VERWOESTENDE OVERWINNING BORIS EN BREXIT IS HET EINDE VAN KONING WILLEM EN DE CRIMINELE NEDERLANDSE MONARCHIE

ONZE KONING HEEFT ZICH NIET ALLEEN COMPLEET BELACHELIJK EN ONGELOOFWAARDIG GEMAAKT MET ZIJN WEERZINWEKKENDE EN CRIMINELE POGINGEN ENGELAND TEGEN DE WIL VAN HET VOLK IN DE EU TE HOUDEN, HIJ LEGT HIERMEE OOK DE DEEP STATE-BILDERBERG-NWO-AGENDA VAN ORANJE BLOOT DIE EROP IS GERICHT DE GEWONE MAN TE VERNIETIGEN TEN FAVEURE VAN EEN KINDERVERKRACHTENDE EN PLUNDERENDE ‘ELITE’ * PRINSES MABEL BETROKKEN BIJ POLITIEKE MOORD IN 2016 OM ENGELAND IN DE EU TE HOUDEN

Deze video van 2 maanden geleden lays it all out. Koning Willem ging op historische en dramatische wijze zijn boeken te buiten door in the open te laten zien dat hij niet de koning is van Nederland en de Nederlanders, maar van de Bilderbergers, de EU en de NWO. Hiermee heeft hij elke geloofwaardigheid en legitimering verloren om op de troon te blijven zitten. Over 2 weken houdt hij zijn kersttoespraak waarin hij opnieuw minuten lang zal liegen en bedriegen over zijn werkelijke rol en zijn geheime agenda: het verkrachten en vernietigen van het Nederlandse volk ten faveure van een globalistische groep van royals, billionairs en corporate captains en andere Epstein-relatives.

2 Replies to “VERWOESTENDE OVERWINNING BORIS EN BREXIT IS HET EINDE VAN KONING WILLEM EN DE CRIMINELE NEDERLANDSE MONARCHIE”

  1. Deze meneer, een smedenzoon, is alleen een “koning” als je compleet in lala-land leeft, waar psychopaten je uiteraard graag in gemanipuleerd zien.

    Deze compleet uitgeflipte Mabel een moordenares van haar “beste vriendin”?

    In ieder geval is het typisch voor psychopaten om (geheel overtuigend voor de zondige goegemeente) “tranen met tuiten te huilen” en reusachtige kransen te leggen (vooraan) bij de begrafenis van degene die ze enige dagen tevoren met blote handen zelf hebben gewurgd, vergiftigd, doodgeschoten of de keel hebben afgesneden (of evt. opdracht daartoe hebben gegeven).

Geef een reactie