VERTERAAN EN VRIJHEIDSSTRIJDER SIETSE PLANTING GEHEEL ONVERWACHT OVERLEDEN; HIJ STOND MIDDEN IN GROUNDBREAKING RECHTZAKEN

BREAKING: STAATSTROL ERIK DONK HEEFT DE GROUNDBREAKING SERIE ‘KRIKKEGATE’ MET SIETSE OVER CRIMINALITEIT VAN HET GEMEENTEBESTUUR VAN ARNHEM ONDER DEMMINK-BURGEMEESTER PAULINE KRIKKE MAAR WEER EENS VERWIJDERD

[wp_ad_camp_1]

Sietse Planting, de klokkenluidende Afghanistan-veteraan (foto) en vrijheidsstrijder, is dinsdag geheel onverwacht overleden aan een ‘hartaanval’ tijdens een zwempartij in Duitsland. Dat meldt zijn familie. Planting was een goede vriend van Micha. Hij was betrokken bij tal van rechtzaken tegen de staat, ook namens zichzelf. Een van deze zaken, tegen een corrupte rechter, stond volgens hem ‘voor een doorbraak’. Planting adviseerde partijen in rechtzaken, ondermeer in een zeer traumatische zaak tegen de Rabobank waarin al meerdere doden zijn gevallen. Ook onderhield Planting contacten met de Nederlandse afdeling van de Veterans For Child Rescue die wereldwijd de strijd aanbinden met elite-pedonetwerken. Deze site kwam een jaar of acht geleden in contact met Planting doen deze stuitte op een omvangrijk drugs-kartel in Arnhem waarin de partner van burgemeester Pauline Krikke een hoofdrol speelde. De verwikkelingen in deze zaak maakten furore op YouTube in een serie met de naam ‘Krikkegate’. Bij deze serie was ook de corrupte informant Eric Donk betrokken die thans alle filmpjes op zwart heeft gezet. Mensen als Ton Hofstede en Boudine weigeren afstand te nemen van Eric Donk. Sietse was een ongelofelijk fijne, warme vriend en een onvervangbaar klankbord. Micha vierde zijn laatste verjaardag bij hem thuis in Duitsland. Dit is een enorme klap, met name ook voor zijn broer en zijn moeder. Sietse, lieve vriend, je blijft meekijken! We weten dat je nu ergens bent waar het beter is dan hier. Rust zacht.

2 Replies to “VERTERAAN EN VRIJHEIDSSTRIJDER SIETSE PLANTING GEHEEL ONVERWACHT OVERLEDEN; HIJ STOND MIDDEN IN GROUNDBREAKING RECHTZAKEN”

  1. Als Donk ook maar een beetje fatsoen in zijn flikker heeft dan plaatst hij die filmpjes over Sietse meteen online. Gaat meneer Donk letterlijk over lijken. We zullen het zien.

  2. Rust zacht, weg van deze verrotte wereld. Kende Sietse niet echt, de Krikkegate video’s toentertijd wel gezien. En hij was bij de rechtszaak tegen de journalisten/burgers die ven Binnenhof geveegd zijn door de politie met een smoes/leugen, hoe corrupt is men dan. Hij was bij de rechtszaak met een maat, de moeite genomen om helemaal naar Den Haag te komen om de zaak/Kat te steunen. Sterkte aan nabestaanden.

Geef een reactie