VIDEO MET OPNAMES GEMAAKT 20 MINUTEN NA HET NEERSTORTEN VAN MH 17

WE KUNNEN NU OVERGAAN TOT DE ARRESTATIE VAN MARK RUTTE, CAMIEL EURLINGS EN ALLE ANDERE MEDEPLICHTIGEN AAN DE MASSAMOORD OP 198 NEDERLANDERS

Het was niet MH 17 die neestortte boven de Oekraine, maar MH 370 die vier maanden eerder zou zijn verongelukt. De lijken die we zien zijn die van de inzittenden van MH 370 die zijn neergelegd op de ‘crash-site’ van MH 17. Ook de brokstukken zijn van MH 370. MH 17 is op een geheime locatie geland. De MH 17-inzittenden zijn in handen gevallen van de satanische ‘elite’.

5 Replies to “VIDEO MET OPNAMES GEMAAKT 20 MINUTEN NA HET NEERSTORTEN VAN MH 17”

  1. Zo dan! Dit is echt van het padje 2.0!!

    En wat bereikt die satanische elite daar dan mee, om de MH370 te verwisselen voor de MH17? Wat kunnen ze met die MH17 passagiers dan doen wat ze niet gelijk al met die MH370 passagiers hadden kunnen doen?

    1. Typische logica van warrige plottertjes: er is ergens een vliegtuig verdwenen, dus moet die in een ander deel van de wereld zijn ‘neergelegd’. Over de giga logistieke operatie zullen we het maar weer niet hebben.

  2. Wat een aanfluiting weer. Iedere keer als je denkt dat Micha niet dieper kan zinken overtreft hij zichzelf weer. Kom je zelf even terug naar Nederland om ze te arresteren of blijf je liever ‘deep behind enemy lines’ en mag een van je aanbidders het weer voor je oplossen?

Geef een reactie