VERVOLGING DEMMINK: VAN DER STEUR HEEFT GEBELD!

WAAR TEGEN MICHA DE ENE NA DE ANDERE ZAAK WORDT OPGESTART EN ALLE DWANGMIDDELEN DIE BESTAAN WORDEN TOEGEPAST, VOLSTAAT JUSTITIE IN DE DOOR HET HOF OPGELEGDE VERVOLGING VAN DEMMINK MET ‘EEN TELEFOONTJE NAAR DE TURKEN’ * VAN DER STEUR: ‘HET WAS EEN VRUCHTBAAR GESPREK’
[wp_ad_camp_1]
Minister Ard van der Steur heeft naar eigen zeggen ‘een vruchtbaar gesprek’ gehad met Turkije inzake het strafrechtelijk onderzoek naar de verkrachting van twee Turkse kinderen waarvoor hij in Nederland moet worden vervolgd. Dat ‘vruchtbaar’ betekent in de beleving van kasteelheer Ard waarschijnlijk dat de Turken bereid zouden zijn het Nederlandse pedo-spel mee te spelen en Demmink te beschermen door ’te weigeren’ mee te doen aan de ‘hekesenjacht’ op de ‘eerzame topambtenaar’. Herhaaldelijk heeft ons kabinet reeds laten weten dat de Turken deze benadering zouden hebben gekozen. Maar de Turken ontkennen dat. Dus misschien moet de ‘vruchtbaarheid’ van het gesprek wel heel anders worden beoordeeld, namelijk dat Turkije nu wel bereid is de horror-ex-SG eindelijk het symbolische nekschot te geven waarmee dan eindelijk na meer dan 25 jaar een einde kan komen aan de meest bizarre, schokkende en weerzinwekkende affaire uit de Nederlandse geschiedenis, de zaak-Demmink.

7 Replies to “VERVOLGING DEMMINK: VAN DER STEUR HEEFT GEBELD!”

 1. Zal wel doofpot worden.
  Koerden bombarberen. Koerdische asielzoekers weigeren. Genocides op Armeense Christenen, Grieken, arrogante ontkenningen, en logistieke steun aan ISIS.

 2. “”WAAR TEGEN MICHA DE ENE NA DE ANDERE ZAAK WORDT OPGESTART EN ALLE DWANGMIDDELEN DIE BESTAAN WORDEN TOEGEPAST””

  lijkt me nogal logisch dat het aangaande Kat het wat makkelijker werken is. Overigens lijkt me niet dat als Demmink daar wordt veroordeeld, dat Kat wordt vrij gepleit voor zijn grappen en grollen

  1. Ttv elk Kat´s acties waren die diensten instanties en rechtbanken al criminele organisaties en de radicalisaties der Volken al sinds 1985 of eerder(operatie ajax) opzettelijk en welbewust aangelegd waar zelfs uwv nog aan mee deed met alle rampzalige doden er door.

   We leven nu in raciaal staatsterrorisme waar niets meer legaal is of recht heeft wat die criminele partijen betreft en justities msm politie regering rechtbanken hun taak weigeren en sinds 1991 mee doen aan een totaal boycot en misdaad en plunder jegens de Bevolkingen.

   Bovenstaande partijen zijn al langdurig en geheel allenig verantwoordelijk voor alle gevolgen en ontwikkelingen er door zo als de komst et all van alle alternatieve media.

   Zelfs de msm is gemakkelijk als handlanger aan te wijzen daar men tot in de kleinste Dorpjes en Brabant enkel maar even de gebande comments en bezoekers behoeft te bezien.Waar bij ze ferms eigen belang en misdaad ook dienden..

   Kijk dáár vóór maar eens even in de poppetjes van hun oogjes die gelukzalig glansen op het moment vanwege hun verlosser hun mestiass rovershoofdman rutte hen een bovenwettelijk bankiers status aan het bezorgen is waar ze al vast zo verwachtingsvol opgewonden van zijn dat je die oogjes maar beter niet van té dicht bij moet bekijken wegens spontaan en willekeurig peristaltische van voren pusgele en van achteren bruine genotsvulkanen met af en toé stukjes Kind er in.

   Moeders rep uw Kind in Veiligheid

   Uw Zwanger Buik er achter áán

   Anders komen die pusvulkanen

   er gehaast en spoedig aan

   Om te gaan stáán vóór Uw Kind

   Om te dóor bóren al Wat men Heilig Vindt

   In en uit die vulkaan gaat haat kwaad en de duivel gebóren gaan

   En sluiten ze de rangen tot achter de maan in elk handje één banáan

   Uw reik kome gevuld met bonesoep

   Wát spuit dáár úit

   Allemáál troép en joden geroep

 3. Ik heb de originele pdf even doorgenomen, maar er staat nergens dat de Turken niet mee willen doen. De brief sluit zelfs af met “De juridische
  mogelijkheden om rechtshulp te verlenen worden thans nog onderzocht door de Turkse autoriteiten.”

 4. Als we niet gaan testen zitten (“pedofiele”) psychopaten telkens weer hoog in de boom. Kun je de klok op gelijkzetten.

  Dweilen met de kraan open……

  Overigens wil politiebaas Bouman, dat van politiemensen na het lossen van (dodelijke) schoten, nog slechts beken mag worden of ze zich aan de (PB BV) “ambts”instructies t.a.v. vuurwapengebruik hebben gehouden.
  Het gewone strafrecht moet geheel buitenspel worden geplaatst.

  Ook hier lijkt de psychopatentest op zijn plaats.

 5. LS…

  De ogen zijn het venster van de ziel… Als je naar de ogen van Demmink en van der Steur kijkt, zijn die ogen leeg en niets ziend dus hebben deze entiteiten geen ziel. Lood om oud ijzer ! Moet je ook nog even naar de mond kijken van deze van der Steur en naar dat volgevreten lijf…

Geef een reactie