN ADVOCAAT * EN DAT ALLEMAAL OM DE CRIMINELE NOS TE BESCHERMEN

6 Replies to “VEROORDELING MICHA IN ZAAK-GELAUFF MOET VAN TAFEL; NIET MICHA IS DE CRIMINEEL MAAR GELAUFF”

 1. Complotterfantasten die gaan verwijzen naar andere plotterfantasten. Het moet toch niet gekker worden!!

  Uit dit kleine stukje kan je al opmaken dat dit compleet verzonnen is. Hoe kan een jong kind immers weten dat naakte mensen in het bos docenten, artsen of advocaten zijn? En herkent dat jonge kind, onder invloed van drugs, regeringsleden?

  Sodemieter op met je verzinsels! Vind je het gek dat argos geen bereik heeft?

 2. Het NL volk moet worden wijsgemaakt, dat Hare Majesteits ambtenaren-apparaat DESTIJDS vol zat met stille jodenhaters en would be Nazi’s, die, zodra de intens goede “moeder van het verzet” (ongrondwettelijk en met alle juridische gevolgen van dien) de benen had genomen, eindelijk hun kans hebben waargenomen, om eens lekker uit volle borst tegen de (in stilte door hen altijd gehate) Joden tekeer te gaan.

  Vandaar dat in Nederland de verhouding tussen overlevende en omgekomen Joden 10 – 90% was en in België omgekeerd 90 – 10%.

  Wilhelmina en Bernhard konden daar ook niets aan doen *en zijn onschuldig* .

 3. “Every record has been destroyed, every book rewritten, every statue and street building has been renamed… nothing exists except an endless present in which the Party (or psychopathic ‘deep state’) is always right…” – George Orwell, 1984.

  Ziehier het belang dat psychopaten hebben om “De geschiedenis te schrijven” (Winston Churchill).

 4. De NOS doet goed werk voor de RVD en het “koninklijk” huis. Vandaar.

  Ook de nep- christelijke EO doet goed werk. In het programma aangaande de Joodse Raad gisteren, werd omzichtig de hoogverraderlijke rol van de EO idolen Wilhelmina/Bernhard (SS, SA etc. etc.) buiten beeld gelaten en werd het door hen met huid en haar BEWUST (en strafbaar) in handen van Hitler c.s. gespeelde NL ambtenaren-apparaat weer (goeddeels volkomen ten onrechte en n.m.m. misdadig) de vrijwillige collaborateurs-rol in de schoenen geschoven…..voor een groot publiek.

  De slachtoffers van psychopaten worden (tot hun verbijstering) steevast beschuldigd van de walgelijke daden van….psychopaten, die bij een NORMAAL mens niet eens in het hoofd zouden opkomen (vandaar de walging en de verbijstering).

Geef een reactie